- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.921
**14. TAKIM 255. ETAP**
aynalar ( 84,5 / 84,8 / 0,3 / 0,36%)
emidaf ( 62,1 / 62,0 / 0,1 / 0,16% )
1.73 ( 92,2 / 92,2 / 0,0 / 0,00%)
hazos87 ( 55,3 / 54,6 / 0,7 / 1,27%) mezun olmak istiyor
pisiq ( 67,5 / 66,9 / 0,6 / 0,89%)
tedis ( 80,0 / 80,0 / 0,0 / 0,00%)
rainandthesun ( 78,5 / 77,5 / 1,0 / 1,27%)
melekaysee ( 65,0 / 65,5 / -0,5 / -0,78%)
oyagibi ( 118,4 / 118,2 / 0,2 / 0,17%)
nilipus ( 76,0 / 75,7 / 0,3 / 0,39%)
realincir ( 70,5 / 70,5 / 0,0 / 0,00%)
serena- ( 56,1 / 55,7 / 0,4 / 0,71%)
14.TAKIM ORTALAMASI: 0,37%
canım hakkında hayırlısı olsun iş çok önemli gerçekten eğer severek çalışmazsan beğenmezsen çalıştığın ortamı mutlu olamazsın
inş mutlu olabileceğin bir iş bulabilirsin canım
inşallahh canımmm inşallahh çünkii mutsuzum gercekten
geçmiş olsun canım
bu hastalıkların sebebi yaşadığımız sıkıntılar, stresler
bizim güçsüz olduğumuz bir anı kolluyorlar
haftasonu iyi dinlen canım
kızım misss gibi kokutmuş ortalığı yine evet temizlemeye hazırım sanırım=)))))))))))))))))))))
merhaba kızlar.nöbet çıkışı okula gittim çocukların ögretmenleri ile görüşmeye 11 gibi geldim ama eve giremedim anahtarım yok neyse annem yakın orayua gittim uyumuş kalmışım .okuldan gelirken çocuklar orda yemeklerini yemişler saat 1 gibi uyandım.artık eşimi aradım ögle arası anahtar getiriverdi.ben de eve gelebildim nihayet aaa ama bildirim oldugunu unutmuşum.
şuan ellerim ödemden kapanmıyo bile.uykusuzluk bende ödem yapıyo..
kızlar özür dilerim hepinizden tek tek bu sıralar fazla izin kullanıyorum ama inanaın mecburen evdeki ve işteki problemler yüzünden
hepsini allahın izni ile düzeltmeye çalışıyorum ama bakalım bunada şükür ...
kızlar dün ve çarşamba günü ofiste genel toplantı vardı ve inanılmaz üzgündüm bende dün istifamı verdim söyledim yani ayrılmak istediğimi fakat kabul edilmedi felan düzelicek denildi ama bende annemein yanına yerleşmeyi düündüğümü söledim bakalım hayırlısı ama çok kırıldım p.c başında sanki akşamaa kadar vakit geçiriyormuşum gibi söylendi ve bende buna çok kırıldım eğer öyle olsa zaten sizinle sohbet ederim görüyosunuz doğru düzgün giremiyorum yani bunun gibi sorunlar eleman buldukları an çıkıcam alalhın izni ile dua edin oluırmu
dün boğazımda hafif bi ağrı vardı sabah bi uyandım sesim çıkmıyo hemen hastaneye gittik birde sırtımda bi ağrı vardı bıçak saplanıyo gibi dr. ekg felan çekti temiz dedi ama boğaz enfks. olmuşum antb. verdi ilaçlar felan gelmişken göz dr. gidiyim dedim fırsatım olmuyo çünki çok fazla kitap okumaktan göz kaslarım yorulmuşş...
şimdi ofisteyim ama ateşim var kafam kalkmıyo resmen evime gidip uyumak istiyorum
böyle yani kızlar size anlatınca okadar rahatlıyorum ki iyiki varsınız gercekten şükür olsun rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?