- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.901
- Yemek yemeden 1 saat önce çiğ olarak iki – üç
adet keçi boynuzu yemelisiniz.
- Keçi boynuzu sizi iştahtan kesip ihtiyacınız olan
yemeği yemenizi sağlayacaktır.
- Keçi boynuzu sayesinde uzun saatler tok
durabilirsiniz. Özellikle Gece 24 00 gibi yatan birisi 16 30 gibi iki – üç adet keçi boynuzu tüketip 17
30 gibi akşam yemeği yerse 24 00 a kadar
acıkmazsınız.
- Keçi boynuzunu Uzun uzun ağzınızda
çiğnemelisiniz.
- Kansızlar için ideal bir diyet formülüdür keç boynuzu.
- 200 Gram keçi boynuzu 308 Kalori’dir
iyi geceler..kızlar nişanlımın anneannesi vefat etti bugün.tümgün kayınvalidemlerleydim.çok tatlıydı ya..Allah rahmet eylesin.alzheimer hastasıydı kadın ama beni her gördüğünde tanıyodueminin nişanlısı diyodu ((kabri pür-nur, mekanı cennet olsun inşallah.pamuk ninem benim
ya benim genizden 4 tane pirinç çıktı ya böyle anormallik olmaz ya yediklerim nere gidiyorlar
iyi geceler..kızlar nişanlımın anneannesi vefat etti bugün.tümgün kayınvalidemlerleydim.çok tatlıydı ya..Allah rahmet eylesin.alzheimer hastasıydı kadın ama beni her gördüğünde tanıyodueminin nişanlısı diyodu ((kabri pür-nur, mekanı cennet olsun inşallah.pamuk ninem benim
gunaydınnnnn ben geldim çokkk özledim sizi..:
kızlar nabersiniz biz şimdi kayınvalidemle zeyetinyağlı yaprak saricizzzzzzzzzzzz=)
saliş doktora gittiğin iyi olmuş bebişim Allah saglık versin artık gunes bol bol var..cık dışarı dolaş..hem spor yapmış olursun hem d vitamini almış olursun..hemde her gun 20 dak. guneste dolaşmak insan psikolojisini olumlu yonde cok etkiliyoremuş..kapanma eve hayatın tadını cıkar..d vitamini eksikliğini cok buyutme
heheh ilahi salihaa güldürdün yine beni off=))))))))))))))
Bu 2. Tahlil canım.. Ben hergün en az 1 kase yoğurt yiyen birisi olduğum için kemik erimesi denince çok şaşırdım. Meğer d vitamini olmayınca fayda göstermiyormus yoğurt..aa öyle bi bakışla teşhis konurmuymuş tahlili tekkiki yapmadımı:44::44:
gunaydınnnnn ben geldim çokkk özledim sizi..:
Hoşgeldin canım bittimi site
günaydın sevgililerim. nasılsınız bu güzel günde bakalım? sabah bir şarkı dinledim çok güzeldi paylaşmak isterim kuşlarım:)))
Ücretsiz Müzik Dinle, İstediğini İndir. / TTNET Müzik
gunaydın canımmm naber?
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iyidir ne olsun çalış çabala şimdi havayı güzel gördüm ögle tatilinde yakındaki bi açıkhavalı yere gidip çay içicem. sen ne yapıon bitti mi meşguliyetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?