Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam canlar...
dün akşam 9'da uyuya kalmışım uğrayamadım buraya.şimdi de gözlerimden uyku akıyor da
beş dakika bi size bakayım dedim:)
bugün kendim için süper bişey keşfettim.daha önce dediğim gibi burada öyle dışarı falan çok fazla yürüyüşe gidemiyordum. yürüyüşümü evimin uzuun koridorun da yapıyordum tabi o da biraz sıkıcı oluyor.ve bugün sabah 7 de kalkıp evimin bahçesin de yürüyüş yaptım.
oohh içim açıldı vallaha:) ha bu arada dün akşam da yürüdüm 45 dk bahçe de.
bugün ki menümü sporumu yazayım da bir de geçmiş yapayım bakalım siz neler yapmışsınız

yaa tubi günü bile olmaz halı silkelemenin pislik ya..ne pisliğini silkeliyorsun ki anlamıyorıum süpürge denen bişi var silkeyeince ne oluyor sanki iğreniyorum halı silkenlerden sinir oluyorum şehirde yaşıyosan bileceksen ama hala kurtulamıyorlar bu adetlerden.1 gün bile yasak zaten ama anlayana işte off neyse=))))))))))))))))))[/QUOTE]
istanbulda adetler böyleymiş anacıgım bilememki ben:44:bizim orası küccük bi kasabaydı.orda abes karşılamıyodu kimse.ha bana sorarsan mantıksız bi temizleme biçimi o ayrı

canım çok az ve sağlıksız bence.ne topkeki geçiştirme öğlenleri ne olur.ekmek arası birşeyler yap onu ye kekten daha iyidir canım benim

öylede canım çoğu zaman zor kalkıyom yataktan giyinip anca çıkıyorum
hzırlamaya fırsatım olmuyo

aslı misafirim geliyormuş canım bana bugün izin veya sevk yoksa rapor verirmisin

tamam canım

slm canım
ben daha önce bir şey istemiştim senden yazdın mı bilmiyorum görmedim
3. takımda hangi etapta ayrıldın yazar mısın

bugün ki menüm
08:30 da 1 bardak süt,yarım muz,bir tane kepekli gevrek yedim dersime gittim,
10:00 da asıl kahvaltımı yaptım; 2 dilim tam tahıllı ekmek,biraz peynir,biraz buğlama biber-domates,biraz tavada az yağla kavrulmuş çeşnili patates,4 yeşil zeytin,2 yeşil biber ve bir bardak yeşil çay.
13:00 da 1 kepekli gevrek,
14:00 da 6 tane mercimek köftesi, yanın da yeşil biber,marul
16:00 da yarım muz, 2 dilim greyfurt,2 dilim portakal
18:00 da canım yemek istemedi 1 kase yoğurt,1 domates,1 salatalık,2 dilim tam tahıllı ekmek

gün içinde 1,5 lt su

sporumu da yaptım:)
sabah 7 de ve ikindi 6 gibi 45 dk bahçemde tempolu yürüyüş.

bende onu arıyordum canım buldum şimdi 157. etaptan ayrılmışım.

bende onu arıyordum canım şimdi buldum 157. etaptan ayrılmışım.

oo iyimiş canım ya ama cidden koridorda sıkıcı olur=))) ben bugun nerdeyse 4 saat bebek arabasını iterek yürüdüm kızımı dışarı çıkardım da geberiyorum yorgunluktan kollarım ağrıyuor valla

istanbulda adetler böyleymiş anacıgım bilememki ben:44:bizim orası küccük bi kasabaydı.orda abes karşılamıyodu kimse.ha bana sorarsan mantıksız bi temizleme biçimi o ayrı[/QUOTE]

canım kendi evin olur bahçeli altta kimse olmaz silkele ama apartmanda olacak iş değil aman neyse banene yesinler birbirlerini=) çokta tınnn=)

Son düzenleme:
bugunku menüm

SABAH
1kk peynir
5 zeytin
sucuklu yumurta:26:
domates roka maydanoz
ÖĞLE
4 tane sarma
1/2 dilim börek
1/2 pogaca
1/2 dilim kek
çay (kabul günü katliamı :26::26:çantaları görür gibiyim.)
AKŞAM
2 tane köfte
1 kase yogurt
2 tane çeri domates
ARA
1 tane şekersiz elma çayı
1 elma

SPORLARIM
1 saat boyunca aletli jimnastik

gün boyu 2.5 lt su

sucuklu yumurtaya oha derken dolmayı sarmayı böreği gördüm çüşüngenzi dedim:))))))))) ne yaptın bebekim sen bugün ya. benim geçen günki mevzuya dönmüş:))) neyse afiyet olsun

ya sorma oya yaa.çok özlemişim ama dayanamadım:26::26:
yrn telafi ederimmmmm.dicem ama yarın da kayınvalideme misafir gelecekmiş.ille beni de çagırdı.çokzor bigün olacak bnm için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…