- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.621
oh afiyet olsun olmasına da ne iş????
oyoyoyoyy hadi bakalım. ben de 119.4 üm nasıl oluosa ve regl den ses seda yok hala:S acaba hamile miyim:)))))))))))) ruhül kuddüsten banada mı üflendi acep ahahahah çarpılcem şimdi
haftada 6 kilo veren abinin kilosu 154 bilmem farkettin mi :)))) 98 kilo olan abla varya ben onun fun ıyım o da eminem gibi 2.5 kilo falan verebilio haftada emineeeeeem nerde o o eski günler yeme o gül böreklerini bacım
kahvaltım
1 adet minik gül böregi
1 dilim bisküvili(burçak ve kakaolu )pasta
domates salatalık biber
daha yemek yemedik.
Kızlar merhaba nasılsınız bi bakayım dedim sizi özledim..
Kızlar kafayı yemek uzereyim bu site benim ömrümü yedi resmen..bitsin artık normal hayatıma döneyim istiyorum..benim diyet hak getire hiç dikkat etmiyorum..şu proje bitsin diyetisyene gidip spor salonuna yazılacam gelecek hafta..
Ben çarşambaya kadar yine izin istiyorum bitiremedim henuz..4 gun tatil ama full calışarak evde gecireceğim
Neyse kocaman opuyorum sizi..dua edin bitireyim şu işleri yoksa deli olacam
evet yaz tatilini nasıl özledimmm yüzmeyii
az kaldıı azzz yaza damgamızı vurcaz bu seneee tey teyy
Kızlar kafayı yemek uzereyim bu site benim ömrümü yedi resmen..bitsin artık normal hayatıma döneyim istiyorum..sürekli çalışıyorum yiyorum oturuyorum..benim diyet hak getire hiç dikkat etmiyorum..şu proje bitsin diyetisyene gidip spor salonuna yazılacam gelecek hafta..
Ben çarşambaya kadar yine izin istiyorum bitiremedim henuz..4 gun tatil ama full calışarak evde gecireceğim
evet biraz daha kilo vermek lazım ama yoksa damga vurunca deprem olabilüüüür:))
menum
kahvaltı
2 dilim uno denge light ekmek, 1 yumurtalı pastırmalı omlet, peynir
ara
türk kahvesi
akşamüzeri
birkaç kraker ve çay
akşam
meyve yerim sanırım
bence iyi ama katmer göze çarpıyor
20.04.2012
CUMA
* rainandthesun 7+
* 1.73 7+
* oyagibi 7+
* hazos87 7+
* aynalar7+
* pisiq 7+
* realincir 7+
* tedis 7+
* emidaf İZİNLİ
* melekaysee İZİNLİ
* fiyona_07 İZİNLİ
* nilipus (perşembe vardı cuma izinlimiydi)
evet yaz tatilini nasıl özledimmm yüzmeyii
az kaldıı azzz yaza damgamızı vurcaz bu seneee tey teyy
Kızlar kafayı yemek uzereyim bu site benim ömrümü yedi resmen..bitsin artık normal hayatıma döneyim istiyorum..sürekli çalışıyorum yiyorum oturuyorum..benim diyet hak getire hiç dikkat etmiyorum..şu proje bitsin diyetisyene gidip spor salonuna yazılacam gelecek hafta..
Kahvaltı hiç bitmicek sandım:) afiyet olsun çok sağlıklımenüm:
sabah yok
öğle kahvaltı gibi yaptım: 2 yk lor-bir yumurta-bir ceviz-bir tk bal içine zerdeçal-domates-maydanoz-dereotu-küçük bir dilim çavdar
ara 2 avuç leblebi
akşam bol baharatlı 2 küçük tavuk göğsü ızgara-200ml ayran
ara bir kase kadar ceviz-incir-hurma üçlüsü :26:
sabah geç kahvaltı olunca ögle yok ikindi
yarım katmer
1 kk peynir
domates salatalık
acı biber
hepsi bu kadar
1 saat egzersiz
nefsimi köretmezsem ilerde daha kötü olur canım
ellerimne sağlık canım
ne sitesi hazırlıyorsun canım okulun sitesi falan mı ki kolay gelsin şekerimmmmKızlar merhaba nasılsınız bi bakayım dedim sizi özledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?