- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.001
selam kızlar ben geldim 2 veli ziyareti yaptım dağ bayır geziyom işte
siz nasılsınız
fadik mesaj atmış toplantıya gircekmiş gelemeyecek bugün
işten istifa edecekmiş bugün malesef
kolay gelsin çalışkan arkadaşım benim
aslı napcam ben ya veremiyorum yaaaa...
gitmiyo arkadaş.haftada en az 3 gün 1,5 saat çok güzel sporumu yapıyom .tamam çok aşırı diyet yapamıyom ama çok fazlada yemiyom insan gram olsa vermezmi....aldım mı verdimmi sabah belli olcak bakalım.hayır ben bu kiloları eninde sonunda vercemde.takımdan atılırım diye korkuyorum
canım yaa veli ziyaretleri yapman ne güzell. çoğu aileler çocuklarının okuluna uğramaya tenezzül bile etmiyolar. gerçi senin ziyaretlerdeki amacın ne bilmiyorum ama eminim faydalıdırr :)))
fadik niye istifa ediyorki yaa ...
ohhh maaşallah hazalcım,hayırlı olsun,inşaallah sağlıkla korursun bu kilonu darısı bizlere,ayağını sürü giderken arkandan mezun olanlar çoğalsın.bu arada kilo bildirimi 54.6 cısta cısta mezuniyetimi istiyorum kep aticimmm=)
Çok teşekkürler canım.evet siyah beyaz da güzel bi kombin ama toprak tonları daha huzur verici ve modası hiç geçmez,sen en içine sinen mobilyaları al, huzurla oturun üstlerinde inşaallah.İşin başı sağlık ve huzurlu bi yuva.canım dogum günün kutlu mutlu olsun öncelikle.inş.bakalım.evet ben de çogunlukla toprak tonlarına yöneliyorum.ama bazı füme koltuk takımları ve siyah beyaz tv ünite kombinasyoınları da vardı onlar da çok hoşuma gitti.
kızım misss gibi kokutmuş ortalığı yine evet temizlemeye hazırım sanırım=)))))))))))))))))))))
merhaba kızlar.nöbet çıkışı okula gittim çocukların ögretmenleri ile görüşmeye 11 gibi geldim ama eve giremedim anahtarım yok neyse annem yakın orayua gittim uyumuş kalmışım .okuldan gelirken çocuklar orda yemeklerini yemişler saat 1 gibi uyandım.artık eşimi aradım ögle arası anahtar getiriverdi.ben de eve gelebildim nihayet aaa ama bildirim oldugunu unutmuşum.
şuan ellerim ödemden kapanmıyo bile.uykusuzluk bende ödem yapıyo..
kızlar özür dilerim hepinizden tek tek bu sıralar fazla izin kullanıyorum ama inanaın mecburen evdeki ve işteki problemler yüzünden
hepsini allahın izni ile düzeltmeye çalışıyorum ama bakalım bunada şükür ...
sen bakma bana ayşe,dün gözüm döndü sanki ama tartı gününden korktuğumdan bişey yiyemedim ama bugün de yemedim zararlı bişey, geçti hevesimnasıl yani
tebrikler canım çok güzel vermişsin
çok sağolun kızlar,bu benim için de bir ilk,diyet tarihimde haftada 1 kilo verdiğim hiç olmamıştı,bunda biraz da regl olmamım katkısı da oldu tabii,bakalım haftaya da böyle verirsem o zaman yeni diyetin kerametidiroooo nesliş süper tebrik ederimmm
dün boğazımda hafif bi ağrı vardı sabah bi uyandım sesim çıkmıyo hemen hastaneye gittik birde sırtımda bi ağrı vardı bıçak saplanıyo gibi dr. ekg felan çekti temiz dedi ama boğaz enfks. olmuşum antb. verdi ilaçlar felan gelmişken göz dr. gidiyim dedim fırsatım olmuyo çünki çok fazla kitap okumaktan göz kaslarım yorulmuşş...
şimdi ofisteyim ama ateşim var kafam kalkmıyo resmen evime gidip uyumak istiyorum
böyle yani kızlar size anlatınca okadar rahatlıyorum ki iyiki varsınız gercekten şükür olsun rabbime
gece geç saatlere kaymasında o önemliii..ya burası çok mu durgınlaştı bana mı öyle geliyor kayınvalidemler falan vardı ya biraz koptum ondan mı ki bana öyle geldi yoksa öyle mi
evet kızlar bu sıralar topiğimiz biraz durgun çünkü izinli arkadaşlar var bizlerin de işleri yoğun sanırım,benim yazılılar başladı önce hazırlamaya uğraştım,sonra okumaya,proje performans ödevleri dağ gibi beni bekliyo okunup notları girilecek,bir de müfettişler gelecekmiş eksik evraklarımı tamamladım bu aralar derken zaman kalmadı,sonra yine canlanırız inşaallah üzülmeyin .çok durgunlaştı cnm maalesef benim herkesin işi var :)
**14. TAKIM 255. ETAP**
aynalar ( 84,5 / 84,8 / 0,3 / 0,36%)
emidaf ( 62,1 / 62,0 / 0,1 / 0,16% )
1.73 ( 92,2 / 92,2 / 0,0 / 0,00%)
hazos87 ( 55,3 / 54,6 / 0,7 / 1,27%) mezun olmak istiyor
pisiq ( 67,5 / 66,9 / 0,6 / 0,89%)
tedis ( 80,0 / 80,0 / 0,0 / 0,00%)
rainandthesun ( 78,5 / 77,5 / 1,0 / 1,27%)
melekaysee ( 65,0 / 65,5 / -0,5 / -0,78%)
oyagibi ( 118,4 / 118,2 / 0,2 / 0,17%)
nilipus ( 76,0 / 75,7 / 0,3 / 0,39%)
realincir ( 70,5 / 70,5 / 0,0 / 0,00%)
serena- ( 56,1 / 55,7 / 0,4 / 0,71%)
14.TAKIM ORTALAMASI: 0,37%
tşkler canım
hoşgeldin canım
ben yalan dünyayı izliyorum
sen nasılsın
selam kızlar nasılsınız
benim kafa kazan gibi uyumuşum midem çok kötü üşütmüşüm heralde havalar soğudu ondan galiba
Bende midemi zor tutuyorum kusmamak için
İyi akşamlar arkadaşlar,nihayet gelebildim,misafirimiz vardı,yeni gittiler ben de buraya geldim.nasılsınız?
