Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sabah
6 kupa sıcak su
1 domates
1yeşil biber
1 yumurta
2 dilim çavdar

.
Ara
4kuru kayısı
.
Öğle
1 tabak dolusu madımak
3yk yoğurt
2dilim kepekli
.
.
Ara
1kuru incir
.

Akşam
Eccük yoğurt 3yk

Son düzenleme:
bugün tüm gün mutfaktaydim.. Mutfak dolaplarıni ve buzdolabını salona boşalttım ve dolaplari fayans olan duvarları penceresini temizledim çamaşır suyuyla kafa dağıttım:) birazdan salondaki malzemeleri geri taşıcam.. Biraz yoruldum yanüü..

hastaneye gittim bugün.. Kemik erimesi dedi doktor kemiklerin çok güçsüz birsürü şey dedi.. canımda sıkıldı acayip başıma ağrı girdi..

Pilim bitmek üzere Doktor d vitamini ampulu verdi mutlaka kontrole gel takip edip normal seviyeye çıkaralım dedi.. Zaten regl olduğum için duygusalim off pof.. En düşük 30 olması gerekirken benimki 3..
Salihacım geçmiş olsun,ilacı var iğnesi var lütfen dert etme bunları kendine Allah acil şifalar versin...

Tuğbacım başınız sağolsun,teyzenin de mekanı cennet olsun.

hoşgelsin safiye bende hazal benimde bebiş var 8 ayımız bitti..bende doğum kilolarımı verdim burda 600 gramım kaldı=) 25 yaşındayım bu arada=)

hosbuldum canim
su an 57 kg basladim pazartesi bilmiyorum cumaya kadar verebilirmiyim..
hedefim 50 kg olmak..
nacizane tavsiyem cla yesil cay takviyesi diyetle birlikte kalici ve hizli kilo veriliyor ve kilolar geri alinmiyor..

hmm emzirirken içillebiliyor mu ki acabaaaaa

hosbuldum canim
su an 57 kg basladim pazartesi bilmiyorum cumaya kadar verebilirmiyim..
hedefim 50 kg olmak..
nacizane tavsiyem cla yesil cay takviyesi diyetle birlikte kalici ve hizli kilo veriliyor ve kilolar geri alinmiyor..

yok cnm ben kullanmam hiç bir şey uzun vadede nolacagı belli olmaz..

evet canım uzaklar...yok tatlım boşlamıyorum o bakıytor ben ders çalişiyorum
oo iyi işe yaradı yane

ben uyumuşum kızlar yorgunluktan biraz daha durayım geri yatcam
artık erken yatma kararı aldım geç yatmakta etkiliyor kiloyu

iyiyim bitanem. hava çok güzel burda öglen çıktım az önce yine çıktım şöyle bi dolandım geri geldim. sen nasılsın

bende iyiiym canım
evet artık havalar güzelleşti çok şükür

inş. canım dua edin nolurrr....

tamam canım dualarım seninle inş herşey hallolur

tsk ederim canim..
elimden geldigi kadar paylasimda bulunmaya calisacagim..

canım işin olduğunda haber verip izin alabilirsin

yollamıstım gelmedi mi?

yok canım gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…