- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.001
bütün kış hasta olmadım şimdi hasta oldum ya. boğazım felaket sabah kalktım, şişmiş. okul taş bina. sobalar yanmıyor artık. okulda üşüttüm heralde. bir de dün rüzgara karşı yürüdüm. şifayı kaptım iyice.
canım çokkgeçmiş olsun... direncin de düştü tabi.aman hasta olma
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:1.73 ve Aynalar kızlar iyiki keldınız takıma valla nese kattınızalkisalkisalkis
buyuk ihtimalle sizi haftaya cuma ekleyebilirim listeyeyerimseniben
buarada sibelcim aynalar ve 1.73 arkadaşlarımız takıma alınacaksa neden gelecek haftayı bekliyoruzkii 1haftadır deneme haftasındalar zaten yani şahsi fikrim yeterli bence deneme süresii
aynalar canım inşallah haftaya ikimizi de alırlar.:1hug:
buarada sibelcim aynalar ve 1.73 arkadaşlarımız takıma alınacaksa neden gelecek haftayı bekliyoruzkii 1haftadır deneme haftasındalar zaten yani şahsi fikrim yeterli bence deneme süresii
kız takma kafana denesinler.... ya kusura bakma hani avantarın varya .inan yakışmıyo .degiştir kız şunu gençsin güzelsin.karamsar olma gözünü seveyim...a.s.evet bende deneme süresinin bir hafta olduğunu sanıyordum. gelecek haftada mı deneme süresi olacak.
kız takma kafana denesinler.... ya kusura bakma hani avantarın varya .inan yakışmıyo .degiştir kız şunu gençsin güzelsin.karamsar olma gözünü seveyim...a.s.
Cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne:1hug:bütün kış hasta olmadım şimdi hasta oldum ya. boğazım felaket sabah kalktım, şişmiş. okul taş bina. sobalar yanmıyor artık. okulda üşüttüm heralde. bir de dün rüzgara karşı yürüdüm. şifayı kaptım iyice.
Cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne:1hug:
teşekkür ederim. çok sağol. inşallah geçer. acıyan bir boğazla ders anlatmak çok zor oluyor. Allah'tan yarın toplantı varda okul yok, haftasonuda geliyor, dinlenirim 3 gün iyice.
Kızlar bende bırsaat once lapa yedım salatayla bırazdanda yuruyuse cıkcam
yarını sabırsızlıkla beklıyorum kızlar ınsallah bu haftada 1. biziz:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?