- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.021
selam canlarım.çok şükür sonunda gelebildim.bni erk ettinizmi yada özledinizmi bakeeemm.
bugün tefsir günmü vardı arkadşlardan bikaçının işi çıkmış.bende hazırlık yapmıştım yaa.diğer diyet yaptığım arkadaşımla kızımın arkadaşının annesini açğırdım.çokk rahattık vvallahi.zaten pastave böreklerim vardı.mutrfağa girdik.ben kabak kavurdum.biri salta yaptı.sabah biber dolması doldurmuştum.onları hazırladık.koca bi sofra kurduk.yedik.ama ne mi yedim.osaate kadar yani 15 30 a kadar sadece sirkeli suyla durdum.ikindi salta 2 tane bibrer dolması ve kabak kavurması yedim yoğurtla.kesinlikle pastalardan yemedim.akşamda sadece çay içerim artıkk
şişlikk demişsiniz anlıyamadım felan diye.iannaın bende çözemedim şu şişliği.karnım çokm feci.gecede sol tarafım ağrıdı.vallaha apandis diye çok korktum.gören şaşırıyo.ve karnımçok rahatsız ediyo beni.2 gündür de kabızım.gerçi ne yiyorumda çıkayım demi.acasba kadınsal problemmianlarsınız yaa.kasıklarım dehşet ağrıyo çünkü.arkadaşım olabilir dedi.oda şişlik yapıyomuş galiba.bilgisi olan cevaplasın lütfen..
kız bu hafta deneme suresı demıstıkya ondan haftaya takımda olurlar dıye dusundum ne bıleyım neslı oyle yapmıyormuydu bende yarın lısteye eklemek ısterım ıkısınıde ama bılmıyorumkı olurmu arkadaslar ne dersınız-tatlicadiarzu-
buarada kızlar arkadaşım diyet ve spor yapmadan sabah akşam elma sirkeli su içiyordu 1buçuk aydır 3buçuk kilo vermiş demekki işe yarıyormuş gerçekten ama düzenli sabah akşam içiyor ben aklıma gelirse içiyorum haftada birkaç kez
bütün kış hasta olmadım şimdi hasta oldum ya. boğazım felaket sabah kalktım, şişmiş. okul taş bina. sobalar yanmıyor artık. okulda üşüttüm heralde. bir de dün rüzgara karşı yürüdüm. şifayı kaptım iyice.
canım bende önceden sadece sabhları içiyodum sirkeli suyu.şimdi akşmada içiyorum yatmadan önce.bilmeme ki faydası varmı.ben teeeeeee kaç aydır içiyorum.3 şişe bitirdim.ve ben 1.5 sb yakın suya 2 yemek kaşığı sirke koyup balsız içiyorum.kafamçokkarıştı
aynalar canım inşallah haftaya ikimizi de alırlar.:1hug:
aynalar çok geçmiş olsun canım.ayy orda daha erken değilmi soba yakmammak için.hayır burda bile havalar yeni ısındı.sen erzurumun bi köyündeydin sanırsam.yani oarlar daha soğukturr. amankendine dikkat et canım.tekrar geçmiş olsun.a.s.
kızlar ben aynıyım
canlar ben nete giremiycem sık sık istanbula gidicegim için çok yoğunum netide kesmeyi düşünüyoruz yarından itibaren çıkmayı düşünüyorum
millet yiyo beni daha kilo verme diye ne yapcağımı şaşırdım kilolu olursun kilolusun derler zayıflarsın zayıfsın derler senağlamagüya çok :jeyyar:solmuşum öldürecekler beni nerdeyse ne yapsamda yüzümüüe renk getirsem kızlaaaaaarÇok üzgünüm çoook
bugün ben kahvaltıda peynir, yeşil zeytin, domates, salatalık yedim, bir bardak yeşil çay içtim. öğlen diyet bisküvi ve peynir yedim, bir bardak yeşil çay içtim. ikindi bir elma yedim. akşam 2 kase çorba içtim. boğazım kötü olduğu için canım başka bir şey istemedi. bir bardakta nane limon içtim. 2,5 litre su içtim. yarım saat yürüdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?