- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.981
yaaaa yapma senağlama zaten bin bir pişman oldum .uyku tutmadı dakalktım. mirmirmirmir sen de üstüme gelme senağlama senağlama senağlamagönüll....sen dedın dıye gönül dıyorum artık yandın adın böyle kalır...kız kaşınma...söz verdın sözünü tut nıye yedın kız yumurtalı ekmegı...bak benım gözumun önunden mercımek köftelerı gecıyor...agzımı acıyormuyum...öglen 2 dılım ekmek domates peynır zeytın yedım....1 lt su ıctım...aksam olsun ızgara yapıcam ...2 tane kanat yesem yeter...bol spor ....
uyuma bırde ustune uyurmu ınsan yaa...hayır madem canın cektı cumartesı yapsaydın barı...kaptan yarın gelır artık bakalım napcaz....bende beyaz leblebı aldım onu yıyorum..
günaydı kızlar eşim sorunu halletmiş galiba internette problem vardı da.....
ben dedim zaten aynalara ....:mymeka: dedikodu yapma ayıp :1no2: kızların kulagına gider dedim,onlar bizim için çalışıyo.bak kendileri ne kadar dikkat ediyolar yediklerine dedima.s eh siz artık onun kusuruna bakmayın destinam hazretleria.s. emir ve görüşünüze hazırım ...............
5 -6 fincan oldu form çayı içiyorum.valla
1.73 ve Aynalar kızlar iyiki keldınız takıma valla nese kattınızalkisalkisalkis
buyuk ihtimalle sizi haftaya cuma ekleyebilirim listeyeyerimseniben
aynalar cok gecmıs olsun...ben senı hep sakın durgun göruyorum...sankı kafana cok taktıgın bır sey var gıbı kısa yazıyorsun ....???
şimdi ben sana ne diyeyim ha söyle bakalım
bütün kış hasta olmadım şimdi hasta oldum ya. boğazım felaket sabah kalktım, şişmiş. okul taş bina. sobalar yanmıyor artık. okulda üşüttüm heralde. bir de dün rüzgara karşı yürüdüm. şifayı kaptım iyice.
ay seda yeter artık kardesım nerene yapıcan onları....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?