- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.901
vermiş misin yani gecen hafta kaçtın canım
hemen bildireyim 92,2 aynı verememişim bu haftaaa
saglık olsun bebişim diyetisyenin tavsiyesine uyuyomusun ne demişti?
merhaba kızlar.nöbet çıkışı okula gittim çocukların ögretmenleri ile görüşmeye 11 gibi geldim ama eve giremedim anahtarım yok neyse annem yakın orayua gittim uyumuş kalmışım .okuldan gelirken çocuklar orda yemeklerini yemişler saat 1 gibi uyandım.artık eşimi aradım ögle arası anahtar getiriverdi.ben de eve gelebildim nihayet aaa ama bildirim oldugunu unutmuşum.
şuan ellerim ödemden kapanmıyo bile.uykusuzluk bende ödem yapıyo..
saglık olsun bebişim diyetisyenin tavsiyesine uyuyomusun ne demişti?
tam degil ama genelde evet .sadece zaman alacakmış.aslında ben baştan çok fazla vücuttaki suyu atmışım.şu anda vücudum onu toparlamaya çalışıyomuş canım.yani benim kilo verdim dedigim hafta 1 kilo ise 500 gram vermişim.onun için şimdi tartı sadece sabit kalıp önce olması gereken su miktarım tamamlanacak sonranormal yağ yakımı başlayacakmış.anlatabildimmi bilmiyorumyani aslında şuan vücut kendini korumaya almış anlayacagım.sıkı diyet ve sporla verirmişim aslında ama saglıgım için zararlı olurmuş.sabitleme süracinde vücuduna zaman ayır onu dinle dedi.bakalım bekliyorum keyfini ne zaman faaliyete geçerse artıkın
hmm olsun emoşum almamişsin yahemen bildireyim 92,2 aynı verememişim bu haftaaa
hmm anladım cınımmmmmmmgecen hafta 67.5 cıktı cnmda diyetisyenin tartısında..kendi tartımda da 66.5 cıkmıştım bu verdiğim anlamınada gelebilir ama eskiye gore aldım :111::111:
tam degil ama genelde evet .sadece zaman alacakmış.aslında ben baştan çok fazla vücuttaki suyu atmışım.şu anda vücudum onu toparlamaya çalışıyomuş canım.yani benim kilo verdim dedigim hafta 1 kilo ise 500 gram vermişim.onun için şimdi tartı sadece sabit kalıp önce olması gereken su miktarım tamamlanacak sonranormal yağ yakımı başlayacakmış.anlatabildimmi bilmiyorumyani aslında şuan vücut kendini korumaya almış anlayacagım.sıkı diyet ve sporla verirmişim aslında ama saglıgım için zararlı olurmuş.sabitleme süracinde vücuduna zaman ayır onu dinle dedi.bakalım bekliyorum keyfini ne zaman faaliyete geçerse artıkın
aslı aşağıda seni görüyorumm
canım liste ile uğraşıyorum onu yapıp gelcem
kızlar dün ve çarşamba günü ofiste genel toplantı vardı ve inanılmaz üzgündüm bende dün istifamı verdim söyledim yani ayrılmak istediğimi fakat kabul edilmedi felan düzelicek denildi ama bende annemein yanına yerleşmeyi düündüğümü söledim bakalım hayırlısı ama çok kırıldım p.c başında sanki akşamaa kadar vakit geçiriyormuşum gibi söylendi ve bende buna çok kırıldım eğer öyle olsa zaten sizinle sohbet ederim görüyosunuz doğru düzgün giremiyorum yani bunun gibi sorunlar eleman buldukları an çıkıcam alalhın izni ile dua edin oluırmu
dün boğazımda hafif bi ağrı vardı sabah bi uyandım sesim çıkmıyo hemen hastaneye gittik birde sırtımda bi ağrı vardı bıçak saplanıyo gibi dr. ekg felan çekti temiz dedi ama boğaz enfks. olmuşum antb. verdi ilaçlar felan gelmişken göz dr. gidiyim dedim fırsatım olmuyo çünki çok fazla kitap okumaktan göz kaslarım yorulmuşş...
şimdi ofisteyim ama ateşim var kafam kalkmıyo resmen evime gidip uyumak istiyorum
böyle yani kızlar size anlatınca okadar rahatlıyorum ki iyiki varsınız gercekten şükür olsun rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?