Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzucum sana diyetisyene git diyorum bak senin kilonu kahvaltın cok az ara yapmamışsın öğlen cok az yemişsin akşama bole bir patlama olması cokkk normal..geliyor çanta heee

çantala ayşe çantala oyayı oyayı çantala
ama ben gündüz yesemde patlama olacaksa oluyo zaten

ben 2 yumurta beyazı ve bol maydonozla kahvaltımı yaptım şimdi tarçınlı çayımı içiyom.:126:
daha kahvaltı masası ve ortalık toplanacak
sonra ögleye kadar ders bugün bitirmem gereken 1dersim var.
öglen çocuklara yemek .
öglkeden sonra pazar.saat 1.30 dan 3 e kadar çocuklar yok o arada pazarda olurum.
çocuklar gelince yedir içir.derslerini yaparız.
saat 16 .30da spor salonuna gitcem.
16:45-18:15 arası oluyo.
eve gelince yemek bulaşık.
hürrem seyrederken pisiklet binerim.
ve inşallah günün sonunda kendimi saglıklı bi şekilde yataga atabilirim:92:
:111::111::111::111::111::111:
işte kızlar benim bugünkü planım.eger arada minicik fırsat bulursam inanın kendimi buraya atacagım...
şimdilik kocaman öpüyom sizi..
oyamın tabiri ile manda gölee.............

Allah kocaman kolaylık versinnnnnnnnnnnn

canım sen de süpersin hedefine ulaşmışsın!tebrik ederim! ve şuan benim istediğim kilodasın! inşallah bende geçen sene gibi tekrar o kilolara dönerim!
sen ne kadar zaman da verdin canım kilolarını?

canım benimki doğum kilosu.18 kasımda katıldım buraya..insallah sende verir kurtulursunn

sabah eşimin ilk 2 dersi boştu doktora gittim yine idrar yanmam geçmedi diye tahlil verdim..ama doktoru bekleyene kadar sinir krizi geçirdim resmen yaaaa doktorlar geliyor çay odasından çıkamıyor bu ne rahatlık anlamıyorum hele çalişan kızlar bu özellerde boğacaktım hepsini..hah hahaha hihihihi susmadılar o onun saçıyla oynuyo o geçerken ona vuruyor bu ne denetimsizlik anlamıyorum pokunu çıkardılar iyice işin ciddiyet sıfır nefret ediyorum sonuçlarımı almaya gidince yine şikayet edicem bunları gerizekalılar...havaları hele sanarsın cumhurbaşkanı ne sanıyorlarsa kendilerini dövecektim yemin ediyorum of sabah sabah sinirim bozuldu

annemmmm cok kızmışsın:18::18::18::18::18::18::18:
özelde daha dikkatli oluyorlar sözde ama

annemmmm cok kızmışsın:18::18::18::18::18::18::18:
özelde daha dikkatli oluyorlar sözde ama

anam ne dikkatiii ya bi sefer denizi de götürmüştüm orda da tartıştım anlaymışımdır belki...bebeklerin boyunu kilosunu ölçtükleri odada kalorifer peteğinin üstünde kadın çorabı yerde terlik falan vardı o zaman da kavga etmiştim..çok denetimsizler iğrençler özel güngören hastanesiniiiiii siddetle kınıyorum iğrenç bir hastaneeeee berbatttttttttttttttttttttttttttttttttttt

merhaba güzellikler.ayy ben 2 de uyandım yaa aptal gibiyimnişanlım aramasa hala da uyuyodum:26:
tüm gece uyumayınca böyle oluyo isteristemez..ama yinede seviyorum nasıl bi psikopatlıksa

gruba yeni bi soluk gelmişhoşgeldin devaben tuba doktorum,nerdeyse evde kalacakken sonanda koca bulup onunla yaza düğünü olan bi kızcagızım işteinşallah gönlünce olur,güzellikler yaşarız hepberaberhoşgeldiin..ay nazım havasında yazmışım2 de uyanınca böyle oldu herhal

sorma ablacım yaa..bekarken yine kolay da Allah sizlere yardım etsin.insanlarla ilgilenmek yeterince zorken birde hasta insanla ilgilenmek bence 2 kat daha yorucu.ögretmen arkadaşlarında durumu farklı değil.sonuçta insanla ugraşıyoruz..farklı şekillerde de olsa düzeltmeye çalışıyoruzama ben işimi seviyorum.tüm gecemi mahvetse de taburcu ederken yüzündeki memnun ifadeyi görünce hele birde hayır dualarını alınca unutuveriyorumm tüm yorgunlugumu,gerginliğimi vs vs..
devlette mecburimi yaparken her nöbet sonrası busefer istifa edicem diye diye 2 sene çalıştım orda..300-400 hasta bakıyodum 24 saatteama herdefasında vazgeçtim..çünkü işimi herşeye ragmen çok seviyorum

evet biçok hastanede var butür sorunlar.encokda özellerde.e alıyolar 16-17 yaşındaki kızları hostes sekreter diye.onlarda oyuna geldik sanıyolarablası sen kızma onlara
şaka şaka hakkaten benmde canımı sıkıyodu böyle hal ve davranuşlar.eski çalıştıgım yerde hostesime reçete yazıcam, hastanın adısoyadı ne diyorum cvp yok,bi bakıyorum elinde tlf mesaj yazıyo.kızı cok severdim ama öyle bi baktımki,bişey söylememe gerek kalmamıştı.üzerime afiyet çok pis bakarım sinirlenince
keşke bana gelseydin ben dün nöbetçiydim.sonuç noldu peki?antibiyotik falan başladınmı??

özele gitme o zaman canım neden devlet hastanesini tercih etmiyosun ki.gerçi tuba için demiyom ama inan bazı denetim ve hizmetler özelden daha iyi işliyo devlette..

evde kalcakmış hadi ordan begenmedim demiyoda

şu saat itibari ile bunları yaptım gerçi dersin henüz 2 konusunu okudm 10 ünite daha var..antropoloji off masal gibi yaaa...
çocuklar okuldan gelecekler şimdi ben çıkıyom yine arada atarım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…