Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canımmm afiyettt olsunnn

yawrumm bebemmm süperrrrr walllaaaaa ne güzelll azimlisindee ohhh ohhhh

canımmm afiyettt olsunnn

yawrumm bebemmm süperrrrr walllaaaaa ne güzelll azimlisindee ohhh ohhhh

tatile gidecek olmak beni gazladı. 57 günüm var. hedefim her hafta 1-1.5 kilo vermek önümde yaklaşık 8 hafta var bu da 8 -10 kilo gibi bişey yapar. bu hedefe haftalık ulaşmak için elimden geleni yapacagım. hazır beni motive eden bişey bulmuşken:)

merhabaaa

buranin kaptani kim kizlarrr

listeyi nezaman yapicak acaba diye sorucaktim

daha zamai var biliyorumm

eger yapmasi cok yakinsa daha durucam pc basinda

yoksa cikicam sonra yapicam

sormak istedim

liste yapma sirasi bendede, 1. Takimda

teşekkürler canım ama artık alışsa iyi olacak bu kiloya daha verecek çok kilo var her kiloda bu kadar mola verirsek 10 yıl burdayımm

selam kaptanımız aynalar. sanırım akşamüzeri yapar. ama saatini bilemiyorum

14. TAKIM 252. Etap

aynalar ( 85,4 / 85,3 / 0,1 / 0,12%)
emidaf ( 62,6 / 62,3 / 0,3 / 0,48%)
fiyona_07 ( 54,2 / 53,7 / 0,5 / 0,92%)
1.73 ( 92,4 / 92,3 / 0,1 / 0,11%)
hazos87 ( 55,9 / 55,8 / 0,1 / 0,18%)
pisiq ( 68,8 / 70,0 / -0,2 / -0,29%)
tedis ( 80,3 / 80,5 / -0,2 / -0,25%)
rainandthesun ( 78,9 / 78,7 / 0,2 / 0,25%)
melekaysee ( 64,5 / 65,0 / -0,5 / -0,78%)
oyagibi ( 120,1 / 119,6 / 0,5 / 0,42%)
nilipus ( 75,0 / 75,3 / -0,3 / -0,40%)
realincir ( 72,5 / 72,0 / 0,5 / 0,69%) yeni üye hedefi 60

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,12%

listeyi yapmis bile süperr

hayatım ben 15 yıl içtim hem öyle böyle degil sabah uyanınca 2 tane içer işe öyle giderdim.gece uyanır içerdim.haftasonu nöbetlerde 3 paket içeerdim.normalde 1-1.5 paket içiyodum düşün.hazirandan bu yana bıraktım şimdi canım çekmiyo benim yanımdada içenler oluyo ama hiç canım çekmiyo ve kokusundan nefret ediyom.ay önceden nasıl içiyomuşum diyom.5. katta oturuyom enaltta bi teyze var balkonda içtim yukardan duyuyom

kızlar listeyi yayınladım ben çıkıyorum akşam görüşürüz

bugün maşallahınız var sayfalar almış başını ilerlemiş

canım benim zor günler geçirdigini anluıyabiliyorum ama açıkca konuşmalısın.baharat sevmedigini falan yada sadece yogurt falan ye zayıflamaya çalıştıgını salata ve yogurt yemen gerektigini falan söyle hatta dr.gittigini onun tavsiye ettigini söyle.yalan sayılmaz artık bu kadar diyetle ugraşıncahepimiz diyetisyen kadar biliyoruz nerdeyse

canım inan çok üzülüyom takım olarak başarı kazanmak çok isterim ama şu sıra maalesef olmuyo

kolay gelsin güzelim

kuzu biraz ye yaa ye! aç kalıyon vallaa

canım malesefff bukadarla değil....
yani ben yaklaşık 1 aydır düşünüyorum zaten yurt meselesi yada izmite yerleşmeyi

canım benim yaa o zaman en zararsız şekilde ailen için bu meseleyi sorunları halledersiniz

ellerine sağlık :81:

aa ne kursuna başladın canım???bende veremiyorum ayşe ya kaldım burda 55 olmadan mezun olamıyor muyum ben acaba????hedefimi deiştirip 56 yapsam

canım bende 24 kilo aldım doğumda su an hamile kaldıığımdan daha zayıfım bebişim 7.5 aylık sende verirsin hiç dert etme ama dengeli beslen öyle anormal diyetler yapma bence pek emmesede belki emesi tutar benim bi arkadasımın öyle oldu çünkü

süper be oyaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…