- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.381
det süt içiçen öle şeyleri düşünme:)kızlar dünki menüm hani kuzenimin doğum günü vardı yaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
1. dilim incecik kek
yarım dilim pasta( ev yapımı hazır değil)
1. bardak asitli içecekk(uzun zamandır ilkkkkk)
bukadarcıkkkkkk
sigrayıdaa bıraktım yaa inanın dün okadar zorlandım kiii ağladım resmen herkez içiyo yanımdaaa uffffff dayanıcam ama
evet ya ayçada başarılı olmuştuk ayşe beee belli liste olmayınca rahat uyamıyoruz bence=(( ama ben p.tesi başlayabilirim malum annem var yeter diyip duruyo=)
Telafi Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
2yk pestil çullaması
3kupa sıcak su
.
.
Öğle
2dilim ekmek
3yk lor
.
.
Ara
1.5 subardağı süt
.
Akşam
6yk makarna
1kase yoğurt
Akşamki 6 kaşık makarna diyetisyenin ölçüsüdür
kesinlikle çok zararlı canım ama valla dayanamadım yedim gitti valla=((((
sağol cnaım benim ağrılı olmaz ama üşütünce kötü oluyorum
canım evet çatlaklara şükrediyor insan engelli ve hastaları görünce.halimize şükür.benim de bol bol çatlağım var
bugün yediklerim
sabah
1 armut
öğlen yarım simit bir bardak çay
akşam
1 kepekli beyaz peynirli tost (yağsız)
3 litre su
4 saat pazarda gezi:) spordan sayılmaz ama inanın iflahım kesildi yorgunluktan
iyi akşamlar arkadaşlar,hepiniz nasılsınız?ben okuldan geldim,çarşıya çıktım ama tam çıkarken benim ufaklığın parmakları asansöre sıkıştı,yavrum nasıl ağladı bi görseniz apartman inledi.neyseki kırık çıkık yok sadece ezilmiş,çarşıdan geldikten sonra yürüyüşe çıktım geldim yemek yedim derken burdayım.
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH(8.00)
-2 dilim ekmek
-2 tatlı kaşığı krem peynir
-1 kupa adaçayı
ÖĞLEN(12.30)
-1 kepçe domates çorbası
-4 yemek kaşığı madımak
-2 dilim ekmek
ARA(16.00)
1 küçük dilim ekmek+peynir
1 greyfurt
-------------yürüyüş sonrası------
15-20 adet leblebi
AKŞAM
-3 kaşık madımak yemeğei
-yaklaşık 15 adet hamsi
-2 dilim ekmek
ARA
1 greyfurt
2,5 km tempolu yürüyüş
sabah
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
ara
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
1 bardak çay
akşam
1 kase çorba
salata
ara
1 elma
canım ben geçen sene akşamları yememeye bi alıştım dahada yemekte zorlanıyorummm ama haklısın yaniiiiisüt içememde yoğurt yiyorum artık önceden onuda hiç yiyemezdim
ahhh çiçem geçmişş olsunnn dikkat et kendine bak frm çayın özel günler için bi çayı var ablamda aldı güzel diyo walla bitki çayı zaten bi denesen hanii
canım menün güzell ben beğendim wallaaaa sabah kahvaltın özellikle
bence normal kiiiiii
kızlar lütfen sıkmayın canınızı az verdim yada veremedim bu hafta da diye. lütfen ya. biz bu yolda savaşıyoruz. elbette bazen metobolizmamız kazanacak. sonucta kilo alırken de her hafta 500 gr yada 1 kilo almadınız. bir aldınız bir durdu öyle öyle çoğaldı bu kilolar. moralimizi bozmayalım. bizim tek gücümüz morlimiz. sizi çok seviyorum.
düşünün ki bir çocuk bile anne karnında 9 ay duruyor yada başaklar boy vermeden toprak altında bazen yıl boyunca kalıyor. secret izleyin yada okuyun olacak bu iş.
oturalım bir liste yapalım hepimiz kendi adımıza. yaptıklarımızı yazalım. eminim arada bişeyler çıkacaktır bizi gerileten
kızlar dünki menüm hani kuzenimin doğum günü vardı yaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
1. dilim incecik kek
yarım dilim pasta( ev yapımı hazır değil)
1. bardak asitli içecekk(uzun zamandır ilkkkkk)
bukadarcıkkkkkk
sigrayıdaa bıraktım yaa inanın dün okadar zorlandım kiii ağladım resmen herkez içiyo yanımdaaa uffffff dayanıcam ama
boşver sen o içenleri. herkes kendi saglıgını korumakla sorumlu bu hayatta bize verilmiş bir nimet bu. sigaraya tekrar başlamayacaksın çünkü sen kendini o yanında tısır tosur içenlerden daha çok seviyor ve saygı duyuyorsun. işte o kadar.
onlar koah la nefes alamadan zorla yürürken sen 60 yaşında sahilde yürüyecek ve yediğin kokladıgın herseyden daha fazla tat alacaksın ayrıca cildin daha geç yaşlanacak. yok sigara senin hayatında çünkü senin hayatın çok degerli. bilmem anlatabildim mi
kızlar benim birde şöyle bir sorunum var size anlatmadım
ben babam evlenmeden önce eşine dedim ki (daha bizimle yaşamaya başlamadan önce yani) bak ayşe abla ben akşamları yemek yemiyorum yaklaşık 1 yıldır ofiste ne yediysem onunla kalıyorum sakın yanlış anlama bak bak evde yemek yemiyoda felanda filanda çünki ben bu tür sorunlar yaşamak istemiyorum.
oda bana dediki aaa tamm canım benim nie sorun yapıım ki ev senin istediğin zaman yersin istemezsende yemezsinn deyip gülüp geçmiştii....
veee biliyormusunz ki ben evde bununnla ilgili büyük sorunlar yaşıyorum halam amcam yengem artık neredeyse ailenin tamam mı şunu için beni şuçluyor.
ben ayşe yemek yapıyomuş ama akşamalrı yemek yemiyormuşum çünki onun yaptığı yemekleri beğenmiyormuşum tavır alıyormuşum ayşe hanım babam dahil herkeze bunu söylemiş...
şimdii dün kuzenimdeyken ablm aradı ve ablamı aamış ynmgem halam feln yokk işte kadının yemekleriini begenmiyomuş eve bi karış suratla geliyomuş ablamda demiş ki o akşamları banada gelse yemezki yemiyo zorlamı kardeşim o evde bukadar fazlaysa çeker alırım..
dün akşam moralim okadar bozuktu ki ama kuzenimin gününü mahvetmemek için güldüm gece kuzenimle sarıldık uyudukk iyiki o var yanımda zaten.
şimdi ben bu kadına ne diyim ya allah aşkına ben o kırılmasın diye bazen yiyorum ki ve yemin ederim yemekleri hiç güzel olmamasına ragmen çünki her yemeğe baharatların hepsini katıyo birtek tarçın hariç..
yani kızlar dert yakındım ama inannın çok üzgünüm aslında.. akşam eve gidince şimdi hiç bişey sölemiycem yine susucam yine susucam.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?