Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ıyy regl ağrısıı neyseki ben kurtuldum tey teyyyyyyyyyyy

canım çok özür dilerim, ama bu sıra çok yogun bir tempo içindeyim.uykuya eve hasret kaldım((bugunun cuma oldugunu sen msj atınca farkettim.hakkını helal et.. gebze istanbul izmit arası mekik dokuyup duruyorum.ama daha çok dikkat edicem inşallah bundan sonra

bu arada o yogun tempo içinde nişanlımla lüküs hayat'ı izlemeye gittik bu akşam.muhteşemdi.tam 28 yıldır kapalı gişe oynuyomuş.müzikal sevenlere şiddetle öneririm

günaydınnn bugün pek giren olmaz malum tatil bu vesilyle süper bir cumartesi dilerim. istanbulda yağmur var bugün rüzgar olmadıgından tikine tikine yağıo yağmur

gnaydın kızlar güzel haftasonları
yeni uyandım sayılır
akşama kadar yalnızım
birazdan kahvaltı yapcam

günaydın arkadaşlar,bugün sağlığımın kıymetini birkere daha anlayarak başladım güne,hergün hiiiç şükretmeden veya farkına bile varmadan kaç bin adım atıyoruz ,ne büyük bi nimet olduğunu hiç bilmeden ama bu sağlığı kaybedince yokluğunun ne büyük oduğunu anlıyoruz.ben de bu sabah daha iyiyim çokşükür ve eşeğini yeniden bulan köylü gibi seviniyorum.Allah bütün hastalara şifa versin,bizlere de uzun sağlıklı ve güzel ömürler versin...AMİN.

Sizler nasılsınız?ee tabii bugün haftasonu herkesin bi planı vardır,sağlığınızın tadını çıkararak,attığınız her sağlıklı adımın mutluluğunu içinizde duyarak ve sevdiklerinize vakit ayırarak,ıvırı zıvırı kafaya takıp sinir olmadan mutlu bi hafta sonu geçirelim hepimiz inşaallah.

Bende yanlışlıkla ıvır zıvır kutusuna düştüm :) :) çıkmak üzereyim:)

ben bugün yine ıstırahate devam edicem,odamı ve evi toparladım çocukları yedirdim,ilaçlarını verdim onlar da hasta çünkü,odamı havalandırdım ohhh miss gibi şimdi yattığım yerde hem radyo dinliyor hem de nette surf yapıyorum,belki akşama doğru bi hava almak için dışarı çıkarız.Haaa bu arada kızlar bugün tartıda 78.4 çıktım,şu sayı dün niye görünmediyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…