Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet çok haklısın aslım tam zamanı aslında

günaydın güzellerr

basiniz sagolsun canim allah rahmet eylesin..

hosgeldin bende melek ayse su an kaç kilosun beimde 7 kilo falan vermem lazım..75'i gordukten sonra 65'e indim şukur bende 57-58 falan olmakistiyorum..ama takıldım bu kiloda..

hosbuldum canim
su an 57 kg basladim pazartesi bilmiyorum cumaya kadar verebilirmiyim..
hedefim 50 kg olmak..
nacizane tavsiyem cla yesil cay takviyesi diyetle birlikte kalici ve hizli kilo veriliyor ve kilolar geri alinmiyor..

Bende memnun oldum kız çok bise kalmamış.. hadi bakalım kolay gelsin

kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
maydonoz
2 yeşil zeytin
ögle
5 adet etiform bisküvi
1 tane finger bis.
1 bardak(süt ve 1 çay kaşıgı şekerli)nescafe
ara
1 küçük elma
ara
türk kahvesi
ara
2 dilim çavdar ekmegi
akşam
1kase yogurt
4y.k. patlıcan sote

merhaba canım keşke öyle bi kolaylık olsa nasılsa ben çektim cezayı,offf üzerimden bi yük kalktıııııı.nasılsın emoş diyet,yeni liste nasıl gidiyor?

iyi şöyle amaben pek diyet listeye uyamıyorum yani her seferinde açıp bakmak olmuyo zaten sebze 4 y.k. et 3 köfte büyüklügü.falan hep bildigimiz şeyler ama beni motive etti.umutsuzluga kapılma direnç gösteriyo mutlaka kırılacak diyo.ve şok diyet ödem attırıcıları bana önermiyo.ben zaten onlarıçok yaptıgım için vücudum sapıtmış toparlanması için sadece hafif diyet önerdi

Afiyet olsun güzel bi menü eminem

1.30 dakika salon egzersizi yaptım binersem 1 saatte isiklet bincem ama şimdi yemek saatimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…