Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben uyudum biraz sıkıntıdan
sonra rüzgarın sesine uyandım yine hava bozdu sabah ne güzeldi
ini pazartesi böyle olmaz yoksa çocuklarda bizde rezil oluruz valla

ya evet ya sinir olurum 23 nisanda havanın kötü olmasına inşallah güneşli güzel birgün olur da güzel güzel kutlarlar 23 nisanı gösterilerini yaparlar

oğluşum bugün yüzmeye başladı.havuza kaydettirdim ama amacı sadece havuzda oynamak olan oğluşum yüzme hocasına gerçekten zor anlar yaşattı.kikikiki.adam neye uğradığını şaşırdı.adama küstü,kızdı,bağırdı,hiçbir sözünü dinlemedi.soruyorum ben zaten yüzme biliyorum diyor.bıraksan 1 kaşık suda boğulur ama sen gel bunu oğluşuma anlat

tabi buldun kızı yapın ana kız temizliği.ben oğluşumun kıçını toplamaktan geberiyorum her gün.kızlar kız evlat annesinin ömrüne 2 yıl ekler,erkek evlat anneden 4 yıl çalarmış.

aslı burda da aynı.sabah güneş yakıp kavuruyordu öğleden sonra bir rüzgar sorma.benim de aklıma hemen 23 nisan geldi.inşallah güzel olur hava

aslı burda da aynı.sabah güneş yakıp kavuruyordu öğleden sonra bir rüzgar sorma.benim de aklıma hemen 23 nisan geldi.inşallah güzel olur hava

sizin oraları bilmem ama istanbul da her 23 nisanda yağmur yağar. burda sabah sağanak yağış vardı ama öğlen saatlerinden beri güneşli ve çok güzel tam bahar havası

yaramazmış oğluşunn... aman boşver yaa boğulmaz merak etmee ben kendi kendime öğrendim yüzmeyi kimse öğretmedi ban çırpına çırpına suyun yüzeyinde kalınıyomuş öğrendim şimdi ayağımın değdiği yerde duramıyorum hiççç karanlıkta bilem açıldım yaa

tabi buldun kızı yapın ana kız temizliği.ben oğluşumun kıçını toplamaktan geberiyorum her gün.kızlar kız evlat annesinin ömrüne 2 yıl ekler,erkek evlat anneden 4 yıl çalarmış.

valla benim anamın 2 dene kızı var hiç öyle düşündüğünü sanmıyorum ömrümden ömür gitti der kesin tam bir atom karınca da kendisi bizim ona yardım etmemize gerek kalmıyoo

kızlar migrosta oyuncaklarde ve çocuk kitaplarında %50 indirim var.haberiniz ola.ben talan ettim de

hehehe indirimm

ben geldim millet napisınız?

iyizz cicim bugün laylomdu bana sen naparsın ?

Son düzenleme:
bugün ki menum

sabah
2 dilim uno denge light ekmek, beyaz peynir, 4 zeytin, salata

öğlen
1 fincan süt 5 tane kurabiye (küçüklerden)

akşam
ızgara çinekop
yeşil salata

ara soda

yaramaz da kelime mi canım 9 köyün dışarı attığı benim oğlum.onu tanımlayacak kelime yok türkçede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…