- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.921
ya benim genizden 4 tane pirinç çıktı ya böyle anormallik olmaz ya yediklerim nere gidiyorlar
iyi geceler..kızlar nişanlımın anneannesi vefat etti bugün.tümgün kayınvalidemlerleydim.çok tatlıydı ya..Allah rahmet eylesin.alzheimer hastasıydı kadın ama beni her gördüğünde tanıyodueminin nişanlısı diyodu ((kabri pür-nur, mekanı cennet olsun inşallah.pamuk ninem benim
beşinci mesajım
altıncı mesajım
gunaydınnnnn ben geldim çokkk özledim sizi..:
evet ya bende giremedim ögleden sonra misafirim geldi,akşam üzeri spora gittimgecede yorgunluktan gelemedim ya
kızlar nabersiniz biz şimdi kayınvalidemle zeyetinyağlı yaprak saricizzzzzzzzzzzz=)
ben geldim kızlar nasılsınız bugün annemden döndüm
kızlar sorunlar vardı ki hala tam çözümlenmiş değil çıkar yol bulmaya çalışıyorum allahın izni ile buda geçecek inşallah çok şükür sağlımız yerınde.
gelemedim ama sizi özledim çokk
kızlar siz nasılsınız inş. olumsuz bişey olmamıstır ben yokken
fadikcim ben çıkıyorum öğle tatili bitiyor
selam nasılsınız kızlar
artık öğle tatilinde eve geliyorum
Senin yokluğun başlı başına bi olumsuzluk zaten sev.gı.lımkızlar siz nasılsınız inş. olumsuz bişey olmamıstır ben yokken
efendimmmmmmmmmm ohhhh keyfe bak ya..bende toplantıya girecem bitti sayılır canım benide bitirdi tabiricaizse
selam nasılsınız kızlar
artık öğle tatilinde eve geliyorum
ben geldim kızlar nasılsınız bugün annemden döndüm
hoşgeldin cnaım bitt mi işlerin
canım bence bundan sonra daha çok uğramalıyız buraya havada ısındığı için bir rahatlama oluyor bizde aslında şimdi kıştan daha rahat kilo verebiliriz motivasyonu bozmayalım şu mayıs ayını güzel geçirelim
oyammmm napıyon ne ediyon kilo verdin mi naptın???
diyetisyene gittnmi bende diyetisyen bakıyorum şincik
ehh sayılır..aslı ozel msj atacam okusana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?