Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar fadik mesaja tmış morali çok bozukmuş yarın gelip anlatacakmış bugün izin istedi acaba ne oldu inş kötü bişey yoktur

bakalım ne dicekker tahlil sonucları için

son dakika :) haftaya kpss ye hazırlanmaya karar verdim.. Inşallah bi aksilik çıkmaz.. Matematik ve geometri için dersaneye gidicem.. benim kpss eylülde olanı.. Ortaöğretim-önlisans.. Yani daha zamanım var :)

süper bi karar canım demiştik sanaaaaaaaaaaaaa

Merhaba kızlar nöbetteyim fırsat bulursam yazarım olmazsa acilen çıkabilirimmm

İyi akşamlar arkadaşlar,nasılsınız?Ben bugün evdeydim,bütüngün kitap okudum,çoooook güzeldi,bitti amaaaaaa(((neyse o bitince kalktım yemek yaptım,evi temizledim,yemek yedim veee burdaaaayııımm.

Ben iyiyim Oyacım,güzel dileklerin için sağol,umarım hepimiz için güzel şeyler olur bu ve ilerki haftalarda.Sana da kolay gelsin,çalışmalarının karşılığını alırsın inşaallah.

ben geldim ne yapılıyor. kendime yeşil çay demliyorum onu içicem. sallama değil yaprak. bu arada sizce yeşil çayın kilo vermeye etkisi var mı?
oyacım ben sürekli içiyorum ama yoğun içtiğim günlerde etkisini daha güzel görüyorum sanki,ben de yaprak çay demliyorum ve de severek içiyorum.

canım harikasın teşekkürlerr

hastaneden son dakika...:) diyet polikliniğine gittim.. Önce endokrinoloji de kan tahlili yapılacakmış gerekli görülürse diyetisyene yönlendirecekmisler.. Ya ben gerekli görüyorum sonuçta:)

ay gerek görmemiş bizim takım gerek gördü deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…