Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

MENÜM
SABAH
yoook
ÖĞLEN
-fırında kızartılmış 4 köfte ve 2 yemek kaşığı patates
-2 dilim ekmek
-çay

ARA
-küççük bi ekmek arası 1 köfte
-1/2 greyfurt

AKŞAM
-4 kaşık menemen
-2 dilim ekmek
---yemek sonrası----
do 1 külah dondurma
reeee masmavi bir dereeeeeeee
fa denizde bir tayfaaaaa

1,5 kilometre yürüyüş

sabah
2 dilim ekmeten yapılmış tost
1 bardak çay

öğle
1 kase çorba

akşam
1 poğaça
3 kaşık patates salatası
2 bardak çay

ara
1 portakal

arkadaşlar ben yarın bayanlar için tertip edilmiş bi çaya gidicem,bizim burada hala bu tarz ilkel yöntemlerle sosyalleşiyoruz dasonra da anneme geçicem inşaallah belki akşama kadar giremeyebilirim haberiiiz ola.

afiyet olsun güzel olmuş fek'at k.a.h.v.a.l.t.ı

afiyet olsun güzel olmuş fek'at k.a.h.v.a.l.t.ı

bence de ama geçen hafta benim ders programım değişti,bu sabah 3 saat boş dersim var,ben de o saatte öğlenin yemeğini hazırla,ortalığı topla,duş al derken kahvaltıya zamanım kalmadı inan,yoksa durumdan ben de hoşnut değilim canım,kahvaltı ennnnn sevdiğim öğündür.

ney 7 mesaj olayını mı kastettin,yook bee onun için demedim zaten doldu bile ama hani hafta sonları kimse olmuyo falanya ondan şeettiydim yaniii.

yokk kız dedin ya haftasonu gelemeyebilirim.. sayım bende olduğu için seni ben izinli yazıcam.. kendimi kastederek mesajını almıştır o didim

günaydın kızlar herkesin hafta sonu güzel dinlendirici boolll neşeli geçsin inşallah...burda hava kapalı hafiften yağmur yağmış ama çok güzel ılık bir bahar havası var...

o zaman bir doktora görün canım bağışıklık sistemini geliştirmelisin diyet çünkü bağışıklığı daha da düşürüyor

patates kızartması mııı kek bişey değil ama ama patates kızartması neee kek yemişsin patates kızartması yemişin bi dee pilav
sabah güzel başlamış ama akşama doğru olmamış neyseki miktarları az.
canım dikkat et...

şey olmamış pek bu menü diyetlik sankim bana öyle geldii... patates+ dondurma+sabah yoook
ben var yaaa 2 aydır patates yemiyorum hiiiç

sabah
2 dilim ekmeten yapılmış tost
1 bardak çay

öğle
1 kase çorba

akşam
1 poğaça
3 kaşık patates salatası
2 bardak çay

ara
1 portakal

sabah iyi öğle de iyi akşam keşkem puaça ya da patates yemeseydin...

günaydın kızlar herkesin hafta sonu güzel dinlendirici boolll neşeli geçsin inşallah...burda hava kapalı hafiften yağmur yağmış ama çok güzel ılık bir bahar havası var...

günaydııın
benim hafta sonum yinee ders çalışmayla ödev yapmayla geçiceekk...
burda da hava güneşli ama soğuk

Son düzenleme:

günaydın canım takım arkadaşlarııım
sabah kalktııım leslie ile 3 mil yürdüm
sonra da kahvaltı yaptım. menümü akşam paylaşırım. bu hafta sonu telafi yapıyorum...
ve benim yine sınavım vaaaar ders çalışcam yanee ama yine de ara sıra gelcem buraya
herkese ailesiyle arkadaşlarıyla bebişleriyle sevdiğiyle güzel sorunsuz hafta sonları dileriim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…