- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #76.721
kızlar ben derse dönüyorum. akşam 5 e kadar gelmem. 5 te yürüyüşe gidicem eve dönmem 7 yi geçer. anlayacagınız 8 de falan gelirim:))) hedi öptüm mandacıklar gibi anladınız siz onu ahahahahahah
:))) doğru diyorsun gerçekten çok güzel anlatmışsın emoşum...bende alttan alıyorum ona bişey demiyorumda işte ben sıkılmaya başladım...işten geç geliyor gelince de yorgun geliyor ne bi sohbet ne bi muhabbet kendide çok rahatsız olmaya başladı zaten değşterecek işini dün saat 11 de geldi yaa bi görsen yazık adım atacak hali kalmamış yorgunluktan...bi de ençok defneyi göremiyor ona üzülüyorum çocuğum özlüyor babasını...
günaydın canım şu yiyecek isimleriyle hitapları yasaklayalım ya canım çekiyo A4 kagıdım (ders çalışıyoz ya buaralar belki ders canımız çeker)
neyse güzeller bende çıkıyom çocukları okula yolladım şimdi gezmeye gitcem öglen okundu namazdan sonra gidecegim arkadaşa off pişi yapcaz bilirmisiniz bilmem mayalı hamur yagda kızartılıyoservis olarak toplanacagız.ben erken gidip yardım etcem...yani aslı duymasın perşembe perşembe bu ne diyecek ama söz çok kaçırmam bide akşam yemem.gelince de spora gitcem zatennnnn
kızlar az önce apartmanda bi kavgga çıktı ödüm koptu bi feryat dedim birine bişi oldu öldü falan meğer halı silkeleme kavgasıymış ama ben anlayana kadar dizlerim tutmadı korkudan birine bişi oldu sandım..of allahım ya akıl ver şu insanlara..alttakinin çamaşirlarına halı silkelemiş kadın..allahtan benim üstümdeki silkelemiyor yoksa fena yaparım bende=) önceki evde üst kattaki kadın her dakka silkeliyordu hergün laf söylüyordum kadına=)
yok canım doğru düşünüyorsun insan ilk önce kendini sevmeli ki etrafındakilerini sevebilsin..benim anladığım kadarıyla biraz aşağılık kompleksi varmış iş beğenmemsinden le düşündüm...bir insan gerçekten bişeyler yapmak istese gider amelelik yapar hayatına düzene sokmak için gerekirse karton toplar yanii..ama kendi borçlarını ciddiye almadığı gibi seni de borca sokmuş..hele ki yalan bi ilişkiyi gerçekten bitiren en önemli şeydir bence güven olmazsa olmuyor çünkü oyacığım düşünsene sürekli onu takip edeceksin parayı ne yaptı borca mı yatırdı yoksa yine bişiler mi oynadı içkimi aldı..durmadan bunlarla dolu olacak kafan...bi insan neyse odur bi yaştan sonra değişmesi imkansız...bence çok doğru bi karar vermişsin
ya aslında aramıyodum ki:26:,bukonularda cok beceriksizimdirondan buyaşa kadar kaldım zaten
o beni buldu,sonra bırakmadı sagolsun..inş.sonu güzel olur.bulma konusunda değil de sonrası için taktik verebilrim ama
açlık oyunları düştü mü hemen interneteben de çok merak ediyorum o filmi,kitabı kadar güzel anlatılımış mı acaba?
bende iyi gibiyim değil gibiyim evliliğimde bi duraksama dönemindeyiz herşey sıkıcı geliyor kızım hariç :)))yaz gelsede bol bol denize gitsem :))
sanırım hiç cevap vermemek. duvar gibi olmak en iyisi. ben ona defalarca söyledim bittiğini. bu noktadan sonra bir süre sessiz kalırsam o da ikna olup inanacaktır. bir de oturup uzun ca neden ve ne oldugunu neden bu kararı aldıgımı yazaym bir ara diyorum. ve zaten cevap vermeyince ve okuyunca o da yoluna gidr. beni sevdigini söylüyor ama bu ilişkinin sonu yok. çok uzun süre dua edip yalvardım allaha bana dogru yolu göstersin bu konuda kendim ve cem için dogru olanı yapmam için benim yolumu acsın diye. sonucta karşıma cıkan ve yüzüme vuran hep olmasından hoşnut olmadıklarımı yapması oldu. kararım kesin. ve dönüşü yok.
offf evet yaa birde öle bi huyu var ki küsüyor bu bana resmen...kendi düştü bütün gün bana küstü sanki ben itekledim onu
heralde neden beni tutmadın diye sitemli bana :))
ayy yazık ya defneye babasını göremiyorsa bencede değiştirebilirse değiştirsin işini ya hepinize stres
canım allah yardımcın olsun.umarım hasarsız atlatırsınız bugünleriii
kızlar az önce apartmanda bi kavgga çıktı ödüm koptu bi feryat dedim birine bişi oldu öldü falan meğer halı silkeleme kavgasıymış ama ben anlayana kadar dizlerim tutmadı korkudan birine bişi oldu sandım..of allahım ya akıl ver şu insanlara..alttakinin çamaşirlarına halı silkelemiş kadın..allahtan benim üstümdeki silkelemiyor yoksa fena yaparım bende=) önceki evde üst kattaki kadın her dakka silkeliyordu hergün laf söylüyordum kadına=)
selam kızlar nasılsınız
a aa biz neden akıl edemedik deseydin aslııı
günaydın fıstıklı baklavalarım,kaymaklı ekmek kadayıflarım,irmik helvalarım
nasılsınız bakemmm
asslı az yiyosun yine bu hafta atak var herhaldeeee
iyiyiz aslıcığım sen nasılsın ben sporumu yaptım geldim şimdi...arkadaşım vardı onada zorla plates yaptırdım
biraz ağır geldi heralde ona sen delimisin zaten zayıflamışsın hala ne sporu yapıyon dedibende karnımda kıvanç tatlıtuğ gibi baklavalar olsun istiyom dedim
hahahaha EMİNEMMMMMM..
yerim seni ya..bende iş kadında bitiyor değilde empati kurma ve ne bekliyorsan ole davranma kısmına kesinlikle katılıyorum..sen ne kadar anlayışlı hoşgorulu ve fedakar bir insan oldugunu caktırmadan belirtip duracaksın..evlilik strateji işi bencede..ama biz kadınlar strateji değil duyguyla davrandıgımız için ters tepebiliyor :):)
evet canımgeçen eşim nöbetteyken kayınvalidemi aradım..ertesi gün hastanede eşime tel açtım konuşurken laf arasında anlatıyo gibi akşam annesi ile konuştugumu söyledim.tabi memnun oldu..eeee ben onun annesine iyi davranayım ve ona çaktırmadan gözüne sokayımki ,o da benimkilere iyi davransın demi ama
ben kaymak sevmem ama antep fıstıklı baklavaya dayanamam hele yanında dondurmaaaaaaaaaaaaaaa
aslı bizi geberticek valla=) kaymaklar baklavalar dondurmalar hehehehhe=) kızlar ben kaçiyorum ütü yapicam öperim ikinizi de muccukkk
bencede gündüz girmeyi yasaklayacak bu gidişle
04.04.2012 mesaj sayımı
aynalar +
nilipus +
deva89 6 (kuralı bilmiyor olabilir mi)
fiyona_07 +
oyagibi +
1.73+
melekaysee +
hazos87 +
pisiq nerde saliha?
tedis +
rainandthesun +
emidaf izinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?