- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.981
selam kızlar nasılsınız
benim kafa kazan gibi uyumuşum midem çok kötü üşütmüşüm heralde havalar soğudu ondan galiba
sağol canım insallah hepicinizz verirsiniz=)))))) ama beni unutmayın heran burdayım ben kikikikiki
Eşya alıyormuşsun canım.. Hayırlı olur güle güle kullanırsın inşallah.. Tavsiyem mutlaka açık renk al.. Siyahın asaletine yenilme:) ve koltuk kanepe alırken karar verdikten sonra şöyle bi otur koltuk güzel fakat rahatsız olunca hiç iyi olmuyo
adını feriha koydum
Bende midemi zor tutuyorum kusmamak için
sendemi üşüttün kuzu geçmiş olsun
mide bulantısını hiç sevmiyorum eğer hamile değilsem
Canım bu diyette ara öğünler yasak çünkü 2 saatte bir yemek yemek vücuttaki insülün dengesini bozuyormuş daha detaylı anlatıyo tabi kitapta şimdi sıkmayım seni oyüzden yemiyorum ara öğünler ve işin garibi acıkmıyorumda,spor olarak yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama bugün fazla yürüyemedim.
Telafı+spor :):)
dahiliye hemşiresiyim canım 15 sene dogum salonunda çalıştım 1 yıl çocuk 1 yıldırda dahiliyede çalışıyom
allah kolaylık versin canım umarım iyi geçer sınavın
kızlar özür dilerim hepinizden tek tek bu sıralar fazla izin kullanıyorum ama inanaın mecburen evdeki ve işteki problemler yüzünden
hepsini allahın izni ile düzeltmeye çalışıyorum ama bakalım bunada şükür ...
kızlar dün ve çarşamba günü ofiste genel toplantı vardı ve inanılmaz üzgündüm bende dün istifamı verdim söyledim yani ayrılmak istediğimi fakat kabul edilmedi felan düzelicek denildi ama bende annemein yanına yerleşmeyi düündüğümü söledim bakalım hayırlısı ama çok kırıldım p.c başında sanki akşamaa kadar vakit geçiriyormuşum gibi söylendi ve bende buna çok kırıldım eğer öyle olsa zaten sizinle sohbet ederim görüyosunuz doğru düzgün giremiyorum yani bunun gibi sorunlar eleman buldukları an çıkıcam alalhın izni ile dua edin oluırmu
kızlar birde okadar üşüyorum kiii anlatamam ateşim olduğu için heraldeee hırkayla duruyorum resmen :2::2::2::2::2::2:
ben burda üşüttüm yada koşturmacadan :2::2::2::2::2::2:
kilo verenleri kutluyorum
bu haftaki durumumuz iyi değil millet uçmuş
havalar ısındı sporu artırmamız lazım
bide toksin atıcı diyetler mi yapsak bir kaç gün
hazalcım tebrik ederim senidarısı bizim başımıza
ödem için 20 kiraz sapı 1 bardak suyla demlenir.. sürekli ödem tutan insanlar ödem arttırıcı kullanmalıymış.. bu sabah dinledim
Toplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 26 ziyaretçi) pisiq, rainandthesun+
bu arada tartıya çıktım ve şok şok şokkkkkkkkkk insallah yarın da aynı olur heheh söylüyorum sıkı durun 54.6 hehehehhehehehehehe
ayy çizelgemi de düzelttimm yaa çok şaşirdim nasıl bu kadar az çıktım diye kaç kez tartıldım ama sonuç aynı uzun zamandır hiç bu kadar sevinmemiştim umarım sabaha da aynı olurum ve artık bukiloda sabitlenirim yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cısta cısta kop kop sabah sabah morallerim yerine geldi 300-500
selam kızlar nasılsınız
benim kafa kazan gibi uyumuşum midem çok kötü üşütmüşüm heralde havalar soğudu ondan galiba
oooo allah hem zihin açıklığı hem de kolaylık versin o zaman sana
canım geçmiş olsunn
İyi akşamlar arkadaşlar,nihayet gelebildim,misafirimiz vardı,yeni gittiler ben de buraya geldim.nasılsınız?
selam kızlar ben geldim 2 veli ziyareti yaptım dağ bayır geziyom işte
siz nasılsınız
fadik mesaj atmış toplantıya gircekmiş gelemeyecek bugün
işten istifa edecekmiş bugün malesef
kolay gelsin çalışkan arkadaşım benim
aslı napcam ben ya veremiyorum yaaaa...
gitmiyo arkadaş.haftada en az 3 gün 1,5 saat çok güzel sporumu yapıyom .tamam çok aşırı diyet yapamıyom ama çok fazlada yemiyom insan gram olsa vermezmi....aldım mı verdimmi sabah belli olcak bakalım.hayır ben bu kiloları eninde sonunda vercemde.takımdan atılırım diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?