Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menüm

sabah+öğle
yarım ekmek tost
1 domates

ikindi
2portakal

akşam
elma ve bitki çayı olcek efenim

Son düzenleme:

19.04.2012
PERŞEMBE

* nilipus 7+

* rainandthesun 7+

* fiyona_07 7+

* 1.73 7+

* oyagibi 7+

* hazos87 7+

* aynalar7+

* pisiq 7+

* tedis 7+

* tedis (ayın 19unda hiç mesajın yok izinli miydin ya da cezaya kaldın)

* emidaf İZİNLİ

* melekaysee İZİNLİ

* realincir İZİNLİ

ellerine sağlık canım

cezaya kaldım canım cezaya

öncelikle sınavlarım için iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim
o kadar çok ihtiyacım var ki dualarınıza bizim fakülte de çalışmanın yanında biraz da şans gerekiyor... iyi ki varsınız

kızlar 2 sene once 1 pantolon almıştım ucuz diye 10 tl idi kot. zayıflayınca giyerim diye..ole dedliliklerim vardır :)
dun giydim hafif bol bile geliyor cok sevindirik oldum..tartıda habire artmama ragmen inceliyorum :)

haha bende de var nasılsa ucuz diyip almak bu mevsimde çizme aldım seneye giyerim diye hem çok güzeldi hemde 40 liraydı napıyım
ayrıca incelmiş olman çok güzell... böyle kıyafetlerden zayıfladığını görmek çok güzel oluyorr :81:

kızlar bu arada beni pazartesiye kadar izinli sayın lutfen şu projemi bitirip rahat rahat doneyim aranıza herkesi çomçok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

en en en kolaylar gelsiiiiin.

vallaa burda olmayınca ben de salıyorum onu farkettim

aslıcığım ben bgn ve yarın izin istiyorum hala işlerimi bitiremedim yarında diş dilgitim var şimdi pasta filan onlara girişicem yarında misafir falan ardından evi topla giremem canım beni pazartesiye kadar izinli sayın...

kız 18 çok zayıf oluyor ki hatta 17.5 olursa anoreksi oluyorr..19 la 26 arası normal oluyor yani 19 a yakın olmak lazım tibii

yaaa ben biryerde 18 ve aşağısı zayıf üstü normal gibi okumuştumm :44: neyse ben de 19 olmak istiyom zatenn inş olurum ve de oluruuuz

yavruuuuuuuuu vatana fısssssstıkk yolladım diye laf atarlar bilir misiin
bilme bilme boşver. çok iyi canımm inş bende görürüm bu ölçüleriiiiiii

ellerine sağlıık git gide yükseliyor ortalamamızz... kaçıncı olduk ki ?

sana da en en en kolaylar gelsin canımm

Son düzenleme:
kusura bakmayın canlar çok fazla geçmiş yapamadım bir çoğunuzun mesajlarını beğenmekle yetindimm :26: çok yorgunum yoruldum bugün okulda koşturdum durdum bir de uykusuzdum af diliyorumm...
şimdi biraz uyuyup ders çalışıcam sonra yineee
bu arada ben 2 gündür hiç diyet yapmadıııım
bayaaaaaaa saldım
ama yarın kendimi hemen toparlıyorumm silkinip kendime gelicemmm ...
bu durumu da doktorumla konuşucam bana yedirmiyo yedirmiyo bi yedim mi böyle tam yiyorum
çok çok öpüyorum gece gelicem yinee

canım bak yaz geliyor bırakma kendini

ellerine sağlık şekerimmm

heheheh sağol canım da belim sorun işte odun gibi offf

bencede canım söyle doktoruna da ayarlasın saldırmana engel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…