- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #76.481
benim cadıdın uyumaya niyeti yok yine offf ders çalişcam uyumuyo zilli yatağına koydum az mızlansın da uykusu gelsin aslında var uykusu ama inat ediyoooo eşşek sıpasıı
Yeni Bir Hayat Programı Dizi izle, Son Bölüm izle, Fragman, Video - startv.com.tr
bizde buna katılsak ne güzel takım olurduk:)
kızlar ben geldim nasılsınız
sağoll canım benimm
evde zaten çalışma imkanım yok ister istemez eve gidince moralmen çöktüğüm için vee evet tartışma olduğu için
kuzenime gidicem onunda sınavları var zatennn ama bakalım yaaa bu arada birde iş bulmam lazım benim yaaa
kız yemiyorum valla nutella falan da almıyorummmm anlamadım ya sinir oldummmmmmmmm
benim cadıdın uyumaya niyeti yok yine offf ders çalişcam uyumuyo zilli yatağına koydum az mızlansın da uykusu gelsin aslında var uykusu ama inat ediyoooo eşşek sıpasıı
yürüyüşümü yaptım koşu bandında şimdi vibro shape göbeeeeemi titretirken bakayım dedim değişik bişey var mı diye. ortalama 5 dk sonra test kitaplarımın başına oturmuş olacağım
kızlar aslıdan dün için izin aldım moralim bozuukkkk evde sorunlar var babmal eşi arsında buda bize yansıyo ister istemez ve benim vizeler başladı hiç ders çalışamadaım fırsat mı olmuyo yoksa ben iyicee mi boşaldım bence her ikiside
kuzenime gittim o bana çok iyi geldiği için işte sorun evde de sorun o yuzden gelemedim yani nete giremediğim için dün
böyle yani kızlarrrrrr
ben eve geldim. yarım saatte yaklaşık 2 km kadar yürüdüm tempolu sabah da evde 30 dk yürümüştüm. ama ne yazıkki diyeti bozdum ve havva ile börek yedikyarında doktor tartacak offf nasıl pişmanım. sabah 120 idim şimdi tartıya çıktım 121.1 o kadar mutsuz ve pişmanım ki şu an 1 kg almış olamam dimi ne dersiniz? midem dolu falan diyedir dimi nolur evet deyin ya. acaip asabım bouldu :18::18::18::18::18::18::18:
bugün yediklerimi yazayım itiraf mahiyetinde
sabah
2 dilim kepekli ekmek beyaz peynir 4 zeytin yeşil salata çay
ara
bir fincan kayısılı form çayı ve 1 türk kahvesi(annemle)
öğlen
çok az karnıbahar yemeği
saat 17:30 işte geldik feci sona
biraz kıymalı sarıyer böreği(yarım porsiyon kadar)
2 poğaça
3 tatlı bisküvi
3 çay
toplamda 1 saat tempolu yürüyüş 1.5 litre su
akşam gücüm olursa tekrar yürüyeceğim.
seksenler başladı kaçam ben
kuzucum sana diyetisyene git diyorum bak senin kilonu kahvaltın cok az ara yapmamışsın öğlen cok az yemişsin akşama bole bir patlama olması cokkk normal..geliyor çanta heeebugün yediklerimi yazayım itiraf mahiyetinde
sabah
2 dilim kepekli ekmek beyaz peynir 4 zeytin yeşil salata çay
ara
bir fincan kayısılı form çayı ve 1 türk kahvesi(annemle)
öğlen
çok az karnıbahar yemeği
saat 17:30 işte geldik feci sona
biraz kıymalı sarıyer böreği(yarım porsiyon kadar)
2 poğaça
3 tatlı bisküvi
3 çay
toplamda 1 saat tempolu yürüyüş 1.5 litre su
akşam gücüm olursa tekrar yürüyeceğim.
ha bu arada orada yer alan yazımı bura da da sizlerle paylaşıym:
merhaba.yine yeniden aynı mekanda olmaktan çok mutluyum!2010 senesinde burda 2.5 ayda 8 kilo vermiştim yani 58 kiloya düşmüştüm o zamanlar mutlululktan havada uçuyor giyemediğim kıyafetlerimin içine girebilmenin mutluluğunu yaşıyordum.ama gel gör ki sonrasındaki sınav maratonu ve şimdi de görev yaptığım yerin küçük bir kasaba olmasından yani evden ve okuldan dışarı pek çıkamadığımdan bütün zamanımın evin içinde geçmesinden dolayı verdiğim kiloyu farkında olmadan geri aldım.ve şimdi yaz da gelince o zamanlar aldığım kıyafetlerin içine de giremeyince bir mutsuzluk bastı ki sormayın!!!
ve yaklaşık 1 aydır çok sıkmadan yememe dikkat ederek ve ortalama haftada 2 gün yürüyüşle zayıflamaya çalışıyorum.ama bu zayıflama temposunun biraz daha artması lazım çünkü yaz yaklaşıyoooooooor!!!
onun için burada tekrar sizler le olmak için can atıyorum! çünkü biliyorum ki o zaman benim istediğim kilolara düşmem de ki en büyük destekçim burasıydı!!
bu arada boy:1.61 kilo: 66((
hedefim:
kilom: 66((
nisan sonu:61 kg(
mayıs sonu:57 kg:)
haziran sonu:55 kg:)))))))
bu hedeflerimin hepsini gerçekleştireceğimi biliyorum ama biraz motivasyon ve heyecana ihtiyacım var!:)
menüm
sabah
2 dilim çavdar
1 yumurta
2 dilim salam
öğle
1 tabak ıspanak
2 kaşık yoğurt
ara
1 salatalık
akşam
1 tabak ıspanak
1dilim salam
1 dilim ekmek
BUGÜNKÜ MENÜ
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 kk peynir
-2 zeytin
-tere,domates
ARA
-1 kupa sıcak su
-5 tane tuzsuz çubuk kraker
ÖĞLEN
-1 kepçe domates çorması
-2 kaşık taze fasulye
-2 kaşık bulgur pilavı
-2 tatlı kaşığı fındık ezmesi
-2 dilim ekmek
ARA
3 çeyrek simit
AKŞAM
-4 kaşık fasulye
-4 kaşık pilav
-4 tane çiğ köfte
sabah
2 dilim ekmekten tost
1 bardak çay
öğle
1 kase çorba
3 sarma
ara
1 elma
akşam
3 küçük tavuk
3 kaşık pilav
yarım kase yoğurt
ara
1 bardak çay
günaydınlar hanımlar.neşeli ve güneşli bi gün olsun...
bana da iyi geceler..uyanınca görüşürüz
günaydıııı!
sizlerleym sonunda!!burası bana çok iyi geliyor yaaaa! şimdiden heyecanım ikiye katlandı:)
neyse şimdi dersime girecem o yüzden öyle tam bir kahvaltı yapamadım! saat 08:00 da uyandım.
1 bardak süt,
1 tane kepekli gevrek yedim.
asıl kahvaltımı 9-10 gibi yapacağım inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?