Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen de uğraştın bayaa bana anlatmak için sağol :)
msj attım zaten hemen
o zaman ben menümü sanırım bir süre maviyle yazamayacağım...

canım onu kontrol panelinden yapılıyo galiba saliha biliyordu o gelince ona soralım

ellerine sağlık canım

hoşgeldin canım aramıza

çok geldi bana canım menün

bekliyorum emoş fotolarını merakla

bence güzel bir menü çünkü sporla fazlalıkları yakmışsın

canım inşallah sınavın harika geçmiştir

kızlar dün sadece 2 mesaj attım.eşim bana bir sürpriz hazırlamış ve beni yemeğe götürdü.sonra geç geldik bayağı giremedim foruma.cezamı çekeceğim yarın.

benim de hmileyken hiç dökülmemişti ama emzirme döneminde çok gitti şimdi de defne kendiliğinden bırakacak gibi memeyi birtek geceleri emiyor artık belki bırakınca dökülmesi durur..

yaa benimkide yürüsün bende koştiriyim peşinden bende zayıfliyim=)))))))))

yaa canım yürüse belki okadar koşturmam şimdi ayağa kalkıyor sonrada ellerini bırakıyor bende sürekli dibinde bekliyorum düşmesin diye bi yürümeye başlasa biraz rahatlıycam en azında şimdiki gibi düşüp durmaz çocuğum durmadan düşüyor canı yansada yanmasa da ağlıyor :))

merhaba realincir hoş geldin takımımıza ben özge 26 yaşındayım 11 aylık bebeğim var..emzirme dönemindeki kilolarımı vermek için başlamıştım verdim gitti bişi kalmadı pek...sende kendini tanıtırmısın canım benim kızdan dolayı pek geçmiş yapamıyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…