- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #76.261
ben geldim ne yapılıyor. kendime yeşil çay demliyorum onu içicem. sallama değil yaprak. bu arada sizce yeşil çayın kilo vermeye etkisi var mı?
ayy kollarım omuzlarım çok ağrıyor..şu mutfağın her duvarını neden fayans yaparlar anlamıyorum ne sinir sil sil geberdim yaaaaaaaaaa.bide mutfagın perdesini yıkadım.....şimdi sıra geldi süpür sil işlerinee ayy dermanım kalmadı ki offf
daktırın biri şöle demişti..metabolizmayı hızlandırıcı etkisi varmış çay olarak fazlası zararmış..ama etki etmesi için çookk içilmesi lazımmış oda yeşil çay haplarıyla mumkunmuş ama zayıflama haplarının hepsi zararlıymış
Psikologa kullandığım ilaçlarin kilo vermeme etkisi varmi dedim.. 15 saat uyursan vücut nasıl kalori yaksın didi :)
KIZ BEN HAYatımda hiç halay çekmedim bilion mu? Bizdeki düğünlerde olmaz öyle atraksiyonlar. beceremeyebilirim yani :)))
insanlar depresyona girince günlerce uyuyamaz uykuları kaçar, iştahları azalır hiçbirşey yemek istemez fakat sende tam tersi bi durum var diyor.. Ben anormal miyim didim.. Adam güldü sen başka şekilde yaşıyorsun depresyonu didi... Adam bana ne dimek istedi.. Ayşee kız bu adam bana çatlak mi dimek istedi:):):)
son dakika :) haftaya kpss ye hazırlanmaya karar verdim.. Inşallah bi aksilik çıkmaz.. Matematik ve geometri için dersaneye gidicem.. benim kpss eylülde olanı.. Ortaöğretim-önlisans.. Yani daha zamanım var :)
bu arada emine nerde ya izinli mi bugün? hatta emineler desek daha doğru. nerde ayol bu emineler:)
kızlar fadik mesaja tmış morali çok bozukmuş yarın gelip anlatacakmış bugün izin istedi acaba ne oldu inş kötü bişey yoktur
kızlar ben eve döndüm. sayım yapma sırası bendeymiş fekat benim haberim olmamış:) o sebeple şimdi 31 mart ve 1 nisanın sayımını yapmaya gidiyorum.
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
çok geç kalktığım için yok
ÖĞLEN
-1 kaşarlı sucuklu gözleme
-2 kupa yeşilçay
ARA
-1 nestle gofret
AKŞAM
-1 kepçe domates çorbası
-2 yemek kaşığı fasulye
-2 yemek kaşığı bulgur pilavı
-3-4 dilim turşu
YEMEK SONRASI
-1 dilim fındıklı dut pestili
Bugün çek güzel bi menü olmadı
aynalar+
1.73+
nilipus +
hazos87+
fiyona_07 4 mesajı var
melekaysee +
tedis? mesajı yok izinli miydi
emidaf? mesajı yok izinli miydi
rainandthesun? mesajı yok izinli miydi
pisiq+
oyagibi ben izinliydim
Emine,Oya ve Emine sizleri görüyorum aşağıda,ne var ne yok?Oya sayım yapıyor galiba,Emoş da nöbette,Emine de kocasına yemek yedirdi geldi sanırım
aynalar+
1.73+
nilipus +
hazos87+
fiyona_07 4 mesajı var
melekaysee +
pisiq+
oyagibi ben izinliydim
aynalar+
1.73+
nilipus +
hazos87+
fiyona_07 4 mesajı var
melekaysee +
pisiq+
oyagibi ben izinliydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?