Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol canım insallah hepicinizz verirsiniz=)))))) ama beni unutmayın heran burdayım ben kikikikiki

biz unutmayız canım önemli olan senin bizi unutmaman

ya da canım zengin koca bulacan yardımcı tutcan o temizleyecek siyahları

adını feriha koydum

yalan dünya

anladımm... ne diyeti canım bu ? inceliyim bi

Telafı+spor :):)

offf saliha yaa hiç de istediğim gibi olmadıı ne spor ne telafi sınavlar dirliğimi düzenimi bozdu ama yarın toparlıcam artık kendimii yüzmeye gidicem diyetisyen listeme de devam edicem...

dahiliye hemşiresiyim canım 15 sene dogum salonunda çalıştım 1 yıl çocuk 1 yıldırda dahiliyede çalışıyom

benim annem de hemşire ameliyathane hemşiresi yaklaşık 20 yıldır o bakımdan sordum nerde hemşiresin diyee allah kolaylık versin canım kolay iş değil vallahi ...

allah kolaylık versin canım umarım iyi geçer sınavın

sağol canım mahvetti beni sınavlar benden ben kalmadıı

canım sen işlerini hallet

hayırlısı bebegim ya.allahım senin için en güzel yazıyı yazmıştır inşallah

kızlar birde okadar üşüyorum kiii anlatamam ateşim olduğu için heraldeee hırkayla duruyorum resmen :2::2::2::2::2::2:
ben burda üşüttüm yada koşturmacadan :2::2::2::2::2::2:

hastalancandır bebegim havalar güzel artık buralarda

ödem için 20 kiraz sapı 1 bardak suyla demlenir.. sürekli ödem tutan insanlar ödem arttırıcı kullanmalıymış.. bu sabah dinledim

ödem söktürücü kullanamam ben..zaten çok kullanmışım zamanında onun için toparlanma sürecindeyim benn

bu arada tartıya çıktım ve şok şok şokkkkkkkkkk insallah yarın da aynı olur heheh söylüyorum sıkı durun 54.6 hehehehhehehehehehe

anaaaaaaaammm çok imrendim şimde ben yaaaaa
ne kadan ne kadann güzel çok sevindim senin adına yaaa :81:
allahııım bu kullarına da göster bu gün yüzüüü

kah
çeyrek simit
yarım otlu pide
domates salatalık
peynir
ögle
1 tane lokma tatlısı
ara
1 dilim ekmek
ögle
1 dilim ekmek
5 y.k. kuru fasulye
1 kase yogurt

selam kızlar ben geldim 2 veli ziyareti yaptım dağ bayır geziyom işte

siz nasılsınız
fadik mesaj atmış toplantıya gircekmiş gelemeyecek bugün
işten istifa edecekmiş bugün malesef

canım yaa veli ziyaretleri yapman ne güzell. çoğu aileler çocuklarının okuluna uğramaya tenezzül bile etmiyolar. gerçi senin ziyaretlerdeki amacın ne bilmiyorum ama eminim faydalıdırr :)))
fadik niye istifa ediyorki yaa ...

kolay gelsin çalışkan arkadaşım benim

ayy teşekkür ederim canım ama çalışkanlıktan değil yaaa mecburiyetten yoksa içimde zerre ders aşkı yok ....

bence menülerinde bir hata bir yanlış olabilir... yani besin durumları çok etkiliyor. diyet yöntemlerine bir bak bakalım ne yapman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…