Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 dilim peynir
-3 zeytin
-1 kupa adaçayı
ÖĞLEN
-3 yemek kaşığı madımak yemeği
-3 yemek kaşığı bulgur pilavı
-3 küçük parça tavuk
ARA
-1 küçük ekmek arası tavuk eti
AKŞAM
-yoğurtlu brokoli
-3 kaşık bulgur pilavı
--------------yemekten 2 saat sonra------
1 küçük dilim su böreği
1-2 dilim meyva

ben bu hafta tartıda hiç iyi şeyler beklemiyordum reglden dolayı ama bana gerçek bi sürpriz oldu ve nihayet 78leri gördüm,inşaalah bu kiloya fazla takılmadan aşağılara doğru inerim.

inşallah tez zaman da az kilolar görürüz canım.ben 1 aydır aynı geziniyom.ama ben de sıkılaşma çok oldu 1 aydır.bi de ben en az 95 olmuştum yıllardır 92 görmedim tartıda birazz onun direnci biraz benim rahatlıgımdan oluyo ama sıkılaşma süper gidiyooo yakında fotolarımı yayınlayacagım burada

afiyet olsun çok fazla bi aşırılık yok ama yinede daha az olabilirdii

ne güzel emoş sıkılaşman,ben de benzer bi durum var sanırım,çok fazla kilolar veremiyorum şu sıralar ama her gören sen ne kadar zayıflamışsın diyorben de 10 kilo olunca foto yayınlıycam inşaallah.

06/04/2012
kah:
1 kk peynir
marul maydonoz
kuru sebze kavurması
ögle:
1 kase tarhana
1 kase kısır
1y.k.yumurta
avuç içi katmer
ara
1 dilim kek
akşam:
1 kk peynir
avuç içi kadar katmer
4 yeşil zeytin
2y.k.kuru sebze kavurması
ara :
4 adet etiform

45 dak spor salonunda hocanın yaptırdıg hareketlerde çeşitleme ip atlamalı mekik çekmeli falan

Son düzenleme:
ne güzel emoş sıkılaşman,ben de benzer bi durum var sanırım,çok fazla kilolar veremiyorum şu sıralar ama her gören sen ne kadar zayıflamışsın diyorben de 10 kilo olunca foto yayınlıycam inşaallah.

inşallah sen 70 ben 80 kısa zamanda ulaşırız..ben bu hafta hedefe 500 gram koyuyorum...ve haziran sonuda olabilir 80 olmak istiyorummmmmmmm

menün kötü değil emoş ama kek olmamış,bir de akşam sebze yoğurt veya salata olsa daha iyi olurmuş.

heheheheh babamda her geldiğinde portakal limon vs getirir organik =) geçen gün de kargoyla çağla yolladı=)

eskiden limon sürenlerin varmış bi bildiği desene=)

aaa çok ilginç san ki bana daha çok sertleştirir gibi gelirdi hep...benim dökülme dışında hiç bi problemim yok saçımla ona bi çözümün varsa seve seve dinlerim canım

yaa özge ya ben hamile kalıncı sıfır saçım dökülmüştü ne kadar mutluydum benimde anormal dökülür zaten çok cansız ve az saçım şimdi yine anormal dökülüyor.geçen gün bioxin aldım =(

yaa benimkide yürüsün bende koştiriyim peşinden bende zayıfliyim=)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…