- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.001
sağol canım kirlendi bilehadi gözün aydın cnm.gülegüle kirletin
hastaneye gittim bugün.. Kemik erimesi dedi doktorkemiklerin çok güçsüz birsürü şey dedi.. canımda sıkıldı acayip başıma ağrı girdi..
Salihacım geçmiş olsun,ilacı var iğnesi var lütfen dert etme bunları kendine Allah acil şifalar versin...Pilim bitmek üzere Doktor d vitamini ampulu verdi mutlaka kontrole gel takip edip normal seviyeye çıkaralım dedi.. Zaten regl olduğum için duygusalim off pof.. En düşük 30 olması gerekirken benimki 3..
eminecim Allah rahmet eylesin babacığına,mekanı cennet olsun.sağolun kızlar amin
sanırım takıma yeni katıldınız,hoşgeldiniz ben nesllihan.aynalar yukardaki paylasimin icin tsk faydali bilgiler edindim..
kizlar kilo bildirimi ne zaman?
Tuğbacım başınız sağolsun,teyzenin de mekanı cennet olsun.iyi geceler..kızlar nişanlımın anneannesi vefat etti bugün.tümgün kayınvalidemlerleydim.çok tatlıydı ya..Allah rahmet eylesin.alzheimer hastasıydı kadın ama beni her gördüğünde tanıyodueminin nişanlısı diyodu ((kabri pür-nur, mekanı cennet olsun inşallah.pamuk ninem benim
uzak yerdemiydi kayınvaliden..iyyim cnm sen nasılsın dersi boşlamıyosun değil mi?ohh ellerinize saglıkk
selam nasılsınız kızlar
artık öğle tatilinde eve geliyorum
ben geldim kızlar nasılsınız bugün annemden döndüm
memnun oldum saliha ben safiye
hollandada yasiyorum 37 yasindayim..
genelde cok kg problemi yasamiyordum 3,5 alip vermisligim oluyordu..
gecen yil martta bebegim dunyaya geldi hamilelikte oldukca kg aldim..
cogu gitti kaldi 7 kg insallah onuda birlikte vericegiz..
üzerime düşen görevi yerine getirmedim cezalıyım24
hosbuldum canim
su an 57 kg basladim pazartesi bilmiyorum cumaya kadar verebilirmiyim..
hedefim 50 kg olmak..
nacizane tavsiyem cla yesil cay takviyesi diyetle birlikte kalici ve hizli kilo veriliyor ve kilolar geri alinmiyor..
hosbuldum canim
su an 57 kg basladim pazartesi bilmiyorum cumaya kadar verebilirmiyim..
hedefim 50 kg olmak..
nacizane tavsiyem cla yesil cay takviyesi diyetle birlikte kalici ve hizli kilo veriliyor ve kilolar geri alinmiyor..
oo iyi işe yaradı yaneevet canım uzaklar...yok tatlım boşlamıyorum o bakıytor ben ders çalişiyorum
grlmrzdin eve hiç hayırdır havalar düzeldi ondan mı cınım
yok cnm ben kullanmam hiç bir şey uzun vadede nolacagı belli olmaz..
oo iyi işe yaradı yane
iyiyim bitanem. hava çok güzel burda öglen çıktım az önce yine çıktım şöyle bi dolandım geri geldim. sen nasılsın
inş. canım dua edin nolurrr....
tsk ederim canim..
elimden geldigi kadar paylasimda bulunmaya calisacagim..
yollamıstım gelmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?