- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #76.461
bu gün okulda yoğun bi gün geçirdikten sonra eve geldim,oğluşları alıp dışarı çıktık,biraz açık havada gezdik sonra eve gel,yemek,bulaşık derken akşam oldu.Büyük oğlumla okuma yarışmaları yaptık işte günüm böyle geçti.sizler neler yaptınız?
ya niye?? benim şekersiz olarak severek içtiğim nadir içeceklerdendir yeşilçay.dün oya dedi aklıma getirdi bende içtim 2 kupa ama sevmeyerek öğğğ
Hazalcım çocuklar küçükken ben de çok okuyamıyordum ama şimdi fırsatım oluyor ben de değerlendiriyorum bu fırsatları...sen de prensesi büyüt annesi sonra okursun.sen mi, ben mi emoş ya çok istiyorum okumak ama nerde vakittttttttttt
iyidir cnm nöbetteyim ben.sen nasılsn?iyi akşamlar kızlar.ben geldim nasılsınız?
Fadikçim evdeki sorunlar insanın ruh halini tabiiki çok etkiliyor,moralinin bozulmaması çok zor böyle bi durumda,inşaalah biran önce sorunlar çözülür sen de rahatlarsın babanlar da.kızlar aslıdan dün için izin aldım moralim bozuukkkk evde sorunlar var babmal eşi arsında buda bize yansıyo ister istemez ve benim vizeler başladı hiç ders çalışamadaım fırsat mı olmuyo yoksa ben iyicee mi boşaldım bence her ikiside
kuzenime gittim o bana çok iyi geldiği için işte sorun evde de sorun o yuzden gelemedim yani nete giremediğim için dün
böyle yani kızlarrrrrr
iyidir aslı seni sormalı.nasıldı seksenler?ya bayılıyorum ben o diziye yaaslm kızlar nasılsınız
aslı telefonu yarın servise vericem o yüzden izin istiyorum.. pc ye oturabilirsem foruma girerim.. giremediğim günler izinli olayımmı be anam
merhaba arkadaşlar!CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler bölümüne yazdım ama dayanamadım bi de buraya yazayım dedim çünkü orada in cin top oynuyor maaşallah! hiç uğrayan yok yani gruba davet eden de yok ama ben bir an önce başlamak istiyorum! belki burdan bi teklif gelirde ben de bir an önce içimde ki çıkartamadığım zayıflama heyecanımı burda tavan yaptırıp sizlerle hemencecik zayıflarım!!!:))
selam Aslıcım iyiyim canım,yoğun bi günün rdından dinleniyorum biraz sen nasılsın?yapıldımı şofben,elektrik arızası falan?slm kızlar nasılsınız
Kolay gelsin canım,bence de cevap verme Oya,artık belli bi yaşa gelmiş erkeklerin sorumluluk almaya hazır olmaları olmazsa olmaz bi şart bence,bu özelliği olmayan biriyle zamanın israf olurdu bence sen çok iyi yaptınben de test çözdüm biraz. sonra yürüdüm sonra diyetimi bozdum sonra eve geldim. şimdide cem in salak saçma smslerine maruz kalıyorum. artık cevap vermiyorum ama o nhala yazıyor.
iyidir cnm nöbetteyim ben.sen nasılsn?
iyidir aslı seni sormalı.nasıldı seksenler?ya bayılıyorum ben o diziye yaa
iyi gidiyor çokşükür.evet cnm yorulmuştum epey ama pazar nöbetiydi 24 saatti ondandı o.bugun akşam geldiğim için daha iyiyim..iyi gidiyor şimdilik,sevdim hastaneyi.
tamam canım
selam ben bir kişiyi davet etmiştim ama haber çıkmadı
bu yüzden siz katılabilirsiniz hoşgeldiniz ben takım kaptanıyım
size bir şey sormak istiyorum daha önce herhangi bir gruba girmiş miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?