Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

amin canım

evet çok planım var bugün evd ebol bol oturup sıkılmak

inş senin kısa sürer canım

yaa kızlar ben de bugün dalay lama gibi oldum haa"mutluluk içimizde"siz bana bakmayın ben baharda hep böyle olurum:)))))))))))))

hep böyle devam eder inş canım

ellerine saglık kaptanımm

hayırdır canım ne koşuşturması bu bakayım

ohh ne güzel dilekler canımmmmmmmmmm

kızlar nabisiiiizzz=) ben dershaneye gittim geldim şimdi koçişin halı saha maçı varmış oraya gitti dönüncede özel dersi var bizde kızımla evi toplicaz şimdi dün temizlik yapamadım bugun yapicimmm of pofff

bu arada akşama kayınvalidemler gelecek yemek falan bi sürü işim var giremeyebilir akşama belli olmaz hepinizi öpüyorum güzel haftasonları diliyorum muccukkkkk

kolay gelsin canım
ben evdeyim zaman öldürüyorum işte

yaa bak işte kız olsun da toston böcüğü olsun,insanın bi kızı olunca evi de toplar yemek de yapar:)))yerim ben o minik kızı...büyüyünce daha neler yapar annesi

Günaydııııınlaaaaaaaaaaaaarr :109:

günaydınnn bugün pek giren olmaz malum tatil bu vesilyle süper bir cumartesi dilerim. istanbulda yağmur var bugün rüzgar olmadıgından tikine tikine yağıo yağmur

burda hava çooooook güzell... ama dışarı çıkıp gezecek adam yokk derslerle haşır neşir olmak var

gnaydın kızlar güzel haftasonları
yeni uyandım sayılır
akşama kadar yalnızım
birazdan kahvaltı yapcam

sana da güzel hafta sonlarııııı afiyet olsun

amiiiiin canım... ben her gece sağ salim başımı yastığıma koyduğuma şükrediyorum... gerçekten sağlık en büyük zenginlik. güzel allahım bütün kullarına şifalar versinn.

vallahi programım şu kiiii ... ders çalışmak sonra yine ders çalışmak sonra tekrar ders çalışmak aralarda tuvalet ve yemek...
işte bööyle planım
şimdi diceksiniz ki bu kız ne böyle hep ders çalışıyo mecburum maaleseff tam sınav dönemim bir sürü konu var yetişricem diye ölüyorum çoğu zaman da yetiştiremiyorum
perşembe ve cuma günü hiç bakamadım konulara nasıl içime dert oldu bir bilsenizzz :18:

canım boşver haftaya fark atarsın işte bak ne güzel veriyorsun demekki devam o zaman

günaydık kızlarr

sana da günaydıkk canıııım

Bende çok seviyorum çok asil bi adam bence

ben bayılıyorum yaaa çok sempatik çok asil çok içten daa saymakla bitmez... yakışıklı daa kocam olsuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…