Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaaaa yapma senağlama zaten bin bir pişman oldum .uyku tutmadı dakalktım. mirmirmirmir sen de üstüme gelme senağlama senağlama senağlama

de ki de ne dersen de istersen deli gönül de:mymeka:kaydirigubbakcemile ne desen ne yapsan yeridir. mirim benim .pirim benim destinam hazretlerim benim. ustam

uyuma bırde ustune uyurmu ınsan yaa...hayır madem canın cektı cumartesı yapsaydın barı...kaptan yarın gelır artık bakalım napcaz....bende beyaz leblebı aldım onu yıyorum..

uyuma bırde ustune uyurmu ınsan yaa...hayır madem canın cektı cumartesı yapsaydın barı...kaptan yarın gelır artık bakalım napcaz....bende beyaz leblebı aldım onu yıyorum..

tamam canım vallaha kalktım ve şimdi çıktım 30 dakka bisiklet bincem oldumu

biyolojik saate göre en uygun spor zamanı akşam 16 17 arasıymış diger ustanın yazısında okuduydum...

şimdi ben sana ne diyeyim ha söyle bakalım

1.73 ve Aynalar kızlar iyiki keldınız takıma valla nese kattınızalkisalkisalkis
buyuk ihtimalle sizi haftaya cuma ekleyebilirim listeyeyerimseniben

selam herkese biz pikniğe gittik yeni geldim
8.30:1simit,beyaz peynir,domates
10.30:5çilek,5erik
12.00:yarım kase sütlü müsli
15.30:tavuk ızgara,yağsız salata
16.30:birkaç tane beyaz leblebi,fındık
saat 7gibide cacık yicem..1saat kadarda yürüdüm orda

slm

ya bu beyaz leblebının kalorısı cokmus...ama bayagı tok tutuyor dogru...

aksam ben ızgara ıstıyorum yaa...aslında manikür yaptırıcaktım vazgectım bugun yürüycem yarın gıderım artık...

evt sıbelcım ıyı kı geldıler bayagı canlandı forum haysem gene kayıplarda baksana...
rose14 mısafırı vardı ondan gırmedı herhalde

bütün kış hasta olmadım şimdi hasta oldum ya. boğazım felaket sabah kalktım, şişmiş. okul taş bina. sobalar yanmıyor artık. okulda üşüttüm heralde. bir de dün rüzgara karşı yürüdüm. şifayı kaptım iyice.

aynalar cok gecmıs olsun...ben senı hep sakın durgun göruyorum...sankı kafana cok taktıgın bır sey var gıbı kısa yazıyorsun ....???

aynalar cok gecmıs olsun...ben senı hep sakın durgun göruyorum...sankı kafana cok taktıgın bır sey var gıbı kısa yazıyorsun ....???

teşekkür ederim. kişilik olarak sakin, durgun biriyim. ama ani çıkışlar yaparım. kafasına bir şey takılmayan insan var mıdır?

canım çokkgeçmiş olsun... direncin de düştü tabi.aman hasta olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…