Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım geçmiş olsun bir doktora görünmende fayda var derim. hem senin içinde rahat eder.

canım tamam işte deneme süresi 1hafta yapıyordu nesli eğer haftaya listeye alırsan 2hafta deneme süresi olur bence yarın listede olmaları gerekiyor arkadaşların..

canım bende önceden sadece sabhları içiyodum sirkeli suyu.şimdi akşmada içiyorum yatmadan önce.bilmeme ki faydası varmı.ben teeeeeee kaç aydır içiyorum.3 şişe bitirdim.ve ben 1.5 sb yakın suya 2 yemek kaşığı sirke koyup balsız içiyorum.kafamçokkarıştı

aynalar çok geçmiş olsun canım.ayy orda daha erken değilmi soba yakmammak için.hayır burda bile havalar yeni ısındı.sen erzurumun bi köyündeydin sanırsam.yani oarlar daha soğukturr. amankendine dikkat et canım.tekrar geçmiş olsun.a.s.

canım arkadaşım başka hiçbirşey yapmıyor diyet spor oyüzden ona bağladı verdiği kiloyu ben tam bilmiyorum çünkü aklıma gelirse içtim çok düzenli içmedim ama o sabah akşam aksatmadan içiyorr

ben yenı gelen arkadasları denedım bence katılabılırler hahhaa :) tabı kaptan bılırr

kızlar aksam yemek yemedım ben....kucuk bır dılım kek yedım tadına bakmak ıcın o kadar..meyva suyu ıctım sımdı evı topluyorum arada gelırım....

14.TAKIM 104.etap sonuçları

haysem(60.0/
rose14(81.0/
neslihan(68.0/
eylulce(81.5/
destinam(76.8/
siyah24(65.0/
sedaaa21(62.9/
guleysa(67.1
s2000(69.0/

14.TAKIM TOPLAM KıLO(

dimi kızlar deneme haftasından sonrakinde listeye yazılıyorlardı bence buhafta yazmalıyız arkadaşları listeye zaten listeye bakın azıcık kişiyiz spagot çıktı bende yarın mezun olcam yazayımmı arkadaşları listeye gerçi sibel karar verecek heralde kaptan yardımcısı o

buarada kızlar yarın öğlen adanaya gidiyorum biletimi aldım orda giremem çok büyük ihtimal 1hafta yokum..birde kilo bildirimini sabah yaparsanız bende hesaplamalarda sibele yardım etmiş olurum hepsiyle yalnız uğraşmış olmaz çünkü 12den sonra giremem ben

teşekkür ederim canım. okulda odun bitti mecburen yakmıyoruz. dışarısı sıcak oluyor biraz ama okul taş bina olduğu için soğuk oluyor. alışacağız artık.

kızlar ben aynıyım

canlar ben nete giremiycem sık sık istanbula gidicegim için çok yoğunum netide kesmeyi düşünüyoruz yarından itibaren çıkmayı düşünüyorum
millet yiyo beni daha kilo verme diye ne yapcağımı şaşırdım kilolu olursun kilolusun derler zayıflarsın zayıfsın derler senağlamagüya çok :jeyyar:solmuşum öldürecekler beni nerdeyse ne yapsamda yüzümüüe renk getirsem kızlaaaaaarÇok üzgünüm çoook

14.TAKIM 104. etap

haysem(60.0/60.0/0.0/0.0%)
rose14(81.0/
neslihan(68.0/
eylulce(81.5/
destinam(76.8/
siyah24(65.0/
sedaaa21(62.9/
guleysa(67.1
s2000(69.0/

14.TAKIM TOPLAM KİLO

bugün ben kahvaltıda peynir, yeşil zeytin, domates, salatalık yedim, bir bardak yeşil çay içtim. öğlen diyet bisküvi ve peynir yedim, bir bardak yeşil çay içtim. ikindi bir elma yedim. akşam 2 kase çorba içtim. boğazım kötü olduğu için canım başka bir şey istemedi. bir bardakta nane limon içtim. 2,5 litre su içtim. yarım saat yürüdüm.

haysem slmmm seninde mi mezun verecez yarin:a015: ne mutlu size darisi basimiza arada gel ama ozletme kendini

aynalar cok gecmis olsuna.s.

aynalar ve 1.73 alinsinlar tabi takimaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2 takima canlilik geldi ama yarin kilo bildirimi yapacaklarmi merak etim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…