- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.881
Oya ile forumun başka bir sayfasında karşılaştık, gerçekten azimli bir insan. Hatta o bana cuma zayıflama takımları olduğundan ve birbirinizi teşvik ettiğinizden bahsetti. Yararlarını anlattı... Daha herhangi bir takıma girmeden bile faydalı şeyler öğrenmemi sağlıyorsunuz, teşekkür ederim. Yarın ki menümde söylediklerini uygulamaya çalışacağım. Özellikle akşam tutamadığım için kendimi salata eklemek çok mantıklı. Yarın tekrar yazarım menümü, üzerinde konuşuruz. Teşekkür ederim ilgilendiğin için
kimsecikler yokmuş bende kaçayım bariii yaa ayşe nerde yaaa gelsin artıkkkk
iyi geceler..kızlar nişanlımın anneannesi vefat etti bugün.tümgün kayınvalidemlerleydim.çok tatlıydı ya..Allah rahmet eylesin.alzheimer hastasıydı kadın ama beni her gördüğünde tanıyodueminin nişanlısı diyodu ((kabri pür-nur, mekanı cennet olsun inşallah.pamuk ninem benim
takımda değilim ama bir şeyler paylaşmak istiyorum, çünkü takım bulana kadar bu hafta öylece geçecek bari bana az çok fikir verirsiniz
sabah
1gevrek
1üçgen peynir
şekersiz çay
öğlen
4-5kaşık domates çorbası
4-5kaşık pilav
4-5kaşık sebze yemeği
akşam
1kase erişte ve mercimekli çorba (tutmaç)
2dilim ekmek
ara öğün
1kivi
5-6çilek
yemek listem genelde bu şekilde oldu nisan ayı boyunca ve 5 kilo verdim. ayrıca akşamları yaklaşık 30dk yürüyorum. tabi vazgeçemediğim günde 1 kez orta şekerli kahve içmek, onun da çözümünü bulamadım ne yazık ki
ya benim bianönce toparlanmam lazım:2::2::2:iyice saldım kendimi:26::26:napsam netsem bana bi halçaresi gösterseniz:26::26::26:
sanada baktım canım 141. etapta 77 kilo ile ayrılmışsın
slm takima katilmak istiyorum mumkunmu sayin takim baskanim
sonunda geldim sorun vardı sitede sizdede öylemiydi kızlar
hastaneye gittim bugün.. Kemik erimesi dedi doktorkemiklerin çok güçsüz birsürü şey dedi.. canımda sıkıldı acayip başıma ağrı girdi..
Pilim bitmek üzere Doktor d vitamini ampulu verdi mutlaka kontrole gel takip edip normal seviyeye çıkaralım dedi.. Zaten regl olduğum için duygusalim off pof.. En düşük 30 olması gerekirken benimki 3..
merhaba takımınızda yer varsa katılmak ve varsa takım kuralları vb öğrenmek isterim :) 1.75 boyunda ve 1 aylık dengeli beslenme sonucu 5kilo vererek 141 kilodaydım, düzenli bir diyet listesi takip etmiyorum ama son 1 ayda eskiye kıyasla yeme alışkanlıklarımda ciddi değişiklikler yaptım ve artık gerçekten zayıflamak istiyorum. takım için uygunsa daha ayrıntılı da kendimi tanıtırım, tanışırız
ya benim genizden 4 tane pirinç çıktı ya böyle anormallik olmaz ya yediklerim nere gidiyorlar
takımda değilim ama bir şeyler paylaşmak istiyorum, çünkü takım bulana kadar bu hafta öylece geçecek bari bana az çok fikir verirsiniz
sabah
1gevrek
1üçgen peynir
şekersiz çay
öğlen
4-5kaşık domates çorbası
4-5kaşık pilav
4-5kaşık sebze yemeği
akşam
1kase erişte ve mercimekli çorba (tutmaç)
2dilim ekmek
ara öğün
1kivi
5-6çilek
yemek listem genelde bu şekilde oldu nisan ayı boyunca ve 5 kilo verdim. ayrıca akşamları yaklaşık 30dk yürüyorum. tabi vazgeçemediğim günde 1 kez orta şekerli kahve içmek, onun da çözümünü bulamadım ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?