- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.221
16.04.2012
pazartesi
rainandthesun 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
oyagibi 7+
tedis 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
aynalar7+
tedis 7+
emidaf 7+
nilipus İZİNLİ
iyi akşamlar çıtırlar.sporumu bugün akşam yaptım.eve geldim yemek yedim şimdi de yeşil çayımı yudumlayarak sizlere sesleniyorum.
selam kızlar nasılsınız
biz son 2 saat 23 nisan provası yaptık
güzel hava bir bozdu rüzgar filan benim boğazım şişti tabi
bazen okulda kendimi hademe gibi hissediyom ben ve bir kaç arkadaşım her işe koşuyor diğer hanımlar sanki prenses oturdukları yerden kalkmıyorlar
sizler nasılsınız neler var yok
16.04.2012
pazartesi
rainandthesun 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
oyagibi 7+
tedis 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
aynalar7+
tedis 7+
emidaf 7+
nilipus İZİNLİ
17.04.2012
SALI
- rainandthesun 7+
- fiyona_07 7+
- 1.73 7+
- oyagibi 7+
- tedis 7+
- melekaysee 7+
- hazos87 7+
- pisiq 7+
- aynalar7+
- tedis 7+
- emidaf 7+
- nilipus7+
- realincir İZİNLİ
kapı sapasağlam duruyor ama ne olur ne olmaz diye bir demirciye götürmüşler kontrol ettirmişler
yaa canım çok fena künefe istiyorrrrrrrrrrr
iyi akşamlar çıtırlar.sporumu bugün akşam yaptım.eve geldim yemek yedim şimdi de yeşil çayımı yudumlayarak sizlere sesleniyorum.
16.04.2012
pazartesi
rainandthesun 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
oyagibi 7+
tedis 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
aynalar7+
tedis 7+
emidaf 7+
nilipus İZİNLİ
eminecim naberrrrrrr
ellerine sağlık bebeğem
Mrb emine hiç görünmüyorsun bu aralar:)
Oya ne gibi faydaları var acaba bu çorbanın?selam sevgi pıtırcıklarım. nasılsınız bakalım bu akşam.
ben yarından itibaren pazartesiye kadar (tabi dayanabilirsem) size de vereyim tarifini belki içinizden uygulamak isteyen olur
KABAK ÇORBASI
Hazırlama Süresi: 15 Dakika
Pişirme Süresi: 25 Dakika
MALZEMELER
2 Adet kabak
2 Adet kurusoğan
2 Adet domates
Yarım demet maydanoz
1 Tatlı kaşığı tuz
1 tk sıvıyağ
HAZIRLANIŞI
Tencereye kabak,kurusoğan ve domatesleri soyarak 3-4 parçaya ayırıp doğrayarak koyuyoruz.Üzerine maydanoz ,tuz ve sıvıyağı ekleyerek 15-20 dk pişmeye bırakıyoruz.Daha sonra pişirdiğimiz karışımı blendırdan geçirerek tekrar ocağa koyuyoruz.5 dk kaynattıkan sonra istediğimiz baharat ekleyerek
içebiliriz.
diş çıkarma dönemi çok zor oluyo,helede sıcaklara rastlarsa daha zor.Allah yardım etsin minnoşa.hayırlısıyla gitsin gelsin canım annen ne güzel allah bize de nasip eder inş. oraları görmeyi....bgn benim kızda bi tuhaftı bi dişi daha çıkmış sanırım onun sıkıntısından kucağımdan hiç inmedi bütün gün onu kandıracam diye uğraştım...
ayyy ne zor bi durum ya,insan görmeyince yememeye dayanabiliyor ama karşında biri yerken çok zor olur.kızlar kocişe milföyden börek yaptım şimdi o onları yiycek ben de 1 bardak çay içerek onu seyredecem :)) kendime de iki tane ayırdım ama sabah yiycem..öpüyorum hepinizi yavruşlar yarın görüşürüz :))
iyi akşamlar arkadaşlar,kendime nazarım değdi galiba,çoktandır belim iyi deyip duruyodum bu sabah bi kalktım ki belim tutulmuş ve ağrıyor((okula da gidemedim tabii,3 gün rapor aldık.sizler nasılsınız?
ayyy emine gerçekten okuyunca sinirlerim kabardı.eşin bu duruma ne diyor?bence eşin konuşup yaptığının yanlış olduğuna söylemesi lazım,ne de olsa kardeşi,lafı pek canını acıtmaz kaynının.benim aklıma bu yol geldi ama zor bi durum.ya kızlar benim 1 sorunum var.sizlerden biraz akıl alayım ne yapsam.benim bir kaynım var adam 30 yaşında bekar.bizde de malum spor kanalları olunca her hafta sonu bizde.yani evde olsam tamam diyecem ama evde değilim yaptırmış bizim evin anahtarını kafasına göre gelip gidiyor.benim de bu duruma canım sıkılıyor.hep kendisi tek gelirdi ama geçen hafta arkadaşlarını da getirmiş tabi biz de evde yokuz girmişler eve yemişler içmişler(misafir için yaptığım keki bile)gitmişler.yahu haber bile vermiyor.ne yapacağımı şaşırdım.
ben de kabakların çabuk piştiğini sanırdım ama öyle değilmiş:)))eee kabaklar 5 dk da pişer demişti spordaki abla ama hala pişmedi bunlar.
ayyy emine gerçekten okuyunca sinirlerim kabardı.eşin bu duruma ne diyor?bence eşin konuşup yaptığının yanlış olduğuna söylemesi lazım,ne de olsa kardeşi,lafı pek canını acıtmaz kaynının.benim aklıma bu yol geldi ama zor bi durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?