küçüğü normalin altında canım.ilaçlardan sonramı oldu böyle?sen şöyle 1 hafta-10 gün daha takip et bakalım sabah akşam.sonra bana yaz tekrarEvet canım iyi.. Tansiyon sürekli 11/4 10/4 endişe etmem gereken bi durum olabilir mi
sagol güzelim inşallah.evet bende açık renkten yanayımEşya alıyormuşsun canım.. Hayırlı olur güle güle kullanırsın inşallah.. Tavsiyem mutlaka açık renk al.. Siyahın asaletine yenilme:) ve koltuk kanepe alırken karar verdikten sonra şöyle bi otur koltuk güzel fakat rahatsız olunca hiç iyi olmuyo
muhtemelen toprak tonları olacak canım.evet yaa görünüşte çok güzel görünen şeyler deneyince fısss oluveriyo bazen.oyüzden denemek lazım evet..Çok teşekkürler canım.evet siyah beyaz da güzel bi kombin ama toprak tonları daha huzur verici ve modası hiç geçmez,sen en içine sinen mobilyaları al, huzurla oturun üstlerinde inşaallah.İşin başı sağlık ve huzurlu bi yuva.
canım çocukların ev ortamını görelim varsa sorun çözmeye çalışalım diye gidiyorum
sabret güzelim,şurda nekadar yolun kaldıki.çok güzel bi bölüm okuyosun.parlak bi meslek hayatın olacak inş.şimdi biraz sıkı tutki,yazın gevşetebildiğin kadar gevşetvalllahi ben heç eyi değilimmbı dersler hasta edecek benii ....
Canım sen sıkma canını inşaallah sıkıntılarını biran önce hayırlısıyla halledip kafan dinç girersin.kızlar özür dilerim hepinizden tek tek bu sıralar fazla izin kullanıyorum ama inanaın mecburen evdeki ve işteki problemler yüzünden
hepsini allahın izni ile düzeltmeye çalışıyorum ama bakalım bunada şükür ...
fadikçim aynı sırt ağrıları bende de var,ceryanda kalmaktan oluyo bende sen de dikkat et,iki taraflı pencere kapı açılırsa aradaki hava akımı çok tehlikeli oluyo,vücutta bıçak saplanması gibi bi ağrı yapıyo.işindeki sıkıntıların da en kısa zamanda biter inşaallah,senin için en hayırlı olan neyse o olsun.kızlar dün ve çarşamba günü ofiste genel toplantı vardı ve inanılmaz üzgündüm bende dün istifamı verdim söyledim yani ayrılmak istediğimi fakat kabul edilmedi felan düzelicek denildi ama bende annemein yanına yerleşmeyi düündüğümü söledim bakalım hayırlısı ama çok kırıldım p.c başında sanki akşamaa kadar vakit geçiriyormuşum gibi söylendi ve bende buna çok kırıldım eğer öyle olsa zaten sizinle sohbet ederim görüyosunuz doğru düzgün giremiyorum yani bunun gibi sorunlar eleman buldukları an çıkıcam alalhın izni ile dua edin oluırmu
Ahhh canım benim geçmiş olsun,bu geçiş mevsimlerinde hastalıklar artıyo kendini koru lütfen.evet burdaki arkadaşlık belki sanal ama herkes birbirine önyargısız olarak yaklaştığı için belki ,gerçekten daha sıcak ve samimidün boğazımda hafif bi ağrı vardı sabah bi uyandım sesim çıkmıyo hemen hastaneye gittik birde sırtımda bi ağrı vardı bıçak saplanıyo gibi dr. ekg felan çekti temiz dedi ama boğaz enfks. olmuşum antb. verdi ilaçlar felan gelmişken göz dr. gidiyim dedim fırsatım olmuyo çünki çok fazla kitap okumaktan göz kaslarım yorulmuşş...
şimdi ofisteyim ama ateşim var kafam kalkmıyo resmen evime gidip uyumak istiyorum
böyle yani kızlar size anlatınca okadar rahatlıyorum ki iyiki varsınız gercekten şükür olsun rabbime
aslıcım ben karatay diyetini önerebilirim,yapılması kolay,sağlıklı ve ilk hafta için güzel sonuçlar aldığım bi diyet oldu benim için .kilo verenleri kutluyorum
bu haftaki durumumuz iyi değil millet uçmuş
havalar ısındı sporu artırmamız lazım
bide toksin atıcı diyetler mi yapsak bir kaç gün
hazalcım tebrik ederim senidarısı bizim başımıza
nurcum karatay diyeti yapmaya çalışıyorum.anladımm... ne diyeti canım bu ? inceliyim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?