Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba kızlar.nöbet çıkışı okula gittim çocukların ögretmenleri ile görüşmeye 11 gibi geldim ama eve giremedim anahtarım yok neyse annem yakın orayua gittim uyumuş kalmışım .okuldan gelirken çocuklar orda yemeklerini yemişler saat 1 gibi uyandım.artık eşimi aradım ögle arası anahtar getiriverdi.ben de eve gelebildim nihayet aaa ama bildirim oldugunu unutmuşum.
şuan ellerim ödemden kapanmıyo bile.uykusuzluk bende ödem yapıyo..

saglık olsun bebişim diyetisyenin tavsiyesine uyuyomusun ne demişti?

tam degil ama genelde evet .sadece zaman alacakmış.aslında ben baştan çok fazla vücuttaki suyu atmışım.şu anda vücudum onu toparlamaya çalışıyomuş canım.yani benim kilo verdim dedigim hafta 1 kilo ise 500 gram vermişim.onun için şimdi tartı sadece sabit kalıp önce olması gereken su miktarım tamamlanacak sonranormal yağ yakımı başlayacakmış.anlatabildimmi bilmiyorumyani aslında şuan vücut kendini korumaya almış anlayacagım.sıkı diyet ve sporla verirmişim aslında ama saglıgım için zararlı olurmuş.sabitleme süracinde vücuduna zaman ayır onu dinle dedi.bakalım bekliyorum keyfini ne zaman faaliyete geçerse artıkın

canım benim valla siz kutsal insanlarsınız 24 saat nobet ne demek tabi odem yapar..elbet vardır bununda bir mükafatı

saglık olsun bebişim diyetisyenin tavsiyesine uyuyomusun ne demişti?

tam degil ama genelde evet .sadece zaman alacakmış.aslında ben baştan çok fazla vücuttaki suyu atmışım.şu anda vücudum onu toparlamaya çalışıyomuş canım.yani benim kilo verdim dedigim hafta 1 kilo ise 500 gram vermişim.onun için şimdi tartı sadece sabit kalıp önce olması gereken su miktarım tamamlanacak sonranormal yağ yakımı başlayacakmış.anlatabildimmi bilmiyorumyani aslında şuan vücut kendini korumaya almış anlayacagım.sıkı diyet ve sporla verirmişim aslında ama saglıgım için zararlı olurmuş.sabitleme süracinde vücuduna zaman ayır onu dinle dedi.bakalım bekliyorum keyfini ne zaman faaliyete geçerse artıkın

hımm sabredeceksin gülüm o zman bende de ole bir durum varki veremedim uzun süredir..

hemen bildireyim 92,2 aynı verememişim bu haftaaa
hmm olsun emoşum almamişsin ya
gecen hafta 67.5 cıktı cnmda diyetisyenin tartısında..kendi tartımda da 66.5 cıkmıştım bu verdiğim anlamınada gelebilir ama eskiye gore aldım :111::111:
hmm anladım cınımmmmmmm

evet ya mantıklıymış diyetisyenin söylediği emoşl farkındaysan bende veremiyordum bi süredir su iki haftadır hareketlendim demekki bende de öyle bişi oldu sanırım

kızlar özür dilerim hepinizden tek tek bu sıralar fazla izin kullanıyorum ama inanaın mecburen evdeki ve işteki problemler yüzünden
hepsini allahın izni ile düzeltmeye çalışıyorum ama bakalım bunada şükür ...

kızlar geçmiş yapamıyorum çünkii p.c başında kalmam sorun olmuş ofistekiler tarafından eğer anneme geçersem inş. hafta sonu gelicem
kilo veren vermeyen hepinizi tebrik ederim kızlarrr

kızlar dün ve çarşamba günü ofiste genel toplantı vardı ve inanılmaz üzgündüm bende dün istifamı verdim söyledim yani ayrılmak istediğimi fakat kabul edilmedi felan düzelicek denildi ama bende annemein yanına yerleşmeyi düündüğümü söledim bakalım hayırlısı ama çok kırıldım p.c başında sanki akşamaa kadar vakit geçiriyormuşum gibi söylendi ve bende buna çok kırıldım eğer öyle olsa zaten sizinle sohbet ederim görüyosunuz doğru düzgün giremiyorum yani bunun gibi sorunlar eleman buldukları an çıkıcam alalhın izni ile dua edin oluırmu

dün boğazımda hafif bi ağrı vardı sabah bi uyandım sesim çıkmıyo hemen hastaneye gittik birde sırtımda bi ağrı vardı bıçak saplanıyo gibi dr. ekg felan çekti temiz dedi ama boğaz enfks. olmuşum antb. verdi ilaçlar felan gelmişken göz dr. gidiyim dedim fırsatım olmuyo çünki çok fazla kitap okumaktan göz kaslarım yorulmuşş...
şimdi ofisteyim ama ateşim var kafam kalkmıyo resmen evime gidip uyumak istiyorum
böyle yani kızlar size anlatınca okadar rahatlıyorum ki iyiki varsınız gercekten şükür olsun rabbime

kızlar birde okadar üşüyorum kiii anlatamam ateşim olduğu için heraldeee hırkayla duruyorum resmen :2::2::2::2::2::2:
ben burda üşüttüm yada koşturmacadan :2::2::2::2::2::2:

**14. TAKIM 255. ETAP**

aynalar ( 84,5 / 84,8 / 0,3 / 0,36%)
emidaf ( 62,1 / 62,0 / 0,1 / 0,16% )
1.73 ( 92,2 / 92,2 / 0,0 / 0,00%)
hazos87 ( 55,3 / 54,6 / 0,7 / 1,27%) mezun olmak istiyor
pisiq ( 67,5 / 66,9 / 0,6 / 0,89%)
tedis ( 80,0 / 80,0 / 0,0 / 0,00%)
rainandthesun ( 78,5 / 77,5 / 1,0 / 1,27%)
melekaysee ( 65,0 / 65,5 / -0,5 / -0,78%)
oyagibi ( 118,4 / 118,2 / 0,2 / 0,17%)
nilipus ( 76,0 / 75,7 / 0,3 / 0,39%)
realincir ( 70,5 / 70,5 / 0,0 / 0,00%)
serena- ( 56,1 / 55,7 / 0,4 / 0,71%)

14.TAKIM ORTALAMASI: 0,37%

canım hakkında hayırlısı olsun iş çok önemli gerçekten eğer severek çalışmazsan beğenmezsen çalıştığın ortamı mutlu olamazsın
inş mutlu olabileceğin bir iş bulabilirsin canım

geçmiş olsun canım
bu hastalıkların sebebi yaşadığımız sıkıntılar, stresler
bizim güçsüz olduğumuz bir anı kolluyorlar
haftasonu iyi dinlen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…