- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.181
hımmm peki öyle olsun bakalım
nasılsın canım
bende dün öyleydim nöbetim vardı
makarna ve ekmek aynı ögün ve akşam ögünü sanki olmamış gibiBUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim ekmek
-1 dilim peynir
-3 zeytin
-1 kupa yeşilçay,domates
ÖĞLEN
-1 porsiyon pilav üstü döner
-ayran
ARA
-2 lokma peynir ekmek
-1 dilim dondurma(2 parmak kalınlığında)
AKŞAM
-1 kepçe yeşilmercimek çorbası
-2 kaşık ton balığı salatası
-1 dilim ekmek
-4 kaşık makarna
YEMEK SONRASI
-1 greyfurt
gün boyu 2 su bardağı meta çayı
yaklaşık 4 kilometre tempolu yürüyüş(50dk)
kızlar bugün oğluşum beni deli etti.çok yaramazdı canım çıktı onunla uğraşmaktan.ayrıca annemi de umreye gönderdik.sonra alış veriş yaptım daha yeni geldim eve
kızlar nasılsınız.?ben mutfak dolaplarını siliyorum valla belim koptu resmen...bu hafta deli gibi temizlik yapcam
kızlar size komik bişi anlatacam şimdi benim kayınvalidem kilolu ama eskiden zayıftı menapoza girdikten sonra dikkat etmedi yedi tatlıları hamurişi yemekleri nerdeyse 4 katı kilo aldı.eltimde aynı şekilde çok kilolu sürekli zayıflaması gerektiğini söyler ama bir türlü boğazından kesmez bunlar eskiden ben zayıfken hep hamile kalacak özgede alacak o zaman oda kadın olacak diyolardı ben de gülüp geçiyordum ama dedikleri gibi aldım ve hiç utanmadan sıkılmadan biz baskül ailesiyiz diye kendileriyle dalga geçiyolardı tabi işin içine beni de katarak:))...bgn kayınvalidem geldi beni nerdeyse 1 aydır görmüyordu birde kıyafetler kalın diye heralde fark etmiyordu bgn üzrimde askılı badi vardı (antalya okadar ısındı yani :))dönüp dönüp bana baktı özge ne kadar zayıflamışsın demekte istemedi ama çok fena ofum sofum oldu birde gülesim geldi kocaman kadın sen benim neremi kıskanıyorsun dimi ama :)) sonra eltimle konuşuyolardı mutfakta beni anlatıyor nasıl zayıflamış biz de zayıflayalım diye :)) şimdi eltim de beni bayadır görmüyor diş dilgitinde gelecek görecek birde onu çatlattım mı misyonumu tamamlamış olacam sanırım :)))))
üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım30
kızlar 2 sene once 1 pantolon almıştım ucuz diye 10 tl idi kot. zayıflayınca giyerim diye..ole dedliliklerim vardır :)
dun giydim hafif bol bile geliyor cok sevindirik oldum..tartıda habire artmama ragmen inceliyorum :)
kızlar fadik mesaj attı evde durumlar karışmış pazartesiye kadar izin istiyor
selma kızlar ben geldim nasılsınız
yine bir nöbet günü yine bir başağrısı
önümüzdeki 2 hafta boyunca nöbet yok tatile gidiyor
gelecek hafta 23 nisan bayramı
diğer hafta işçi bayramı
merhaba hanımlar..
herkesi çok özledimelimde olmayan nedenlerle epey bi uzak kaldım forumdan.saldıkça saldım kendimi:26:anladımki burda olmak çok başka..ama nihayet burdayım.desteğiniz için çok sagolun.
geçmiş yapamadım.umarım yaramaz bi durum yoktur.umarım herkes iyidir.
cezalarımı da unutmadım buarada:26:
hadi gözün aydın dinlenirsin biraz gitcenmi ankara ya
hadi ya ne oldu acaba
ben yarından itibaren sabahları normal kahvaltımı yapıp ara öğünlerde meyve yiyip öglen ve akşam bu çorbadan içicem. 2 ltire suya da devam. bakalım dedikleri kadar işe yarıyormuymus
hoşbuldum kızlar..canım sıkıldı şimdi bnm çok..zaten sıkkındı
antepte bi doktor arkadaşımızı bıçaklamışlardı,vefat etmiş..çok üzüldüm..Allah rahmet eylesin..anlatsam uzun sürer.oyüzden burdan sadece sevgili saglık bakanıma ve başbakanıma selamlarımı ve hürmetlerimi(!) iletiyorum...bu cinayet ne ilk nede son olacak..
herkese günaydınlar...bugun tümgün koşturmaca ile geçecek kızlar.dua edin de işlerim rast gitsin.aile hekimi olmaya çalışıyorum da..kocaeline gitmem gerekiyo,ordanda annemlere geçicem.bugun için yine utanarak müsade istiyorum:26:bu cumadan sonra rahatlıcam inş.görüşürüz inşallah.herkes kendine iyi baksın.öptüm hepinizi
sabahtan beri daha yeni oturdum totomun üstüne valla belim ikiye ayrıldı ama mutfağı tamamiyle bitirdim çok güzel oldu ama keşke 1 hafta dayansa
Menüm
Sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
.
.
Öğle
1 pogaca
.
.
Ara
2 elma
.
Akşam
1 kase mercimek çorbası yicem:)
sporu evde yapıcam sanırım. koşu bandım var ona cıkarım. acaip halsizim ya belki de lodostan belki de mens dönemim yakın diye bilmiyorum. ben bu hafta kilo da veremedim sabah yine 119.4 düm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?