Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar nasılsınız....ben dişardaydım bütün gün şimdi girdim eve daha ufak çaplı bi geçmiş yapayım bakiim

ellerine sağlık canım bu arada özgişş harikasınnnnnnnnnn

saol canım aslında kilo bildirimi 3 gün önce yapılsaydı o zaman 53 derdim ishal olduğum içn bayaa bi su kaybım olmuştu ama bgn sabah 54.2 çıktı ben diyeti filan bıraktım zaten bu kilo kaybına bir de diyet yapsam zayıflama hastalığına tutulacam diye korkuyorum...

bende senin gibiyim ne kola ne de meyve suyu içerim..katı meyve sıkacığım var defneye her gün sıkıyorum bazen de kendime ama ben meyveyi suyunu değil kendisini daha çok sevdiğim için ihtiyaç duymuyorum hiç...

aaa çok ilginç san ki bana daha çok sertleştirir gibi gelirdi hep...benim dökülme dışında hiç bi problemim yok saçımla ona bi çözümün varsa seve seve dinlerim canım

kızlar bgn neler yediğimi bi yazsam beni döversiniz valla yazmıycam o yüzden ama şöle de bişi midem küçülmüş artık mesela önüme konulan tabağın hepsini silip süpürürdüm bgn bi çok şeyi zorumdan yedim yaniii...bgn anladım ki ben artık olmuşum :)))))))))))

neyse kızlar ben çıkıyorum artıkın yarın görüşürüz..
aaa birde aslıcığım ben şimdilik önümüzdeki bi krize kadar takımdan ayrılmayı yine askıya aldım 50 ye kadar burdayım yine sanırım...senin de beni dövmene az kaldı biliyorum ama idare et artık beni seviyorum hepinizi..

sabah
1 elma

öğle
3 adet bisküvi
yarım paket çubuk kraker
2 bardak çay

akşam
2 kase çorba
salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…