Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

her okulun prensleri prensesleri vardır canım.hademeleri de.ben de hademe gurubundanım senin gibi ve bununla gurur duyuyorum.işte biz hakkımızla alnımızın teriyle işimizi yapıyoruz.kimse görmese de Allah görüyor hayatım

16.04.2012
pazartesi

rainandthesun 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
oyagibi 7+
tedis 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
aynalar7+
tedis 7+
emidaf 7+
nilipus İZİNLİ

17.04.2012
SALI
  • rainandthesun 7+
  • fiyona_07 7+
  • 1.73 7+
  • oyagibi 7+
  • tedis 7+
  • melekaysee 7+
  • hazos87 7+
  • pisiq 7+
  • aynalar7+
  • tedis 7+
  • emidaf 7+
  • nilipus7+
  • realincir İZİNLİ

ellerine sağlık bebeğem

iyi akşamlar arkadaşlar,kendime nazarım değdi galiba,çoktandır belim iyi deyip duruyodum bu sabah bi kalktım ki belim tutulmuş ve ağrıyor((okula da gidemedim tabii,3 gün rapor aldık.sizler nasılsınız?

Oya ne gibi faydaları var acaba bu çorbanın?

diş çıkarma dönemi çok zor oluyo,helede sıcaklara rastlarsa daha zor.Allah yardım etsin minnoşa.

ya kızlar benim 1 sorunum var.sizlerden biraz akıl alayım ne yapsam.benim bir kaynım var adam 30 yaşında bekar.bizde de malum spor kanalları olunca her hafta sonu bizde.yani evde olsam tamam diyecem ama evde değilim yaptırmış bizim evin anahtarını kafasına göre gelip gidiyor.benim de bu duruma canım sıkılıyor.hep kendisi tek gelirdi ama geçen hafta arkadaşlarını da getirmiş tabi biz de evde yokuz girmişler eve yemişler içmişler(misafir için yaptığım keki bile)gitmişler.yahu haber bile vermiyor.ne yapacağımı şaşırdım.

ayyy ne zor bi durum ya,insan görmeyince yememeye dayanabiliyor ama karşında biri yerken çok zor olur.

ayyy emine gerçekten okuyunca sinirlerim kabardı.eşin bu duruma ne diyor?bence eşin konuşup yaptığının yanlış olduğuna söylemesi lazım,ne de olsa kardeşi,lafı pek canını acıtmaz kaynının.benim aklıma bu yol geldi ama zor bi durum.

canım eşim bana kesinlikle hak veriyor ama ben diyemem birşey kardeşime diyor.eeee bende diyemem diyorum.kapattıralım mı diye düşündüm ama eşim çok çalışıyor haftada 1 maç da izlese mutlu oluyor ona kıyamıyorum.ne yapacağımı şaşırdım.ya koskoca insansın düşünmesi lazım değil mi ama nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…