- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.701
günaydın sevgililerim nasılsınız bakalım bugün. benim her yerim ağrıyor 1 saat 15 dk spor yaptırdı hoca dün salonda. ama kendimi iyi hissediyorum
emek ve geçen zaman önemli tabi ama daha ileri götürüp daha fena mutsuz olmaktan da iyi belki de. gerçi geleceği kimse bilemez ama umarım dogru kararı vermişimdir. tabi ara ara cem krizine giriyorum ama bunlar da geçecek ahahaha cem krizi dedim de bir türk filmi vardı kemal sunalın mazlumu getirin baaanaaa diye bagırıyordu adam ahahahaha o geldi aklıma ahahahah
kızlar cem e desem ki evlilik gelecek vs gibi herşeyi unutsak öyle 300 500 takılsak yesek içsek geyik yapsak sorumluluk olmasa. ama görüşsek arada takılsak:) ne dersiniz çok mu kötü fikir
walllaaa ben gelirim hayatımm yaaa havalar ısındı sabah sahilde yürüyüşlerde başlıcam artıkk allah izin verirse herzaman görüşürüm canım benimm hemm vallaaa ne sohbetler edriz yaaa bu arada zaten ben sizi gördümde daha kimse beni göremedi resmim yokkk yaaa gizemli hatun gibiyimm yaaa
bana hayatta en nefret ettiğin şey nedir diye sorsalar belirsizlik derim...bişey ya olacak ya olmayacak onun ortasında kalmak kadar kötü bişey yoktur bence hayatta çünkü ne ileri gidebiliyorsun ne de geriye...bende hazoşa katılıyorum canım bence üçü beşi düşünme git aç davayı inan ki üstünden büyük bi yük kalakacak o duruşma salonundan çıktıktan sonra o kadar rahatlamış hissedeceksin ki kendini...şu an bu yaptığın onların işine geliyor çünkü onlar yüzünden elin kolun bağlı oturuyorsun evinden çıkamıyorsun bi yere gitsen daha kocasından ayrılmadı neler yapıyo derler...canım büyük bi baskı üstünden kalkıcak en azından gelecekle ilgili hayallerin olur boşanırsan ama şimdi bu şekilde ne geri ne ileri olduğun yerde takılıp kalırsın....her şey gider yerine yenisi gelir canım ama zamanı geri getiremezsin birdaha bu yaşa dönmiyeceksin iyi değerlendirmek kötü olanları güzelliştirmek senin elinde....,offf saliha yaa sen beni çok üzüyorsun yaaa...ayrıl şu adamadan artık yaaasaliş bunu başka yollardan dene ama yaa.böyle kendini yıpratıyorsunkurtul biran önce beklemeye gerek yoık zaten kaç para tutacak allah aşkına boşanma masrafı..veremeyecek misin aç mahkemeyi sadakan olsun onlara..fadikin dediği gibi maddi manevi tazminat davası da açarsın uğraşırlar cidden.sana yaptıklarını da anlatırsın şimdi dile getirmek istemiyorum anladın sen onu hem onun için daha yıpratıcı olur dile getirmen bunları da bilsin oğlullarının ne mal olduğunu..uzatma artık lütfenn bitir şu işi hayatını yaşamaya bak.bi boşanacak olan sen değilsin unutmaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın meleklerim gününüz aydın gönlünüz şen huzurunuz daim olsun.
günün ilk haberi: cem den ayrıldım. uzun zamandır düşündüğüm mantık çerçevesinde süzdüğüm şeyleri birleştirdim ve aslında cem le birbirimize göre olmadıgımıza karar verdim. uzuuuun uzun detaylarla boğmayacağım sizi haber edeyim dedim. Bu sabah itibariyle komple bekarım
seni bi mıncırırrım allahını şaşırırsın ne stres kalır ne kal kırıklığı
27/03/2012
sporlar
sabahatan
1 saat bisikllet
30 dak leslie
akşam
1 saat bisiklet
Aslıcım geçmiş olsun inşaallah önemli bişey değildir,gerçi tuğba gerekli açıklamayı yapmış,yine de sıkma canını herşeye,sinir stress insanı mahvediyor gerçekten,sağlığın 1.düşmanı.kızlar dün acayip bişi oldu yataktayım
böyle acayip oldum elim ayağım boşaldı
kendimi boşlukta hissediyoum titremekten kendimi alamıyordum sol kolum filan uyuştu bounumun sol tarafı filan
dedim kalp krizimi geçiriyom :18::18::18:
onun yorgunluğu var üstümde uyuyamadım gece
Selam arkadaşlarım,ben geldim,dün nete girip bişeyler yazdıktan sonra yemeği yedik,ben bi uzanmışım kanepeye uzanış o uzanış sabah yatakta açtım gözümü,ama çok yorulmuştum hem de uykusuzdum,işte öyle..ve ben hala şişim bugün tartıda 80.0 gördümyani bu ne suymuş beaa,van gölü içime mi kaçtı nedir?yarın bana kızmayın nolur:18::18::18:sizler nasılsınız?
Aslıcım geçmiş olsun inşaallah önemli bişey değildir,gerçi tuğba gerekli açıklamayı yapmış,yine de sıkma canını herşeye,sinir stress insanı mahvediyor gerçekten,sağlığın 1.düşmanı.
ahmet kim ya ben tanımıorum. ne zamandır var nasıl gidio ne iş yapar nedir ne değildir burcu nedir ali yüzü nasıldır alla alla
Aslıcım ben dün değil evvelsi gün yoğunluktan ötürü giremedim ve topiğe mesaj attım izin almak için de sen geçmiş yapamayınca görmemişsindir,haber vereyim dedim.kızlar bana bugün olanları anlatır mısınız önemli bişi oldu mu geçmiş yapamayacam ben :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?