Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

heheh evet ya mazlumu getürün banaaaaaaaaaaaaaaaa=)

kızlar cem e desem ki evlilik gelecek vs gibi herşeyi unutsak öyle 300 500 takılsak yesek içsek geyik yapsak sorumluluk olmasa. ama görüşsek arada takılsak:) ne dersiniz çok mu kötü fikir

çoook kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

evet ya bende çok merak ediyorum niye saklıyosun kendini delüüü

kızlar sabahtan ders çaliştim bi sürü sonra kocişle ve deniz hatunla gezmeye gittik geldik =) o yüzden giremedim hiç=)))))) yaa buluşursanız öğleden sonra buluşun ya benim dershanem varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bana hayatta en nefret ettiğin şey nedir diye sorsalar belirsizlik derim...bişey ya olacak ya olmayacak onun ortasında kalmak kadar kötü bişey yoktur bence hayatta çünkü ne ileri gidebiliyorsun ne de geriye...bende hazoşa katılıyorum canım bence üçü beşi düşünme git aç davayı inan ki üstünden büyük bi yük kalakacak o duruşma salonundan çıktıktan sonra o kadar rahatlamış hissedeceksin ki kendini...şu an bu yaptığın onların işine geliyor çünkü onlar yüzünden elin kolun bağlı oturuyorsun evinden çıkamıyorsun bi yere gitsen daha kocasından ayrılmadı neler yapıyo derler...canım büyük bi baskı üstünden kalkıcak en azından gelecekle ilgili hayallerin olur boşanırsan ama şimdi bu şekilde ne geri ne ileri olduğun yerde takılıp kalırsın....her şey gider yerine yenisi gelir canım ama zamanı geri getiremezsin birdaha bu yaşa dönmiyeceksin iyi değerlendirmek kötü olanları güzelliştirmek senin elinde....,offf saliha yaa sen beni çok üzüyorsun yaaa...ayrıl şu adamadan artık yaaa

oyacığım senin adına sevindim canım..kendi adına doğru kararlar verebilmene bunları büyük olgunlukla karşılamanada ayrıca hayran oldum yanii...
sana sertap erenerden kendime yeni bir ben lazım şarkısını armağan ediyorum canım

Sertab Erener - Kendime yeni bir ben lazim - YouTube

Selam arkadaşlarım,ben geldim,dün nete girip bişeyler yazdıktan sonra yemeği yedik,ben bi uzanmışım kanepeye uzanış o uzanış sabah yatakta açtım gözümü,ama çok yorulmuştum hem de uykusuzdum,işte öyle..ve ben hala şişim bugün tartıda 80.0 gördümyani bu ne suymuş beaa,van gölü içime mi kaçtı nedir?yarın bana kızmayın nolur:18::18::18:sizler nasılsınız?

Son düzenleme:
Aslıcım geçmiş olsun inşaallah önemli bişey değildir,gerçi tuğba gerekli açıklamayı yapmış,yine de sıkma canını herşeye,sinir stress insanı mahvediyor gerçekten,sağlığın 1.düşmanı.

iyiym ben canım banyo yapcam ama banyo soğuk ayağım bir türlü gitmiyor :18:

yok canım önemli değil bir anda oldu geçti iyiyim şimdi
o stresi bi hayatımdan çıkaramadım canım

ahmet kim ya ben tanımıorum. ne zamandır var nasıl gidio ne iş yapar nedir ne değildir burcu nedir ali yüzü nasıldır alla alla

hahahahhaaaa oyaa yaa seninle aynı şehirde olmak isterdim her gün görüşürdüm seninle heralde hiç sıkılmadan :)))) bak antalyaya gelirsen filan haberim olsun tamam mı seni bedava konaklatırım evimde :))))))))
fadimenin annesi bu kadar sormamıştır heralde :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…