- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.721
daha kınama 3 ay var ama ozmana yaklaışınca tüyolar isticem kızlar yeri gelmişken söyliyimdüğününm yemekli ve oyunsuz olacagı için,kınam çokgüzel olsun istiyorum.şöyle tüm kurtları dökecek cinsten.ben aklıma geldikçe not ediyorum güzel fikirler.
ay yakında eşya alma telaşem de başlıcak..napsam ben:26::26:
alla llaaa ne oliyi ya bize=)))))))))
ben deeeeeeee ben deeeeeeee cımbıl cımbıl su doluyumm.walla ben yarın için tartılmaya korkuyorum regli olucam inanılmaz şekilde şişkin vücudum niye bilmiyorummm:26::26::26::26::18::18::18::18::18::18:
canım defnoş bu sıralar izin vermiyor dinlenmeme.büyüdükçe yeni şeyler istyor sürekli onu oyalıycam oynatacam diye uğraşıyorum..bide rahatsız 1 haftadır gece uykumuz yok sürekli kalkıyor deliksiz olarak bi tek sabah uykum var oda 2 saat... bgn sabah 5 e kadar debelendi sonra daldı 9,30 a kadar kalkmadı...defne doğalı 11 ay oldu bgn ilk defa 9,30 a kadar uyudu hep 7 en geç 8 de kalkıyordu...beden yorgun yani senin anlıyacağın...sen niye dinlenemiyosun??
öyle oluyo canım yaa ben düzenli spor yaotığımda hep pozitif olurum...spor yapmak o yğzden geç yaşlandırıyor endorfin hormonu salgılattığı için...desene dünki spordan sonra bende o mutluluk hormonundan salgıladım gayet iyi hissediyorum kendimi
emek ve geçen zaman önemli tabi ama daha ileri götürüp daha fena mutsuz olmaktan da iyi belki de. gerçi geleceği kimse bilemez ama umarım dogru kararı vermişimdir. tabi ara ara cem krizine giriyorum ama bunlar da geçecek ahahaha cem krizi dedim de bir türk filmi vardı kemal sunalın mazlumu getirin baaanaaa diye bagırıyordu adam ahahahaha o geldi aklıma ahahahah
napılıo bakalım görüşmeyeli. benim mesaimin bitmesine az kaldı. bugün yine spor var kemiklerimin ağrıması da zamanla geçer herhalde:)
Selam arkadaşlarım,ben geldim,dün nete girip bişeyler yazdıktan sonra yemeği yedik,ben bi uzanmışım kanepeye uzanış o uzanış sabah yatakta açtım gözümü,ama çok yorulmuştum hem de uykusuzdum,işte öyle..ve ben hala şişim bugün tartıda 80.0 gördümyani bu ne suymuş beaa,van gölü içime mi kaçtı nedir?yarın bana kızmayın nolur:18::18::18:sizler nasılsınız?
Alıştım bi kere içmeyince kafam gidip geliyo sanki elektrik çarpıyo beynimianammmmm biliyorum o ilacı ben doktor vermişti bana ama ben kullanmadım panik atak için vermişti kalp krizi geçiriyor gibi oluyorum çünki
içmemmmmmmmm dedimmm ilaçsızda başarıcam allahın izni ile
bizim sıkıntımız para değil anlamıyorsunuz benisaliş bunu başka yollardan dene ama yaa.böyle kendini yıpratıyorsunkurtul biran önce beklemeye gerek yoık zaten kaç para tutacak allah aşkına boşanma masrafı..veremeyecek misin aç mahkemeyi sadakan olsun onlara..fadikin dediği gibi maddi manevi tazminat davası da açarsın uğraşırlar cidden.sana yaptıklarını da anlatırsın şimdi dile getirmek istemiyorum anladın sen onu hem onun için daha yıpratıcı olur dile getirmen bunları da bilsin oğlullarının ne mal olduğunu..uzatma artık lütfenn bitir şu işi hayatını yaşamaya bak.bi boşanacak olan sen değilsin unutmaaaaaaaaaaaaaaaa
söyledim canım bgn sabah tekrar aradığında yine başladı bana anlatmaya yaa birde kayınvalidemin benim arkamdan konuştuklarını anlatıyor..söledim ama ben artık bilmek istemiyorum bana anlatma dedim çünkü geriliyorum ve moralim bozuluyor üstelik kadına da kinleniyorum gidip bişeyde diyemiyorum çünkü bu sefer sölesem sen kimden duydun eee eltimden duydum dicem bu sefer olay büyüycek...bana anlatma dedim sen de rahatsız oluyorsan kayınvalideme söyle oda beni sana anlatmasın dedim rahatsız olmuyorsan da kendi aranızda takılın bana yansıtmayın dedim..bozuldu
Yoruldum hemde çok çokkimin hayatı olacak senin olmıyacakta sen kendi hayatını başkalarının elline bırakırsan senin olmaz tabii...yaa böle konuşuyorsun yaa beni deli ediyorsun gerçekten...
bilinmezde yaşamak.....çevre baskısı.....hiçbiri gerçekten önemli değil asıl sen ne istiyorsun saliha sen bence bunu kendine sormuyorsun sen dimdik ayakta durup çevreyi umursamazsan bi yerden sonra onlarda seni umursamaz unuturlar..ama bilinmezde yaşayıp yaşamamak senin elinde.. bilinmezden çıkmak senin elinde canım yaşadıkların kolay değil biliyorum ama sen san ki daha da zorlaştırıyorsun herşeyi...biraz silkelen kendini topla kendin için bişeyler yap kararlar al böle nereye kadar gidebilirsin ki....boşver herkesi senden ötesi yok canım
selam bacular nasılsınız
slm kızlar ben geldim.yine gezmedeydim bgn yeni girdim eve :)))
bi geçmiş yapıyım bakiim
ben gerçetken öle bi kocam ve öle bi ailesi olsaydı bırak masrafları üzerine birde para verirdim hayatımdan çıkmaları için...
slm kızlar.. Dün unuttum giremedim.. Biraz önce uyandim bi geçmiş yapim
Selam arkadaşlarım,ben geldim,dün nete girip bişeyler yazdıktan sonra yemeği yedik,ben bi uzanmışım kanepeye uzanış o uzanış sabah yatakta açtım gözümü,ama çok yorulmuştum hem de uykusuzdum,işte öyle..ve ben hala şişim bugün tartıda 80.0 gördümyani bu ne suymuş beaa,van gölü içime mi kaçtı nedir?yarın bana kızmayın nolur:18::18::18:sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?