- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.141
canımm seni fac. gördüm ve şunu diyebilirm kiiiiiii
canım fac. sölerim sana burdan iiiceee deşifre olmayalım çünki bizimkiler buraya gelip sizinle konuştuğumu biliyodaa
tabiii tabiiii nidemekkk çiçemmmmm
ahahahahahahhah harikaymışşşşşşşşşşşş süpersinn hayatım yaaaaaaa
canım inanırmısın bende de var aynı sorun karnım neredeyse düzdü ve şu 1 haftadır karnım davul gibi oldu ve kasıklarımda ağrıyo inanılmazzz acaba neden?:44::44::44::44::44::44::44:
canım allah kavuustursun inş.
selam sevgi pıtırcıklarım. nasılsınız bakalım bu akşam.
ben yarından itibaren pazartesiye kadar (tabi dayanabilirsem) size de vereyim tarifini belki içinizden uygulamak isteyen olur
KABAK ÇORBASI
Hazırlama Süresi: 15 Dakika
Pişirme Süresi: 25 Dakika
MALZEMELER
2 Adet kabak
2 Adet kurusoğan
2 Adet domates
Yarım demet maydanoz
1 Tatlı kaşığı tuz
1 tk sıvıyağ
HAZIRLANIŞI
Tencereye kabak,kurusoğan ve domatesleri soyarak 3-4 parçaya ayırıp doğrayarak koyuyoruz.Üzerine maydanoz ,tuz ve sıvıyağı ekleyerek 15-20 dk pişmeye bırakıyoruz.Daha sonra pişirdiğimiz karışımı blendırdan geçirerek tekrar ocağa koyuyoruz.5 dk kaynattıkan sonra istediğimiz baharat ekleyerek
içebiliriz.
ben yarından itibaren sabahları normal kahvaltımı yapıp ara öğünlerde meyve yiyip öglen ve akşam bu çorbadan içicem. 2 ltire suya da devam. bakalım dedikleri kadar işe yarıyormuymus
çorba pişti. içine biraz sıvı yaz 2 çay kaşığı tuz koydum. blendırdan geçirdim. hımm fena değil gideri var tadının. şimdi öyle duruyor. sabah ısıtıp termosuma koyucam. birde acaili form çayı aldım onu da içicem:) regl döneminde kilo almamak amacındayım
ben neden göremedim fac de seni
herkese günaydınlar...bugun tümgün koşturmaca ile geçecek kızlar.dua edin de işlerim rast gitsin.aile hekimi olmaya çalışıyorum da..kocaeline gitmem gerekiyo,ordanda annemlere geçicem.bugun için yine utanarak müsade istiyorum:26:bu cumadan sonra rahatlıcam inş.görüşürüz inşallah.herkes kendine iyi baksın.öptüm hepinizi
çıkarsında ben agrısına razıyım :) resmen geri dönüşüm kutumu boşaltamıyorum ahahahahah anladın sen onu
genize kaçan birşeyden grip olunduğunu ilk defa sen de gördüm saliha gerçekten garipsin :))) canım bende genzime çok yiycek kaçırırım kafanı geriye yatırıp bekle kenndiliğinden iniyor aşağıya çok sinir bozucu bi durum ayrıca ben de sinir olurum genzime bişey kaçmasından
Bazen tuzlu yemek yiyincede fazla su tutuyor vücutkızlar ben de acayip bi şişlik var 1 günde 1,5 kilo almayacağıma göre niye şiştim acaba?geçen gün gittiğim yerde çok üşüttüm,kasıklarım da sancılanıyor acaba ondan olur mu?
Bende yapmıştım bu kabagi.. Acayip tok tutuyorSABAH: 1 yeşil elma fırında pişiriliyor.
Yerken üzerine tarçın konuyor.
Küçük bardak diyet süt ya da iki kaşık diyet yoğurt eşliğinde bir kase müsli.
ÖĞLE: Kabak çorbası (istenirse limon konabilir) ve 1 dilim siyah ekmek.
AKŞAM: 1 parça ızgara et, tavuk,balık ve 1 tabak haşlanmış sebze.
YATMADAN ÖNCE: 1 bardak diyet ılık süt.
NOTLAR: Diyet bile olsa kola yasak. 2.5 litre su içilecek.
Acıktıkça kabak çorbası serbest.
Tuz tüketmek yasak.
İŞİN SIRRI KABAK ÇORBASI
Yeşil nane ekliyordum değişik fakat güzel bi tat veriyorduselam sevgi pıtırcıklarım. nasılsınız bakalım bu akşam.
ben yarından itibaren pazartesiye kadar (tabi dayanabilirsem) size de vereyim tarifini belki içinizden uygulamak isteyen olur
KABAK ÇORBASI
Hazırlama Süresi: 15 Dakika
Pişirme Süresi: 25 Dakika
MALZEMELER
2 Adet kabak
2 Adet kurusoğan
2 Adet domates
Yarım demet maydanoz
1 Tatlı kaşığı tuz
1 tk sıvıyağ
HAZIRLANIŞI
Tencereye kabak,kurusoğan ve domatesleri soyarak 3-4 parçaya ayırıp doğrayarak koyuyoruz.Üzerine maydanoz ,tuz ve sıvıyağı ekleyerek 15-20 dk pişmeye bırakıyoruz.Daha sonra pişirdiğimiz karışımı blendırdan geçirerek tekrar ocağa koyuyoruz.5 dk kaynattıkan sonra istediğimiz baharat ekleyerek
içebiliriz.
kızlar bu arada dün demir kapıya çarptım demiştim ya sol yanımı.sol koumdan başlayarak dizlerime kadar yer yer morluklarla uyandım bu sabah.hala ağrıyor.maşallah ne güç varmış bende de az daha hızlı çarpsam hastanelik olacakmışım
hahahahhaaa hemen benimkileri sana ödünç veriyim canım yemin ederim bi fıtnes centere işe başlasalar manyak para kazanırlar...hırslandırarak ve sinir ederek zayıflatma uzmanları :)))
hoşbuldum kızlar..canım sıkıldı şimdi bnm çok..zaten sıkkındı
antepte bi doktor arkadaşımızı bıçaklamışlardı,vefat etmiş..çok üzüldüm..Allah rahmet eylesin..anlatsam uzun sürer.oyüzden burdan sadece sevgili saglık bakanıma ve başbakanıma selamlarımı ve hürmetlerimi(!) iletiyorum...bu cinayet ne ilk nede son olacak..
Bende yapmıştım bu kabagi.. Acayip tok tutuyor
Yeşil nane ekliyordum değişik fakat güzel bi tat veriyordu
bebegim belek te sueno golf otel varmıs orda olucaz 12 kişilik bir kadro olarak. ama antalya merkeze gelebilme fırsatı bulursam tabiki haberleşiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?