Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

daha burda kalıp sizinle konuşmak isterdim ama resmen gözlerimden uyku akıyorr ...
bugün bnm için hiç verimli geçmedi her bakımdann
yarın sabaha daha güzel uyanmak istiyorum erkenden,dinamik,güçlü ve daha güzel bir gün geçirmek...
çok öpüyorum sizleri herkese iyi uykular öncellikle sonra da güzel tatiller diliyorummmm... :80:

Son düzenleme:
merhaba cnm.ya ölü gibiyim resmen.eve daha şimdi girdim.hemen buraya geldim.bitmiyor yahu bu koşturmaca...
aa öylemi?bugun dahil 7 gün benmi sayıcam?

evet canım cumartesiye kadar sen yapacaksın

selam canım iyi sayılırım uyukluyorum şuan dizi seyrettim yatarak sonra da size bir bakayım dedim sizler nasılsınızz ?

sonraki haftada ben varım sankim öyle hatırlıyorum ama :44:

bend eaynı canım tv seyrediyorum
yok bu hafta sen değilsin

sporun faydası olur canım inş
kilo vermede ilk kural karar vermek
2. kural sabırlı olmak canım
sıkılmak yok yasak

ben sonraki haftayı sormuştum canım
haklısın sabırlı olmak lazım
uğraşıyorum zorluyorum inan elimden geleni yapıyorum bırakmıcam diyeti ...
iyi gecelerr

dünkü menüm
sabah
yemedim

öğle
1 dilim katmer
domates
salatalık
1 bardak çay

akşam
10 tane sarma
yarım kase yoğurt

sabah
domates
salatalık
tere
1 kk kadar peynir
1 dilim katmer
2 bardak çay

öğle
4 kaşık makarna salatası

ara
1 elma

akşam
7 tane sarma
yarım kase yoğurt

ara
1 bardak çay

kızlar evimi bi görseniz darmadağınık ve kirli ama ben henüz iş yapacak kadar güçlü değilim,evi böyle görmek beni deli ediyor,elimden bişey gelmiyor...

"yeni bir hayat" adlı programı 2-3 kez izleme şansım oldu ordaki insanlara gerçekten çok hayret ettim,ben haftada 100-200 gr veriyorum onlar 6-7 kilo onları izlemek bana iyi geliyor,şevklendiriryor beni ama yayın saati biraz ters bir vakit.

ben iyiyim çokşükür.ama koşturmaktan yoruldum vallaaynen bu vaziyette dönüyorum eve kaçgündür
Allah iyilik ve güç versin canım,çalışma temposuna alışmak biraz zaman alıyo ama vücut alışınca eskisi kadar dokunmuyo.ben de öğretmenliğe başladığım ilk gün nöbet tutmuştum,sağolsun anlayışlı idaremiz öyle uygun görmüş,daha okulu hiç tanımadano gün çok yorulmuştum,eve gelince ayaklarımı yukarı kaldırıp saatlerce yatmıştım anneannem ,rahmetlik,beni öyle görünce noldu diye sordu ben de nöbet tuttum anneanne dedim,o da bana ne dese beğenirsin "o neyse bidaha sen tutma gızım,erkekler tutsun"

dünkü menüm
sabah
-2 dilim börek
-2 kupa yeşilçay
-2 zeytin
öğlen
-4 kaşık menemen
-2 dilim ekmek

ara
-1 parça ekmek,1-2 zeytin

akşam
-3 kaşık pilav
-1 kaşık et kavurma

yemeksonrası 1 fincan kahve ve 3-4 kraker yedim ha birde 2 baklava

şimdi çıkıp kahvaltıyı hazırlıycam,eşim kursta oğluşlarımla kahvaltı yapalım,gücümün yettiğince ortalığı toparlayım,akşama fırsat bulursam gelir menümü yazarım,herkese selamlar.

ayyyy kızlar ben nezamandır mesaj yazarken birtakım zorluklar yaşıyordum meğer kontrol panelindeki seçenekleri düzenle de standart editörü seçtiğim içinmiş,gelişmiş editöre çevirince sorunlarım sona erdi:)))))))))

Nur
sana da o şekilde tarif etmiştim hatırlarsan sen de orayı düzelt tatlım:))

kızlaaaaaaaaaar ben bugün tartıda 78.1 gördüm inşaallah cumaya kadar başına bi taş düşmezse yakında 77leri görecem inşaallah,ayy ne mutlu oldum yaaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…