Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet duymuştum ama hiç denemedim bide onu alayım bugün bakalım

kızlar ben bugünlerde ders çalışıyorum offf......çok korkuyorum yetiştiremeyecek gibi geliyo bana yaa.haziranın 9 da sınav var daha benim çooookkkk dersim var genel tekrar yapılacak geçen sene bu kadar strese girmemiştim bu sene şu 1 ay nasıl geçecek bakalım.kendimi derse vermeye çalışıyom dün saat 10 da yatmışım saat 2 de uyanınca 3 .30 a kadar çalıştım uyku tutmuyo...

allah rahmet eylesin canımm

şimdilik çıkıyorum ders başı.çocuklar yemege gelir ögleden sonra pazara çıkcam akşam üstü spor var gece gelirmiyim bilmiyorum.cezaya kaldım dün için ama yarın nöbette çekecegim cezamı:18::18:

aaa başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun

Sağol canım ya dün gece d vitamini eksikliğini araştırdım.. Yoğurt yiyince kalsiyum alıyoruzya o kalsiyum sadece dvitaminiyle fayda gösteriyormuş.. Yani kalsiyum d vitaminiyle çözünüyormus

aa öyle bi bakışla teşhis konurmuymuş tahlili tekkiki yapmadımı:44::44:
Bu 2. Tahlil canım.. Ben hergün en az 1 kase yoğurt yiyen birisi olduğum için kemik erimesi denince çok şaşırdım. Meğer d vitamini olmayınca fayda göstermiyormus yoğurt..

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

iyidir ne olsun çalış çabala şimdi havayı güzel gördüm ögle tatilinde yakındaki bi açıkhavalı yere gidip çay içicem. sen ne yapıon bitti mi meşguliyetin

efendimmmmmmmmmm ohhhh keyfe bak ya..bende toplantıya girecem bitti sayılır canım benide bitirdi tabiricaizse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…