- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #77.001
ben bu hafta tartıda hiç iyi şeyler beklemiyordum reglden dolayı ama bana gerçek bi sürpriz oldu ve nihayet 78leri gördüm,inşaalah bu kiloya fazla takılmadan aşağılara doğru inerim.
afiyet olsun çok fazla bi aşırılık yok ama yinede daha az olabilirdiiBUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 dilim peynir
-3 zeytin
-1 kupa adaçayı
ÖĞLEN
-3 yemek kaşığı madımak yemeği
-3 yemek kaşığı bulgur pilavı
-3 küçük parça tavuk
ARA
-1 küçük ekmek arası tavuk eti
AKŞAM
-yoğurtlu brokoli
-3 kaşık bulgur pilavı
--------------yemekten 2 saat sonra------
1 küçük dilim su böreği
1-2 dilim meyva
inşallah tez zaman da az kilolar görürüz canım.ben 1 aydır aynı geziniyom.ama ben de sıkılaşma çok oldu 1 aydır.bi de ben en az 95 olmuştum yıllardır 92 görmedim tartıda birazz onun direnci biraz benim rahatlıgımdan oluyo ama sıkılaşma süper gidiyooo yakında fotolarımı yayınlayacagım burada
geçmişe bakıyodum canım nöbetteyim sen nasılsın
ne güzel emoş sıkılaşman,ben de benzer bi durum var sanırım,çok fazla kilolar veremiyorum şu sıralar ama her gören sen ne kadar zayıflamışsın diyorben de 10 kilo olunca foto yayınlıycam inşaallah.
menün kötü değil emoş ama kek olmamış,bir de akşam sebze yoğurt veya salata olsa daha iyi olurmuş.06/04/2012
kah:
1 kk peynir
marul maydonoz
kuru sebze kavurması
ögle:
1 kase tarhana
1 kase kısır
1y.k.yumurta
avuç içi katmer
ara
1 dilim kek
akşam:
1 kk peynir
avuç içi kadar katmer
4 yeşil zeytin
2y.k.kuru sebze kavurması
ara :
4 adet etiform
45 dak spor salonunda hocanın yaptırdıg hareketlerde çeşitleme ip atlamalı mekik çekmeli falan
Emoş benim küçük oğlan ağlama krizine girdi ben çıkıp biraz onunla ilgineyim.Sana iyi geceler canım
menün kötü değil emoş ama kek olmamış,bir de akşam sebze yoğurt veya salata olsa daha iyi olurmuş.
benim hayatıma pek girmiş değildir kuzum daha dogrusu bizim evde hep hoşaf vardır ya da sıkma meyve suyu..pakete giren hiç bir şey almamaya calısıyoruz..hep organik arayısındayız :):):)
zaten memlekete gittiğimizde 70 kilo doğal urunler yukumuz vardı kikikikii. sanırım o yuzden 3 senedir hiç hasta olmuyorum
yok anacıgım yapamam..o bir haftadan sonra iki katı olarak alırım ben onu acısını cıkarırırm :)
var canımda hijyen az yer cok ters iki araba yapmam lazım falan falan falan
saçlarımin uçları çok fazla saç düzlestirici maşa kullandığım için çok kurumuştu.. Uzun olduğu için tararken çok zorlanıyordum.. Çoğunu tarakla koparıyordum:) 2 gün önce gaipten limon geldi aklıma:) 1 limonu saçıma boca ettim yavaş yavaş sıkarak tüm saçımi ıslattim.. 2 saat sonra yıkadim.. Pambık gibi oldu.. Bugün tekrar denedim hiç zorlanmadan taradim.. Tavsiye iderim
aaa çok ilginç san ki bana daha çok sertleştirir gibi gelirdi hep...benim dökülme dışında hiç bi problemim yok saçımla ona bi çözümün varsa seve seve dinlerim canım
saol canım aslında kilo bildirimi 3 gün önce yapılsaydı o zaman 53 derdim ishal olduğum içn bayaa bi su kaybım olmuştu ama bgn sabah 54.2 çıktı ben diyeti filan bıraktım zaten bu kilo kaybına bir de diyet yapsam zayıflama hastalığına tutulacam diye korkuyorum...
kızlar yarın sivasa gidiyorum benim bebelere 23 nisan için kıyafet bakcam
akşama gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?