Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn=)))))))))) annem gelmek üzere eşim almaya gitti=) bende bi bakiyim dedim ne yapmış bizim hatunlar hepinizi öpüyorum görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzz

günaydınlar :80:
birazdan kahvaltı yapıcam. sonra evi biraz toparlayıp ders çalışacağım.
sınavlarım var
benim için dua edin nolur...
akşam bir ara girip menümü de yazarım ama menüyü nasıl maviyle yazacağımı bilmiyorum ??
herkese günaydın demek istedim

canım allah kolaylık versin valla diş hekimliğinde okuyordun di mi benim annem de diş hekimi ama emekli oldu=)

hehehehe komik kız :=) goremiyorum bu ara seni

Son düzenleme:
saglıklı bir menu miktarlar cok değilse..afiyet olsun

ne güzel emoş sıkılaşman,ben de benzer bi durum var sanırım,çok fazla kilolar veremiyorum şu sıralar ama her gören sen ne kadar zayıflamışsın diyorben de 10 kilo olunca foto yayınlıycam inşaallah.

kek veya etiformun yerine başka bir şey konabilirdi kuzum..etiform ile normal biskuvi arasında buyuk bir fark yokmuş..en masumu karton gibi olan altınbaşaklarmış...unutma bu hafta kaçamak yok

ne güzel emoş sıkılaşman,ben de benzer bi durum var sanırım,çok fazla kilolar veremiyorum şu sıralar ama her gören sen ne kadar zayıflamışsın diyorben de 10 kilo olunca foto yayınlıycam inşaallah.

bende de aynı durum var kızlar herkes 50'li rakamlarda oldugumu sanıyor cok zayıfladın inceldin diyolar ama değişim yok halbuki

her şeyden azıcık ye..benim tek başardıgım sey ama kilo veremiyorum...
bende de yok o dediğinden:26:ya hep ya hiç..ama iyi değil tabi böyle.ama dün başardım bir nebze de olsa.ama listemi yazmıyorum,çünkü busefer çanta iflah etmez beni,bavul falan lazım

tebrikler kaçamak maçamak var ama gitmiş 500 gr
kaçamak songün olunca ucundan yırtmışım demekki

yok cnm amac bu zaten.herşeyi yaz cnm.seni motive edicek sana iyi gelecek herşeyi.bizim de motivasyonumuz için hatta iyi bile olur..bunun için burdayız dimi

merhaba nur hoşgeldin aramıza.umarım faydalı olur senin için.ben tuba doktorum,yaza kadar zayıflamak zorunda olan nişanlı bi hatunum..

yediklerimi bildireyim

1 dilim peynir
1,5 dilim ekmek
5 zeytin
domates,slatalık

ara
3-5 badem ve fındık

öğle
6-7 adet adet serce parmağı yaprak sarması
1 kase yogurt
1 dilime yakın ekmek

yarım litre su içtim şimdi yanıma aldım şişelerimi birazdan yeşil çay yapacagım..1 saat sonrada 20 dak yuruyuse gitcem

olley birde diş hekimimiz oldu bir tanede pratisyen hekimimiz var tuba..evet cnm oralıyım
e daha sırtınız yere gelmez sizin.
dün tiyatrodaydım,bi tlf geldi tanımıyorum hatunu meger kardeşimin arkadaşıymış.çocugunun ateşi çıkmış falan beni arıyo
bende online ve tlf doktorluguna devam ediorum.heryerde her koşuldabnm mesleğin cilveleri işte.işimi işte bırakmam çokzor:44:

akşama kaçmazsa iyi gidiyo canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…