- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.741
düğünün niye oyunsuz aaaa oyunsuz düğün mü olur biz valla öle bi oynadık ki düğün bitti sonra sahile indik burda beach park var oraya birde orda oynadık sabah 5 e kadar oynadık yani o kadar oynadık ki gerdeğe girmeyi unutmuşuz :))) nasıl bi oyun sevdasıysa bu hahahahahahaaa ayy şimdi garipsedim bak niye öle yapmıştık acaba....
canım burda herkesin bi hayatı,hikayesi,üzüntüleri sevinçleri var.
sor kızlara bakalım hergün neler neler yaşanıyo eclerde.
bizler burda kakara kikiri yazıp egleniyoz ama özellikle evliler hergün neler yaşıyo..
kimsenin hayatı güllük gülistanlık degil inan.önemli olan saglık hepsi boooşşşşşşş
valla kendimizi değilde bünyeyi zayıflattık sanırım :)
bizim sıkıntımız para değil anlamıyorsunuz beni
Eğer seviyorsa işleri bu noktaYA getirmezdi diye düşünüyorum.. Hayırlısı olsun senin içingünaydın meleklerim gününüz aydın gönlünüz şen huzurunuz daim olsun.
günün ilk haberi: cem den ayrıldım. uzun zamandır düşündüğüm mantık çerçevesinde süzdüğüm şeyleri birleştirdim ve aslında cem le birbirimize göre olmadıgımıza karar verdim. uzuuuun uzun detaylarla boğmayacağım sizi haber edeyim dedim. Bu sabah itibariyle komple bekarım
hehehehehehhehe yawrummm dur durrr anlatıcimmmmmmmmmm
ahmet ablamın yakın arkadaşının amcası ama yaşı 27 grafik tasarım ve cnn. yapıyor yani çiziyor kalıptı v.s lisanslarını alıuyorr aman işte karışık baya çok anlayamıyorum hayatım
8 aydır tanıyorum çocuk sürekli yalvarıp duruyordu evlenme teklifi etti yüzüğünü alıp felan ben çocuğa neler yaptım nelererrrrrr hiç anlatmimmmm
koç burcu öyle çok çok çok yakışıklı değil ama karakteri çok güzell akıllı uysal saygılı biri maddi durumuda gayet iyi şükür böyle yani kalben çok bişey yok bende hatta sadece mantık var desem yalan olmazazcıkta hoşlanıyorumm huhhh böyle yani bukadarcıkkk
Bekar olsaydı alırdım bu karıyi:)Allah seniii.... 2 kere canım deımiş..ben acele etme baskılara boyun egme derimm..gerçi evliliğe bakış açın değişmiştir tecrubelerden dolayı..önceliklerine uysunda.. sadece iyi bir insan diye evlenilmez..
bana hayatta en nefret ettiğin şey nedir diye sorsalar belirsizlik derim...bişey ya olacak ya olmayacak onun ortasında kalmak kadar kötü bişey yoktur bence hayatta çünkü ne ileri gidebiliyorsun ne de geriye...bende hazoşa katılıyorum canım bence üçü beşi düşünme git aç davayı inan ki üstünden büyük bi yük kalakacak o duruşma salonundan çıktıktan sonra o kadar rahatlamış hissedeceksin ki kendini...şu an bu yaptığın onların işine geliyor çünkü onlar yüzünden elin kolun bağlı oturuyorsun evinden çıkamıyorsun bi yere gitsen daha kocasından ayrılmadı neler yapıyo derler...canım büyük bi baskı üstünden kalkıcak en azından gelecekle ilgili hayallerin olur boşanırsan ama şimdi bu şekilde ne geri ne ileri olduğun yerde takılıp kalırsın....her şey gider yerine yenisi gelir canım ama zamanı geri getiremezsin birdaha bu yaşa dönmiyeceksin iyi değerlendirmek kötü olanları güzelliştirmek senin elinde....,offf saliha yaa sen beni çok üzüyorsun yaaa...ayrıl şu adamadan artık yaaa
düğünün niye oyunsuz aaaa oyunsuz düğün mü olur biz valla öle bi oynadık ki düğün bitti sonra sahile indik burda beach park var oraya birde orda oynadık sabah 5 e kadar oynadık yani o kadar oynadık ki gerdeğe girmeyi unutmuşuz :))) nasıl bi oyun sevdasıysa bu hahahahahahaaa ayy şimdi garipsedim bak niye öle yapmıştık acaba....
gez gezzz gezzz gezginci kız seni=)))
o kadar geziyo sonrada bize zamanım yok işte kız oynamak istiyo falanda filanda :)
ay bu arada niye facede fotolarımı begenmiyosunuz..
yoksa siz beni ve fotolarımı beyenmiyor musun??
ay bu arada niye facede fotolarımı begenmiyosunuz..
yoksa siz beni ve fotolarımı beyenmiyor musun??
beğenmez miyiz şekerim çok beğendim yeni çektiklerini görmemişim facede=))))))) aşçılıktan sonra fotoğrafçılığa mı el attın bakiyim sen
hoşbuldum canım iyiyim şuan sağolbir sorun yok
merhaba canım kolay gelsin
bişi gondermedim bebem normal foto yayınlamıştımcanım bana oyun isteklerinden bişi gelmiyo ki görmüyorum
yoksa niye beğenmeyim
ooh oohhh herkes geziyo maşallah ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?