- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #76.741
aman Allah korusun.ne boş sebeplerden insanlar kavga edebiliyorlar yahuu:44:apartmanda yaşamak da ayrı bi sorumluluk ister,olurmu öyle her kafana estiğinde halı malı silkmekkızlar az önce apartmanda bi kavgga çıktı ödüm koptu bi feryat dedim birine bişi oldu öldü falan meğer halı silkeleme kavgasıymış ama ben anlayana kadar dizlerim tutmadı korkudan birine bişi oldu sandım..of allahım ya akıl ver şu insanlara..alttakinin çamaşirlarına halı silkelemiş kadın..allahtan benim üstümdeki silkelemiyor yoksa fena yaparım bende=) önceki evde üst kattaki kadın her dakka silkeliyordu hergün laf söylüyordum kadına=)
sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
öğle
1 top kek
1 bardak çay
akşam
2 kase çorba
salata
ara
1 elma
aslı ben anlamadım mesajlar karıştı emoş galiba
yağlı
inş bakalım kısmet :26::26::26:
ya bizde hata erkek çocuğumuzu böyle yetiştiriyoruz büyüğünce gidip kendi hemcinslerimize zarar veriyorlar işte
işte biz buna politika diyoruz
haaayy maşallaaahhhh
nasılda biliyo beni
yasaklamayacamda gündüz giriyonuz genelde benle karşılaşamıyorum sizle kıskanıyorum
niye siz beni sevmiyonuz mu
gayet hoş menü zaten sen bu yemeklerle nasıl yaşıyon hayret ediyom ya hep az yiyosun ve az çeşit...:26::26::26:
sporda güzel.salonda sporu nasıl yapıyonuz.bizi beden egitimi ögretmeni var bayan halk egitim çalışmaları için ücretsiz 6 haftadır yaptırıyomuşda ben yeni duydum .2 gündür gidiyom.bugünde gitcem haftada 3 gün ama benim nöbetlerden dolayı haftada 2 olcak.ben kasımdan beri az çok spor yapıyom.ama 2 gündür karnım ve kolllarım et kesmiş acıyo resmen.ben çok begendim çalıştırmasını.temmuza kadar yapılcakmış.iyi dedim beni bi şekle soksunda sonra evde devam ederim...
merhabakızlar
04.04.2012 mesaj sayımı
aynalar +
nilipus +
deva89 6 (kuralı bilmiyor olabilir mi)
fiyona_07 +
oyagibi +
1.73+
melekaysee +
hazos87 +
pisiq nerde saliha?
tedis +
rainandthesun +
emidaf izinli
canım 9 alet ve 9 platform var.aletler tek bölgeyi çalıştırıyor bel göbek gibi mesela.sonra platformda eğitmen aerobik yaptırıyor ayakta.yalnız işin espirisi şu her alet 30 saniye ve platformda 30 saniye sürüyor.toplam 3 defa dönünce 30 dakikada bitiyor.çok keyifli ve ben sıkılmadan yapıyorum hemen hemen haftada 6 gün.senin sporlarına ben hastayım zatenspor salonu da daha iyi olmuş canım
selam.
hala bir kişilik yeriniz var mı acaba ? takıma girme şansım var mı ?
kuralları az çok biliyorum. başka bir takımın deneme süresindeyken takımda bazı aksilikler çıktı kaptan değişti falan allahtan birşey olmadığı sürece hergün nete girip mesaj yazabilirim.
merhaba canım nasılsın?merhabakızlar
mrhba takım kaptanımıza sorabilirsin cnm.niki aynalar.ben çok emin değilim yer varmı yokmu:44:selam.
hala bir kişilik yeriniz var mı acaba ? takıma girme şansım var mı ?
kuralları az çok biliyorum. başka bir takımın deneme süresindeyken takımda bazı aksilikler çıktı kaptan değişti falan allahtan birşey olmadığı sürece hergün nete girip mesaj yazabilirim.
ohanna kaçıncı yüzyıldayız ya camdan halı silkeleme diye bişi mi kaldı. elektrik süpürgesi icat olalı 113 yıl oldu be
hahah anladım ben onu=))))))))))))evet canım değiştirecek zaten konuştuk dün kendiside çok rahatsız bu durumdan ayrıca bende rahatsızım evliliğimizin performansı düşüyor şekerim :))
aynen ya bizim annemlerin datçada öyle ohh bahçe balkon kocaman köpiş var mangal falan aynen dediğin gibi yaz gelsinde gideyim yaaaapartmanda oturmak zor yaa en güzel müstakil evin olacak şöle bahçeli miss gibi mangalını yakıcaksın bahçede oturup çayını içeceksin..valla piyangodan filan para vursun ilk işim bu evden çıkmak olur hiç sevmiyorum apartman yaşantısını...
aman Allah korusun.ne boş sebeplerden insanlar kavga edebiliyorlar yahuu:44:apartmanda yaşamak da ayrı bi sorumluluk ister,olurmu öyle her kafana estiğinde halı malı silkmekbizim apartmanda belli bi günü vardır herkes ogün silkeler halısını..
neyse güzeller bende çıkıyom çocukları okula yolladım şimdi gezmeye gitcem öglen okundu namazdan sonra gidecegim arkadaşa off pişi yapcaz bilirmisiniz bilmem mayalı hamur yagda kızartılıyoservis olarak toplanacagız.ben erken gidip yardım etcem...yani aslı duymasın perşembe perşembe bu ne diyecek ama söz çok kaçırmam bide akşam yemem.gelince de spora gitcem zatennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?