Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benim cadıdın uyumaya niyeti yok yine offf ders çalişcam uyumuyo zilli yatağına koydum az mızlansın da uykusu gelsin aslında var uykusu ama inat ediyoooo eşşek sıpasıı

bende eşek sıpası derim kızdıgımda da sevdigimde...
babam rahmetli eşşegolueşşek derdi.bize kızınca...
enkötü sözü oydu.canım babam

işine ne oldu niye yeni iş arıyon kızz:44:

canım benim tabi etkilenmemen mumkun değil..Allah hayırlısını versin hakkında

yok canım zaten hemen yedigin gün kilo alınmıyo.ertesi günlerde diyete devam edersen 1 günlük kaçamak çok etkilemiyo.ve gün sonundaki kilo sabah ki kilo ile kilo çokluguna göre1-3 kilo fark gösterebiliyo

hayır böregin günahını aldık ama arada kaynattıgın poğaçalar nolcak

kuzucum sana diyetisyene git diyorum bak senin kilonu kahvaltın cok az ara yapmamışsın öğlen cok az yemişsin akşama bole bir patlama olması cokkk normal..geliyor çanta heee

merhaba canım ben emoş 1973 dogumlu 1.73 boyundayım evli 2 çocuk annesi.hemşire kilo vermeye çabalayan OBEZİN biriyim.

menüm

sabah
2 dilim çavdar
1 yumurta
2 dilim salam

öğle
1 tabak ıspanak
2 kaşık yoğurt

ara
1 salatalık

akşam
1 tabak ıspanak
1dilim salam
1 dilim ekmek

sucuk salam kalorisi çok fazla onun yerine yumujrta yersen hem çok tok tutuyo canımmmm

aradaki fındık ezmesini farketmedim sanmave 3 çeyrek simit 1 çeyrek simitten kala bütüne çeyrek kalan kısmı degilmi:44:akşam iyi ama miktarlar yarısı olmalıydı..

günaydınlar hanımlar.neşeli ve güneşli bi gün olsun...
bana da iyi geceler..uyanınca görüşürüz

canım yaaa.bu nöbetler yüzünden hayatımız karışıyo resmen ben 1995 tyen beri nöbetli servislerde çalıştım.ortalama ayda 6 nöbet ve 24 saat ertesi gün izinli ertesi gün mesai olarak çok yorucu yaa..şimdi yeni mesai tamamlamaya geçti.24 saatlik nöbetler ve aylıkm saat tamamlama yapıyoz.ama saglık çok yorucu yıpratıcı.kızların çogu ögretmen saygı duyuyorum çocuklarla ugraşmak zor.ama inanın saglık daha zor.karşınızdaki kişi mutlaka mutsuz.ya kendi ya yakınının hastalıgı yüzünden morali bozuk ve sizinde onun duygularını yaşamanızı bekliyo..süreklimoralsiz bi ortam çok yorucu....

günaydın kolay gelsin.umarım hedefine saglıklı ve kısa sürede kalıcı olarak ulaşırsın

03/04/2012
kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
marul
ara
türk kahvesi
tırnaküstü kadar 2 parça çikolata
ögle
1kase kelle paça
5 etiform
ara
5 adet burçak piskevit
akşam
2 y.k. pirinç pilavı
2 y.k. yogurt
4 köfte kadar tavuk haşlama(derisiz)
ara
2 etiform
4 incir kurusu

sporlar
1.30 dak spor salonunda egzersiz(ilk günümdü.çok begendim)
evde 1 saat pisiklet çevirme (düz ve ters yöne)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…