Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

det süt içiçen öle şeyleri düşünme:)

kızlar bende vallaaaa salmısım kendımı kurs felan gitmiyorum yaaaa amaaaaa şöyle bi silkelenmem lazımmmm hemen kurs araştırmam lazımmmmmmmmm beni meşgul edecek şeyler

bence 6 yk makarna bişey değil menün gayet güzel canım

selam kızlar nasılsınız
bir özge kilo bildirimi yapmamış mesaj attım çağrı bıraktım ama hala cevap yok
okul çıkışı arkadaşa gideceğiz başka bir ilçeye o yüzden şimdi listeyi hazırlasam iyi olacaktı
mecbur okul çıkışı eve uğrayıp yapacam inş özgede bildirim yapar o zaman kadar
onun dışında liste hazır

kilo verenleri tebrik ediyorum
bu haftaki durum iyi değil
bunun nedeni malesef çoğumuz uzun süredir kilo vermeye çalıştığımız için duraklama dönemindeyiz
moral bozmak yok moralsizlik strest kilo vermede düşmandır unutmayın biz bunu başaracağız buna inanın

tuba pazartesiye kadar izinli

siz çoooookkk öpüyorum

Son düzenleme:

canımm bnm yaaa çok geçmiş olsun aman dikkat edin asansör tehlikeli yaa
bnm yerime geçmiş olsun niyetin öp bebişinii annesi

beğendim canım menünü ama akşam birazcık fazla olmuşş

merhaba kizlar bende dogum kilolarimi vermeye calisiyorum dogumda 20 kilo aldim dogumdan sonra 1 hafta icinde 16 kilo verdim emzirme doneminde 3 kilo daha aldim diyete basladim carsamba gunu 2 kilo verdim 71 kiloya dustum bulgar diyetini yapiyorum 90 gunluk haziran sonuna kadar 60 olsam kar diyorum suan icin iyi gidiyor yarin meyve gunum manyo tok tutuyor diye bugun bol bol mango alicam kaynanam veremezsin dedi asla dedi ona inat vericem bebisim 4 aylik ek gidalara geciyoruz zaten beni pek emmiyor genel mama yiyor o yuzdende rahatim ama sutlerim 3 gundur cogaldi meyve agirlik oldugundan heralde sizler nekadar verdiniz ilham istiyorum

darısı başına diyim canım o zamaaan

canımm bnm çok haklısıın başarıcaaz kilo almadık en azından verdikk...
kilo aldığınız günleri hatırlayın sevininnn

sabretmeye çalış cnm bnm onun ne kadar kötü olduğunu ve sana ne kadar zarar verdiğini düşünn...
en iğrendiğin yediğini düşün... ve içme sakııın

sen ne kadan güzel motive diyosun öyle yaaaa

canım sen düzgün bir dille anlatmaya çalışmışsın önceleri ama anlamamış belli ki sorun çıkarmaya çalışıyor illakii. bence sen babanı düşün ve düzgün bir dille yine konuş onun böyle böyle seninle bir alakası yok diyet yapıyorum yemiyorum falan de. bunu babanın aranızda kalmaması için yapmalısın o sorun çıkarmaya çalışsa da buna izin verme yine üzülürsün çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…