Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aman Allah korusun.ne boş sebeplerden insanlar kavga edebiliyorlar yahuu:44:apartmanda yaşamak da ayrı bi sorumluluk ister,olurmu öyle her kafana estiğinde halı malı silkmekbizim apartmanda belli bi günü vardır herkes ogün silkeler halısını..

selam.
hala bir kişilik yeriniz var mı acaba ? takıma girme şansım var mı ?
kuralları az çok biliyorum. başka bir takımın deneme süresindeyken takımda bazı aksilikler çıktı kaptan değişti falan allahtan birşey olmadığı sürece hergün nete girip mesaj yazabilirim.

aslı ben anlamadım mesajlar karıştı emoş galiba

yağlı

inş bakalım kısmet :26::26::26:

aaaa evet yanlışlık olmuş ama sabah bilgisayar canımı sıktı gitti gitti geldi.kafamı karıştırdı.söylemesen farketmeyecektim.demek beni andın seni seni....

akşamları olmuyo canım 3 gündür spora gidiyom saat 6.300 geliyom yemek hazırl aye bulaşık yıka saat 8 oluyo dizi seyrederken pisiklet binem diyom.sonra yorgunluktan suızıp kalıyom neyse yarın akşam nöbetteyim müsait olursa dolaşırım buluşuruk

canım 9 alet ve 9 platform var.aletler tek bölgeyi çalıştırıyor bel göbek gibi mesela.sonra platformda eğitmen aerobik yaptırıyor ayakta.yalnız işin espirisi şu her alet 30 saniye ve platformda 30 saniye sürüyor.toplam 3 defa dönünce 30 dakikada bitiyor.çok keyifli ve ben sıkılmadan yapıyorum hemen hemen haftada 6 gün.senin sporlarına ben hastayım zatenspor salonu da daha iyi olmuş canım

vav süper ama 30 saniye az degilmi...ama düzenli olunca tabi .bizim beden egitimi ögretmeni ayakta yaptırıyo sonra agırlık diye pet şişeye kum doldurduk onla kollar çalışıyo sonra yerde minder üzerinde alet yok yani...olsun ama sagolsun çok güzel çalıştırıyo..mayıs ayında plates topu ve lastikle yapcaz diyo bakalım inşallah temmuza kadar olcaz bişiler ..

bildigim kadarıyla 1 arkadaş deneme süresinde kaptanımız aslı aynalar akşama gelir o seni bilgilendirir canım ..kolay gelsin inşallah kısa zamanda istedigin kiloya saglıkla inersinnn

mrhba takım kaptanımıza sorabilirsin cnm.niki aynalar.ben çok emin değilim yer varmı yokmu:44:

hepinize iyi akşamlar ben çıkıyom kızlar öptüm hepinizi koooccccaaaaammmmaaaannnnnn

merhaba kızlar ne var ne yok?
ben bugun ancak şimdi gelebildim.sabah spora gittim,sonra eltimin günü vardı oraya takıldım biraz.akşamda nöbete geldim.işteyim yani şimdi..
geçmiş yaptım da evlilikle ilgili negüzel tüyolar vermişsiniz,Allah razı olsun.hepsini kaydettim beynime
bnm 2 yıllık birlikteliğm ve 1 senedir nişanlılık sürecim var.evlenmiş olmasak da sölediklerinizin çogunu tecrübe ettim valla

evet canım değiştirecek zaten konuştuk dün kendiside çok rahatsız bu durumdan ayrıca bende rahatsızım evliliğimizin performansı düşüyor şekerim :))
hahah anladım ben onu=))))))))))))
aynen ya bizim annemlerin datçada öyle ohh bahçe balkon kocaman köpiş var mangal falan aynen dediğin gibi yaz gelsinde gideyim yaaa

yaa tubi günü bile olmaz halı silkelemenin pislik ya..ne pisliğini silkeliyorsun ki anlamıyorıum süpürge denen bişi var silkeyeince ne oluyor sanki iğreniyorum halı silkenlerden sinir oluyorum şehirde yaşıyosan bileceksen ama hala kurtulamıyorlar bu adetlerden.1 gün bile yasak zaten ama anlayana işte off neyse=))))))))))))))))))

ımmm cok severim pişiyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…