- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.521
günaydın kızlar herkesin hafta sonu güzel dinlendirici boolll neşeli geçsin inşallah...burda hava kapalı hafiften yağmur yağmış ama çok güzel ılık bir bahar havası var...
ahahaha bebeğim havaya girmek için kimseye ihtiyacın yok. aç güzel bi müzik kızçenle karşılıkla oyna oooh
mrb kızlar nassınız yeni geldim..7Yi doldurup cıkcam cokkkkkk yorgunum..14 saattir dışardayımm
selam güzellikler ben geldim. nasılsınız?
merhaba kızlar nasılsınız bi geçmiş yapiim bakiim..bn hiç keyfim yok
amaaan hava kapalı ne biliim işte mutsuzum bgn(
iyiyz canım napalım işte çalışmadığım halde hafta sonu rehavetine girdim alışkanlık işte :)) naptın kız 14 saattir dişarda
O kadar aç kaldın dedik dedik bak ne oldu wooper menü ne yaaaaaaabu sabah tartıya çıktıgımda bir mucize gördüm 118.8 dim. ve bu durum regl min de yaklaşması ve bu nedenle içimdeki canavarın uyanması ile bana aşağıdaki menuyu yaptırdı. beni affetmenizi diliyorum
sabah
2 dilim uno denge light ekmek
2 kb kadar beyaz peynir
5 zeytin
domates salatalık
çay
öğle
madoda dondurma
akşam
burger king wooper menu
alışveriş merkezinde 4 saat gezinti
burda ne yağmur öle bunaltıcı bi hava var..içimi daralttıburda nasıl yasgmur var anlatamammm:18::18::18::18:
noldu bebişim hayırdır?
ben bu ara mutsuz olmaya vakit bulamıyorum resim yapsana sana ii geliyo
bugün 8 tepsi pogaca yaptım.. Kollar iptal :)
özgecim aynen benimde canım sıkkın ben moralimi yüksek tutmaya çalıştıkça adamlar zorla moralimi bozuyorlar
Selamlaaar.
Telefondan giriyorum yine biraz zor oluyor. Nabersiniz ?
özgecim aynen benimde canım sıkkın ben moralimi yüksek tutmaya çalıştıkça adamlar zorla moralimi bozuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?