- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.881
canım dogum günün kutlu mutlu olsun öncelikle.inş.bakalım.evet ben de çogunlukla toprak tonlarına yöneliyorum.ama bazı füme koltuk takımları ve siyah beyaz tv ünite kombinasyoınları da vardı onlar da çok hoşuma gitti.Canım inşaallah güzel,içine sinen eşyalar alabilirsin,tabii ki zevk meselesi ama ben de toprak tonlarını tavsiye ederim,bej tonları ve toprak tonları evde çok ferah bi ortam oluşturyo bence.
hadi hayırlı ugurlu olsun canım.darısı bizlerin başına inşallah.bu arada kilo bildirimi 54.6 cısta cısta mezuniyetimi istiyorum kep aticimmm=)
ayy insallah ayşecimmm sende ulaş biran önce..bu arada nasıl gidiyor diyetisyenin listesi uygulayabiliyor musun
Büyük oğlum biraz üşütmüş,midesi bulandı,kustu derken yemek yiyemedi,ben de tuzlu kraker falan verdim ki yesin diye ama benim de ağzım sulanıyooo,bugünü bi atlatıyım yarın salcam kendimi,dondurma,kraker,katmer ne bulursam yiyceeeemmmmmmmmmmm:125::125::131::131::131:.
herkese gunaydin
gecen hafta 56.00
bugun 55.700 gr
verdigim kilo 300gram mutluyum zira verdigimi hic tahmin etmiyordum.
bu arada kilo veren butun arkadaslari tebrik ediyorum.
bugunluk izin istiyorum evde olamiyacagim oldukca gec gelirim
günaydın arkadaşlar. kilo bildirimi yapayım
ler
geçen hafta 118.4
bu hafta 118.2
kilo bildirimim
geçen hafta:78.5
bu hafta:77.5
fark 1000 gr
eh işte cnm kaç gundur koşuşturma dışardayım evde oldugumda sorun yokta abur cubur asla yemiyorumda öğünü ve saatini atlayabiliyorum
herkese kocaman GÜNAAAAAAAYYYYYYYYDDDDDDDDIIIIIIIIIIIINNNNNNLAAAAAAAAAAAAARRRRRRR
bu arada kilo bildirimi 54.6 cısta cısta mezuniyetimi istiyorum kep aticimmm=)
kilo bildirimim
geçen hafta:78.5
bu hafta:77.5
fark 1000 gr
anladım canım zorlayıcı bi listre değil sanırım
tebrikler hazalım süperrrrrrrrr
yok değil ama kaç gundur 13 saat falan dışarda kalıyorum o yuzden sapıyor biraz
gece geç saatlere kaymasında o önemliii..ya burası çok mu durgınlaştı bana mı öyle geliyor kayınvalidemler falan vardı ya biraz koptum ondan mı ki bana öyle geldi yoksa öyle mi
merhaba kızlar karar veremedim diyetisyen tartısı mı benimki mi neyse onemli olan ne kadar kilo gideceği..
65.5 kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?