- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.761
süpersin emoş yaaa bayılıyorum sana..ayy sonrada ayılıyorum
Selam arkadaşlarım,ben geldim,dün nete girip bişeyler yazdıktan sonra yemeği yedik,ben bi uzanmışım kanepeye uzanış o uzanış sabah yatakta açtım gözümü,ama çok yorulmuştum hem de uykusuzdum,işte öyle..ve ben hala şişim bugün tartıda 80.0 gördümyani bu ne suymuş beaa,van gölü içime mi kaçtı nedir?yarın bana kızmayın nolur:18::18::18:sizler nasılsınız?
yok canım önemli değil bir anda oldu geçti iyiyim şimdi
o stresi bi hayatımdan çıkaramadım canım
düğünün niye oyunsuz aaaa oyunsuz düğün mü olur biz valla öle bi oynadık ki düğün bitti sonra sahile indik burda beach park var oraya birde orda oynadık sabah 5 e kadar oynadık yani o kadar oynadık ki gerdeğe girmeyi unutmuşuz :))) nasıl bi oyun sevdasıysa bu hahahahahahaaa ayy şimdi garipsedim bak niye öle yapmıştık acaba....
Kimse sorunsuz mükemmel hayatlar yaşamıyo.. Fakat çok yalnız kaldım aylarca hiç dışarı çıkmadan kimseyi görmeden yaşadım.. Kendime gelmem zor değil fakat hemende olacak gibi değil..
ay bu arada niye facede fotolarımı begenmiyosunuz..
yoksa siz beni ve fotolarımı beyenmiyor musun??
kızlar emine yani tedis mesaj attı çok kötü baş ağrısı çekiyormuş bugün izin istedi
aglama kız :88:ben ne yapam hastaneyim sabahtan beri yarın sabaha kadar
ay aslım görmemişim ya geçmiş olsun canım umarım daha iyisindir
tşk edrm canım bişiycim yok sağol
ama biri beni banyoya tıksın ya
Ahh Eminecim bi frenleyebilsem,aslında aç da değilim ama bi bakmışım bişeyler yerken buluyorum kendimi:26:neslihan çooooookkkkk olmuş canım ya.ama regl öncesi de normal ama kendini frenler ve yemezsen daha çok kilo verirsin bu dönemde
Özgecim aslında tuzu severim ama son 1 aydır çok azalttım,bu suyun nedeni regly olucak olmam.iyiyiz canım işte ev işleri çoluk çocuk :))) klasik ev kadını cevabı verdim sana:))))canım yaa ödem söktürücü çay falan içsene birde çok mu tuzlu yiyosun sen..tuz suyu vücutta tutuyo kilo bigi gözüküyor...
Salihacım Allah sabredenlerle beraberdir,ve de aldatan olmaktansa aldanan olmak daha iyidir,evet çok yıpranıyosun ama uzun vadede karlı çıkan sen olacaksın inşaallah,sen bence yaşaman gerektiği gibi hüznünü yaşa kii içinde birikip dert olmasın ve sonra hızzla kendini toparlayacak bişeyler bul,bak gör zaman herşeyin ilacı,Allah başka acı keder vermesin inşaallah.Para değil... Canları cehenneme.. Onları hafızamdan siliyorum birbir.. kullanılmak harcanmak insana koyuyor hepsi bu benim sıkıntım
kız nolduu niye girmwedin bişi yok di mii
Ahh Eminecim bi frenleyebilsem,aslında aç da değilim ama bi bakmışım bişeyler yerken buluyorum kendimi:26:Aslında evet bu dönemde vücut 2 kat hızla çalışırmış ve daha çok enerji harcarmış ama bunu regly bittikten sonra görebilirmişiz,ama laf anlamıyorum ben yaa!!!
Özgecim aslında tuzu severim ama son 1 aydır çok azalttım,bu suyun nedeni regly olucak olmam.
Salihacım Allah sabredenlerle beraberdir,ve de aldatan olmaktansa aldanan olmak daha iyidir,evet çok yıpranıyosun ama uzun vadede karlı çıkan sen olacaksın inşaallah,sen bence yaşaman gerektiği gibi hüznünü yaşa kii içinde birikip dert olmasın ve sonra hızzla kendini toparlayacak bişeyler bul,bak gör zaman herşeyin ilacı,Allah başka acı keder vermesin inşaallah.
sonunda banyomu yapıp geldim
selam kızlar nasılsınız
neslihan saliha keyifler nasıl
salihacım nasıl oldun canım
2 yıldır bana nasilsin diyenlere iyiyim diyerek yalan söylemekten bıktım... Foruma girince rahatlıyorum.. Hepsi bu
sonunda banyomu yapıp geldim
selam kızlar nasılsınız
neslihan saliha keyifler nasıl
salihacım nasıl oldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?