Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben derse dönüyorum. akşam 5 e kadar gelmem. 5 te yürüyüşe gidicem eve dönmem 7 yi geçer. anlayacagınız 8 de falan gelirim:))) hedi öptüm mandacıklar gibi anladınız siz onu ahahahahahah

mandacıkların kurbanolsun bol kaloriler yak inşallah.....

canım allah yardımcın olsun.umarım hasarsız atlatırsınız bugünleriii

neyse güzeller bende çıkıyom çocukları okula yolladım şimdi gezmeye gitcem öglen okundu namazdan sonra gidecegim arkadaşa off pişi yapcaz bilirmisiniz bilmem mayalı hamur yagda kızartılıyoservis olarak toplanacagız.ben erken gidip yardım etcem...yani aslı duymasın perşembe perşembe bu ne diyecek ama söz çok kaçırmam bide akşam yemem.gelince de spora gitcem zatennnnn

05/04/2012
kahvaltı
1 y.k. sahanda yumurta
1/2 salatalık
1/2 domates
5 adet etiform
ara
4 eti burçak
ögle
1/2 kase çorba
1 su bardagı kadar pişmiş hali ile spagetti
3 y.k. yogurt
ara
pişi avuç içi kadar 2-3 adet olabilir...yanında büyük ihtimalpeynir

akşam yemeyecegim1.30 dak salon egzersizleri
1 saat pisiklet belki çok yersem 1.30 dak. yaparım

degişiklik olursa düzeltirim.herkesi öptüm.belki gece gelemem yarın akşama görüşürüz nöbet var.malum güniçi çok yogun oluyo giremem

Son düzenleme:

ben çok severim pişiii afiyet olsun cınım

kızlar az önce apartmanda bi kavgga çıktı ödüm koptu bi feryat dedim birine bişi oldu öldü falan meğer halı silkeleme kavgasıymış ama ben anlayana kadar dizlerim tutmadı korkudan birine bişi oldu sandım..of allahım ya akıl ver şu insanlara..alttakinin çamaşirlarına halı silkelemiş kadın..allahtan benim üstümdeki silkelemiyor yoksa fena yaparım bende=) önceki evde üst kattaki kadın her dakka silkeliyordu hergün laf söylüyordum kadına=)

ohanna kaçıncı yüzyıldayız ya camdan halı silkeleme diye bişi mi kaldı. elektrik süpürgesi icat olalı 113 yıl oldu be

bence de sence defnenin annesi yerim seni ben:))

ya aslında aramıyodum ki:26:,bukonularda cok beceriksizimdirondan buyaşa kadar kaldım zaten
o beni buldu,sonra bırakmadı sagolsun..inş.sonu güzel olur.bulma konusunda değil de sonrası için taktik verebilrim ama

sonrasını ben hallederim ya

açlık oyunları düştü mü hemen interneteben de çok merak ediyorum o filmi,kitabı kadar güzel anlatılımış mı acaba?

nete düştüde canım sinema çekimi güzel değil

bende iyi gibiyim değil gibiyim evliliğimde bi duraksama dönemindeyiz herşey sıkıcı geliyor kızım hariç :)))yaz gelsede bol bol denize gitsem :))

canı insan zamanla alışıyor herşeye ilk zamanlardaki gibi olmuyo malesef

canım hakkında hayırlısı olsun sen kararını verdiysen oda zamanla bunu kabullenecektir

offf evet yaa birde öle bi huyu var ki küsüyor bu bana resmen...kendi düştü bütün gün bana küstü sanki ben itekledim onu
heralde neden beni tutmadın diye sitemli bana :))

ahh yavrum tutsana annesi ya

apartmanda oturmak zor yaa en güzel müstakil evin olacak şöle bahçeli miss gibi mangalını yakıcaksın bahçede oturup çayını içeceksin..valla piyangodan filan para vursun ilk işim bu evden çıkmak olur hiç sevmiyorum apartman yaşantısını...

selam kızlar nasılsınız

iyiyiz aslıcığım sen nasılsın ben sporumu yaptım geldim şimdi...arkadaşım vardı onada zorla plates yaptırdım
biraz ağır geldi heralde ona sen delimisin zaten zayıflamışsın hala ne sporu yapıyon dedi bende karnımda kıvanç tatlıtuğ gibi baklavalar olsun istiyom dedim

sağol canım bende iyiyim okul çıkışı arkadaşa gittik doğum yaptıda bebek sevdik

bend espor yaptım sayılır okulda benim bebelerle oynadık 23 nisan için

ya bizde hata erkek çocuğumuzu böyle yetiştiriyoruz büyüğünce gidip kendi hemcinslerimize zarar veriyorlar işte

işte biz buna politika diyoruz

ben kaymak sevmem ama antep fıstıklı baklavaya dayanamam hele yanında dondurmaaaaaaaaaaaaaaa

haaayy maşallaaahhhh

aslı bizi geberticek valla=) kaymaklar baklavalar dondurmalar hehehehhe=) kızlar ben kaçiyorum ütü yapicam öperim ikinizi de muccukkk

nasılda biliyo beni

bencede gündüz girmeyi yasaklayacak bu gidişle

yasaklamayacamda gündüz giriyonuz genelde benle karşılaşamıyorum sizle kıskanıyorum
niye siz beni sevmiyonuz mu

04.04.2012 mesaj sayımı

aynalar +
nilipus +
deva89 6 (kuralı bilmiyor olabilir mi)
fiyona_07 +
oyagibi +
1.73+
melekaysee +
hazos87 +
pisiq nerde saliha?
tedis +
rainandthesun +
emidaf izinli

ellerine sağlık canım
saliha nete telden giriyordu ya telini tamire verecekti daha yapılmadı heralde

ayy kırıkkalede bizimde böyle bir komşumuz vardı ne kadar laf söylersek söyleyelim anlamıyordu yine bildiğini okuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…