Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

özele gitme o zaman canım neden devlet hastanesini tercih etmiyosun ki.gerçi tuba için demiyom ama inan bazı denetim ve hizmetler özelden daha iyi işliyo devlette..

evde kalcakmış hadi ordan begenmedim demiyoda
yok be ablacım yaa gerçekten evde kalıyodum benannem hayatımda bi erkek oldugunu duydugunda sevinmiş ve çok şaşırmıştı.napsın kadıncagız,oda haklı.dalga geçerdi hatta benimle seni bi doktora götürelim kızım.şüpheleniyorum ben senden,bi bozukluk olmasın sende diye
haklısın ablacım ikisinde de çalıştıgım için sana katılıyorum.mecburi hizmetimi yaptıgım hastane o konuda biçok özele beş basardı.sistemi iyi otutrmuşlardı..

bu arada anneni resimlerde gördüm tatlı bayan içim ısındı...

herkese merhaba!
yeşil çayım elimde sizlere bakıyorm tanımaya çalışıyorm şimdi:) ben de 22 yaşında kur'an kursu öğretmeniyim. bir dönemdir de küçük bir kasabadayım.zaten bu kiloları almamın sebebi de bu.evden dışarı pek çıkamıyorum.(
neyssee sabah 10 gibi kahvaltımı yaptım: 1 yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği,2 yeşil biber.domates,salatalık ve yeşil çay.
saat 12 de 1 kepekli gevrek,yarım muz.
öğlen de; 8 tane yaprak sarması,yoğurt, 2-3 kaşık tavuk çorbası,1 dilim tam buğday ekmeği,domates,salatalık.

şimdi kalkıp yürüyüş yapmayı planlıyorum şöyle 1.5 saat kadar inşallah:)

Son düzenleme:

sıksık girersen tanırsın bizleri ben emoş daha önce tanıtmıştım kendimi.aslında çok işi olan burdan ayrılıp işinin başına gidemeyen tembelin biriyim

canım cuma gitmiştim ya zaten hipurin kullanmıştım geçmedi..bugun gittim tekrar tahlil yapıldı.infex diye bişi verdi bakalım bu geçircek mi..bende çok pis baktım şahsen=))))))))))güngören hastanesi bize çok yakın o yüzden oraya gittim

özele gitme o zaman canım neden devlet hastanesini tercih etmiyosun ki.gerçi tuba için demiyom ama inan bazı denetim ve hizmetler özelden daha iyi işliyo devlette..

emoş ya devlet hastanesi de var çok yakın ama sıra gelmez o kadar vakit yok kii=((((((

menün çok güzel canım yürüyüşünü de yaparsın harikaaaaaaaaaaa

hoşbulduumm!:)
evet canm zaten o verdiğim 8 kiloyu 2010 da ben burada bir grupta verdim.hatta 14. grup diye hatırlıyordum da değilmiş şimdi baktım 3.gruptaymışım ben canım.

slm canım bana kaçıncı etapta ayrıldığını söyler misin
daha önce bir takımdan ayrılanlar için başlangıç kilosu o ayrıldığı kilo baz alınıyor yani sen şuanki kilonu 66 diyorsun ama listeye yazarken 66 yazamayız başlangıç kilon olarak en son 3. takımdan ayrıldığın kilonu yazcaz oda kilo almış olarak görüneceksin ilk listeye girdiğinde

ben de seksenler boyunca pisiklete bindim.seviyom seksenleri.eee çocuklugum ve gençligim.aaaa yaşlandımmı neee

ben tam hatırlamasamda seksenleri o yıllar daha uygun benim için geç doğmuşum ben

kuzucum sana diyetisyene git diyorum bak senin kilonu kahvaltın cok az ara yapmamışsın öğlen cok az yemişsin akşama bole bir patlama olması cokkk normal..geliyor çanta heee

bide hastanede doktorla iç içe

hastane zaten belli başlı insana kasvet veren içeriye girince mutsuz eden bir mekan çalışmak çok zordur allah kolaylık versin size canım

Son düzenleme:

canım buldun banada taktik versene

benim de dogum kilosu kendi dogumumdan

aynen benimde benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…