- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.461
ay ne sıkıcı bir gün dimi yoksa bana mı öyle geliyo sıkıldım
bugün uyurken felaket bir sancıyla uyandımm... regl olmuşum eh bnm regllerimde hiç hiç kolay geçmezz çok fenaydım hemen bir ağrı kesici aldımm etkisini gösteriyor yeni yeni neyseki yoksa halim harapbu sırada ders falan da hak getire yattım kaç saattir hiç iyi olmadı bu
off kereta yaa hiç geleceğini belli etmedii önlemimi alırdımmm
sorma hazalcım ya..koşturuyorum bu sıra.fazlasıyla hem de.inşallah sonu hayırlı olur da bu koşturmacaya değer..yawruu nirdesin sen beee
canım çok özür dilerim, ama bu sıra çok yogun bir tempo içindeyim.uykuya eve hasret kaldımkızlar ayşe ve fadik izinli
bir tuba kalmış bildirim yapmayan okuldan gelince hazırlayım listeyi inş yapar tuba o zamana kadar bildirim
tubacım seni bir kere daha uyarıyorum bu kuralı çok ihlal ediyorsun çünkü cuma öğle 12 ye kadar kilo bildirimi yapılmış olmalı
gnaydın kızlar güzel haftasonları
yeni uyandım sayılır
akşama kadar yalnızım
birazdan kahvaltı yapcam
evet ben de dünkü bölümü seyrettim çok hoşuma gitti.beyaaaaaaaazzzzbayılıyorum bu adama yaaa
Bende yanlışlıkla ıvır zıvır kutusuna düştüm :) :) çıkmak üzereyim:)Sizler nasılsınız?ee tabii bugün haftasonu herkesin bi planı vardır,sağlığınızın tadını çıkararak,attığınız her sağlıklı adımın mutluluğunu içinizde duyarak ve sevdiklerinize vakit ayırarak,ıvırı zıvırı kafaya takıp sinir olmadan mutlu bi hafta sonu geçirelim hepimiz inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?