- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #77.021
günaydınlar :80:
birazdan kahvaltı yapıcam. sonra evi biraz toparlayıp ders çalışacağım.
sınavlarım var
benim için dua edin nolur...
akşam bir ara girip menümü de yazarımama menüyü nasıl maviyle yazacağımı bilmiyorum ??
herkese günaydın demek istedim
canım allah kolaylık versin valla diş hekimliğinde okuyordun di mi benim annem de diş hekimi ama emekli oldu=)
spor yapıyorum ama düzenli değil. bugün yapmadım mesela. belki yatmadan önce birkaç egzersiz yapabilirim.
diş hekimliği okuyorum. sen sivaslı mısın ? :)
ben yazı rengini nasıl değiştireceğimi bilmiyorum.
bu esasen diyetisyenin verdiği liste ama ben bugün pek uyamadım :26:
akşam yemeği vardı tabiki de ama ben kaçırdım işte...
sonra da yemeğimizi yeyip amcamlara ev görmey gittik,ordada vaktin nasıl geçtiğini anlamamışım bi baktımki saat 11.30,hemen eve gelip bilgisayar başına oturdum ve burdayım bi daha cezaya kalmak istemiyoruuuum.neyse ki bu yedinci mesaj bundan sonra rahat rahat yazabilirim.
haftaya cumaya hazırlanıyoz hade bakammmm
aaa olmaz bizde takımcak karar aldık seni postalayacaktık.söylemesi ayıp yerinde gözüm varrr
saglıklı bir menu miktarlar cok değilse..afiyet olsunBUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 dilim peynir
-3 zeytin
-1 kupa adaçayı
ÖĞLEN
-3 yemek kaşığı madımak yemeği
-3 yemek kaşığı bulgur pilavı
-3 küçük parça tavuk
ARA
-1 küçük ekmek arası tavuk eti
AKŞAM
-yoğurtlu brokoli
-3 kaşık bulgur pilavı
--------------yemekten 2 saat sonra------
1 küçük dilim su böreği
1-2 dilim meyva
inşallah tez zaman da az kilolar görürüz canım.ben 1 aydır aynı geziniyom.ama ben de sıkılaşma çok oldu 1 aydır.bi de ben en az 95 olmuştum yıllardır 92 görmedim tartıda birazz onun direnci biraz benim rahatlıgımdan oluyo ama sıkılaşma süper gidiyooo yakında fotolarımı yayınlayacagım burada
ne güzel emoş sıkılaşman,ben de benzer bi durum var sanırım,çok fazla kilolar veremiyorum şu sıralar ama her gören sen ne kadar zayıflamışsın diyorben de 10 kilo olunca foto yayınlıycam inşaallah.
kek veya etiformun yerine başka bir şey konabilirdi kuzum..etiform ile normal biskuvi arasında buyuk bir fark yokmuş..en masumu karton gibi olan altınbaşaklarmış...unutma bu hafta kaçamak yok06/04/2012
kah:
1 kk peynir
marul maydonoz
kuru sebze kavurması
ögle:
1 kase tarhana
1 kase kısır
1y.k.yumurta
avuç içi katmer
ara
1 dilim kek
akşam:
1 kk peynir
avuç içi kadar katmer
4 yeşil zeytin
2y.k.kuru sebze kavurması
ara :
4 adet etiform
45 dak spor salonunda hocanın yaptırdıg hareketlerde çeşitleme ip atlamalı mekik çekmeli falan
inşallah tez zaman da az kilolar görürüz canım.ben 1 aydır aynı geziniyom.ama ben de sıkılaşma çok oldu 1 aydır.bi de ben en az 95 olmuştum yıllardır 92 görmedim tartıda birazz onun direnci biraz benim rahatlıgımdan oluyo ama sıkılaşma süper gidiyooo yakında fotolarımı yayınlayacagım burada
ne güzel emoş sıkılaşman,ben de benzer bi durum var sanırım,çok fazla kilolar veremiyorum şu sıralar ama her gören sen ne kadar zayıflamışsın diyorben de 10 kilo olunca foto yayınlıycam inşaallah.
bende de yok o dediğinden:26:ya hep ya hiç..ama iyi değil tabi böyle.ama dün başardım bir nebze de olsa.ama listemi yazmıyorum,çünkü busefer çanta iflah etmez beni,bavul falan lazımher şeyden azıcık ye..benim tek başardıgım sey ama kilo veremiyorum...
kaçamak songün olunca ucundan yırtmışım demekkitebrikler kaçamak maçamak var ama gitmiş 500 gr
yok cnm amac bu zaten.herşeyi yaz cnm.seni motive edicek sana iyi gelecek herşeyi.bizim de motivasyonumuz için hatta iyi bile olur..bunun için burdayız dimiKızlar ben bir karar aldım bugün..uzun süredir 1 ileri iki geri yapıyorum yerimde sayıyorum..ayrılmayı düşünüyordum..çünkü takıma faydam olmuyor maalesef..sonra son 1 hafta daha burda kalmaya karar verdim..doktorumla görüştüm 15-20 dak. çok azda olsa yürüyüşe izin verdi..her yediğimi yaptığımı buraya yazmaya karar verdim..diyet günlükleri topikleri var ya onun gibi..lütfen yorum yapın çantalayın beni yoksa veremeyeceğim kiloları canım iyice sıkılmaya başladı..(her şeyi yazacagım kendimi motive edecek sözleri de garip karşılamayın beni :):))!!!!!
merhaba nur hoşgeldin aramıza.umarım faydalı olur senin için.ben tuba doktorum,yaza kadar zayıflamak zorunda olan nişanlı bi hatunum.merhabalar :80:
sanırım takımınıza artık ben de dahilim. ama tabi deneme süresinden sonra..
yanlız bir ricam var kuralları azçok biliyorum ama yine de kısaca bana takımın kurallarını söyleyebilir misiniz ?
bu arada takım üyelerine de baktım tebrik ediyorum hepinizi çok güzel kilo verenler var aranızda çok imrendim
teşekkür ederim cidden hiç kolay geçmiyorr... acaba ben de emekli olduğum günleri görebilir miyiiim :)
e daha sırtınız yere gelmez sizin.olley birde diş hekimimiz oldu bir tanede pratisyen hekimimiz var tuba..evet cnm oralıyım
akşama kaçmazsa iyi gidiyo canımmyediklerimi bildireyim
1 dilim peynir
1,5 dilim ekmek
5 zeytin
domates,slatalık
ara
3-5 badem ve fındık
öğle
6-7 adet adet serce parmağı yaprak sarması
1 kase yogurt
1 dilime yakın ekmek
yarım litre su içtim şimdi yanıma aldım şişelerimi birazdan yeşil çay yapacagım..1 saat sonrada 20 dak yuruyuse gitcem
iyidir ablacım sen nasılsın?ben nöbetteyim bugün,ugraşıyorum işte..merhaba kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?