Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

düğünün niye oyunsuz aaaa oyunsuz düğün mü olur biz valla öle bi oynadık ki düğün bitti sonra sahile indik burda beach park var oraya birde orda oynadık sabah 5 e kadar oynadık yani o kadar oynadık ki gerdeğe girmeyi unutmuşuz :))) nasıl bi oyun sevdasıysa bu hahahahahahaaa ayy şimdi garipsedim bak niye öle yapmıştık acaba....

sen niye dinlenemiyosun??
canım defnoş bu sıralar izin vermiyor dinlenmeme.büyüdükçe yeni şeyler istyor sürekli onu oyalıycam oynatacam diye uğraşıyorum..bide rahatsız 1 haftadır gece uykumuz yok sürekli kalkıyor deliksiz olarak bi tek sabah uykum var oda 2 saat... bgn sabah 5 e kadar debelendi sonra daldı 9,30 a kadar kalkmadı...defne doğalı 11 ay oldu bgn ilk defa 9,30 a kadar uyudu hep 7 en geç 8 de kalkıyordu...beden yorgun yani senin anlıyacağın...

desene dünki spordan sonra bende o mutluluk hormonundan salgıladım gayet iyi hissediyorum kendimi
öyle oluyo canım yaa ben düzenli spor yaotığımda hep pozitif olurum...spor yapmak o yğzden geç yaşlandırıyor endorfin hormonu salgılattığı için...

Son düzenleme:

ayy biliyorum adam dövüyodu bunu durmadan bi tane de sen tut olmazsa yada bi yastığa cemin resmini yapıştır krize girdiğinde gidip gelip tekmele :))))

iyiyiz canım işte ev işleri çoluk çocuk :))) klasik ev kadını cevabı verdim sana:))))canım yaa ödem söktürücü çay falan içsene birde çok mu tuzlu yiyosun sen..tuz suyu vücutta tutuyo kilo bigi gözüküyor...

anammmmm biliyorum o ilacı ben doktor vermişti bana ama ben kullanmadım panik atak için vermişti kalp krizi geçiriyor gibi oluyorum çünki
içmemmmmmmmm dedimmm ilaçsızda başarıcam allahın izni ile
Alıştım bi kere içmeyince kafam gidip geliyo sanki elektrik çarpıyo beynimi

bizim sıkıntımız para değil anlamıyorsunuz beni

Iyi yapmıssin dedikodu ne pis bişeymis yaşayarak gördüm

Herkesten nefret ettim bile bile beni bu sona sürükledi akrabalarımiz hakanda buna destek olunca kaçınılmaz son hazırlanmış oldu..

ben gerçetken öle bi kocam ve öle bi ailesi olsaydı bırak masrafları üzerine birde para verirdim hayatımdan çıkmaları için...

Para değil... Canları cehenneme.. Onları hafızamdan siliyorum birbir.. kullanılmak harcanmak insana koyuyor hepsi bu benim sıkıntım

hahahahhahaha ayy güldürdün benii van gölüü kikkikiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…