- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.521
yaa kızlar ben de bugün dalay lama gibi oldum haa"mutluluk içimizde"siz bana bakmayın ben baharda hep böyle olurum:)))))))))))))
ben çıkıyom şimdilik ogluşum dersaneye gitcek onu hazırlayım.sonra kardeşe gezmeye gitcem akşam geç gelirim muhtemelen giremezsem hepinize mutlu günlerr
yaa bak işte kız olsun da toston böcüğü olsun,insanın bi kızı olunca evi de toplar yemek de yapar:)))yerim ben o minik kızı...büyüyünce daha neler yapar annesi
ben uyudum biraz sıkıntıdan
sonra rüzgarın sesine uyandım yine hava bozdu sabah ne güzeldi
ini pazartesi böyle olmaz yoksa çocuklarda bizde rezil oluruz valla
kızlar nabisiiiizzz=) ben dershaneye gittim geldim şimdi koçişin halı saha maçı varmış oraya gitti dönüncede özel dersi var bizde kızımla evi toplicaz şimdi dün temizlik yapamadım bugun yapicimmm of pofff
ben uyudum biraz sıkıntıdan
sonra rüzgarın sesine uyandım yine hava bozdu sabah ne güzeldi
ini pazartesi böyle olmaz yoksa çocuklarda bizde rezil oluruz valla
aslı burda da aynı.sabah güneş yakıp kavuruyordu öğleden sonra bir rüzgar sorma.benim de aklıma hemen 23 nisan geldi.inşallah güzel olur hava
oğluşum bugün yüzmeye başladı.havuza kaydettirdim ama amacı sadece havuzda oynamak olan oğluşum yüzme hocasına gerçekten zor anlar yaşattı.kikikiki.adam neye uğradığını şaşırdı.adama küstü,kızdı,bağırdı,hiçbir sözünü dinlemedi.soruyorum ben zaten yüzme biliyorum diyor.bıraksan 1 kaşık suda boğulur ama sen gel bunu oğluşuma anlat
tabi buldun kızı yapın ana kız temizliği.ben oğluşumun kıçını toplamaktan geberiyorum her gün.kızlar kız evlat annesinin ömrüne 2 yıl ekler,erkek evlat anneden 4 yıl çalarmış.
kızlar migrosta oyuncaklarde ve çocuk kitaplarında %50 indirim var.haberiniz ola.ben talan ettim de
ben geldim millet napisınız?
kızlar ben hala regl olamadım. patlıcam sanırım
yine fırtına çıktı ya
gelemezsem bilin ki elektrik yok
yaramazmış oğluşunn... aman boşver yaa boğulmaz merak etmee ben kendi kendime öğrendim yüzmeyi kimse öğretmedi ban çırpına çırpına suyun yüzeyinde kalınıyomuş öğrendim şimdi ayağımın değdiği yerde duramıyorum hiççç karanlıkta bilem açıldım yaa
valla benim anamın 2 dene kızı var hiç öyle düşündüğünü sanmıyorum ömrümden ömür gitti der kesintam bir atom karınca da kendisi bizim ona yardım etmemize gerek kalmıyoo
hehehe indirimm
iyizz cicim bugün laylomdu banasen naparsın ?
bugün ki menum
sabah
2 dilim uno denge light ekmek, beyaz peynir, 4 zeytin, salata
öğlen
1 fincan süt 5 tane kurabiye (küçüklerden)
akşam
ızgara çinekop
yeşil salata
ara soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?