Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben çıkıyom benim bilgisayar kafayı yedi......
gece gelir menü ve sporlarımı yazarımmm

başım döndü

benim mantıgımda bitti o hikaye zaten ayşem sadece mesaj attıgında yada aradıgında içimde kocaman bir öfke olusuyor. ulan diyorm hala hangi yüzle arar ya. cevap falan vermiyroum mail yazmaktan da zaten vazgeçtim.

emoş yazdıklarını okuduktan sonra susmaya karar verdim=))))))))))))))))))

04.04.2012 mesaj sayımı

aynalar +
nilipus +
deva89 6 (kuralı bilmiyor olabilir mi)
fiyona_07 +
oyagibi +
1.73+
melekaysee +
hazos87 +
pisiq nerde saliha?
tedis +
rainandthesun +
emidaf izinli

kızlar ben derse dönüyorum. akşam 5 e kadar gelmem. 5 te yürüyüşe gidicem eve dönmem 7 yi geçer. anlayacagınız 8 de falan gelirim:))) hedi öptüm mandacıklar gibi anladınız siz onu ahahahahahah

yok canım doğru düşünüyorsun insan ilk önce kendini sevmeli ki etrafındakilerini sevebilsin..benim anladığım kadarıyla biraz aşağılık kompleksi varmış iş beğenmemsinden le düşündüm...bir insan gerçekten bişeyler yapmak istese gider amelelik yapar hayatına düzene sokmak için gerekirse karton toplar yanii..ama kendi borçlarını ciddiye almadığı gibi seni de borca sokmuş..hele ki yalan bi ilişkiyi gerçekten bitiren en önemli şeydir bence güven olmazsa olmuyor çünkü oyacığım düşünsene sürekli onu takip edeceksin parayı ne yaptı borca mı yatırdı yoksa yine bişiler mi oynadı içkimi aldı..durmadan bunlarla dolu olacak kafan...bi insan neyse odur bi yaştan sonra değişmesi imkansız...bence çok doğru bi karar vermişsin

:))) doğru diyorsun gerçekten çok güzel anlatmışsın emoşum...bende alttan alıyorum ona bişey demiyorumda işte ben sıkılmaya başladım...işten geç geliyor gelince de yorgun geliyor ne bi sohbet ne bi muhabbet kendide çok rahatsız olmaya başladı zaten değşterecek işini dün saat 11 de geldi yaa bi görsen yazık adım atacak hali kalmamış yorgunluktan...bi de ençok defneyi göremiyor ona üzülüyorum çocuğum özlüyor babasını...

evet sanada katılıyorum ayşeciğim :)))) eğer birşeyden rahatsız oluyorsan bunu direk dile getirdiğinde erkek hemen savunmaya geçiyor kesinlikle hatasını kabul etmiyor test ettim onayladım yani bunu ama sıkıntını dile getirmek yerine bunu ona yansıtabilirsen o zaman empati kurabiliyolar..şimdi ben çalışmıyorum bütün gün evdeyim yaa o zannediyor ki yan gelip yatıyorum hiç yorulmuyorum..ama inan ki çalışırken daha rahattım ben bunu sölediğimde anlamıyor...geçen pazar defnoşu ona bıraktım 1 saat birlikte kaldılar beni aradı nerde kaldın defne durmuyor diye :)))nasılmış bile demedim.. yaa akşama kadar bu böylemi allah kolaylık versin sana karıcığım diye kendi söledi :)))erkeklerin dünyası biraz daha kısıtlı bence kadınlara göre bi çok şeyi anlatarak anlamalarını sağlamak zor...

ayy yazık ya defneye babasını göremiyorsa bencede değiştirebilirse değiştirsin işini ya hepinize stres

04.04.2012 mesaj sayımı

aynalar +
nilipus +
deva89 6 (kuralı bilmiyor olabilir mi)
fiyona_07 +
oyagibi +
1.73+
melekaysee +
hazos87 +
pisiq nerde saliha?
tedis +
rainandthesun +
emidaf izinli
gerçi dün yeterince eline saglık demiştim ama yine emeciklerine saglık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…