Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar ben geldim 2 veli ziyareti yaptım dağ bayır geziyom işte

siz nasılsınız
fadik mesaj atmış toplantıya gircekmiş gelemeyecek bugün
işten istifa edecekmiş bugün malesef

canım yaa veli ziyaretleri yapman ne güzell. çoğu aileler çocuklarının okuluna uğramaya tenezzül bile etmiyolar. gerçi senin ziyaretlerdeki amacın ne bilmiyorum ama eminim faydalıdırr :)))
fadik niye istifa ediyorki yaa ...

kolay gelsin çalışkan arkadaşım benim

ayy teşekkür ederim canım ama çalışkanlıktan değil yaaa mecburiyetten yoksa içimde zerre ders aşkı yok ....

bence menülerinde bir hata bir yanlış olabilir... yani besin durumları çok etkiliyor. diyet yöntemlerine bir bak bakalım ne yapman gerekiyor

canım çocukların ev ortamını görelim varsa sorun çözmeye çalışalım diye gidiyorum

Çok teşekkürler canım.evet siyah beyaz da güzel bi kombin ama toprak tonları daha huzur verici ve modası hiç geçmez,sen en içine sinen mobilyaları al, huzurla oturun üstlerinde inşaallah.İşin başı sağlık ve huzurlu bi yuva.

kızım misss gibi kokutmuş ortalığı yine evet temizlemeye hazırım sanırım=)))))))))))))))))))))

ben de çok uyuduğum zaman ödem fena oluyo yaaa ...
nöbet tutmak kolay iş değil vallahiii ...

canım benim bütün işlerin düzelir inşallah halledersin hepsini hayırlısıylaa

canım benim geçmiş olsun yaa dikkat et kendineee fazla yorma sonra üzersin bizi

gece geç saatlere kaymasında o önemliii..ya burası çok mu durgınlaştı bana mı öyle geliyor kayınvalidemler falan vardı ya biraz koptum ondan mı ki bana öyle geldi yoksa öyle mi

çok durgunlaştı cnm maalesef benim herkesin işi var :)
evet kızlar bu sıralar topiğimiz biraz durgun çünkü izinli arkadaşlar var bizlerin de işleri yoğun sanırım,benim yazılılar başladı önce hazırlamaya uğraştım,sonra okumaya,proje performans ödevleri dağ gibi beni bekliyo okunup notları girilecek,bir de müfettişler gelecekmiş eksik evraklarımı tamamladım bu aralar derken zaman kalmadı,sonra yine canlanırız inşaallah üzülmeyin .

eline sağlık canım bu hafta ortalamamız düşmüş daha iyisini yapabiliriz hanımlar gayret edelim biraz önümüzdeki hafta çok daha iyi oluruz inşallahh ...

selam kızlar nasılsınız
benim kafa kazan gibi uyumuşum midem çok kötü üşütmüşüm heralde havalar soğudu ondan galiba

vallahi ben de hiç iyi değilim hiç iyi bir gün geçirmedimm sabah 8de okula gittim akşam 5e kadar 10 dk bile mola vermeden çalıştık öldüm resmen... üstelik hiçbişey de yiyemedim iş teslimim yetiştiricem diyee mahvoldumm. eve gelince uyudum sonra da buraya geldim işte geçmiş yaptım mesaj sayımlarımı yaptım ... ööööylee

Evet canım iyi.. Tansiyon sürekli 11/4 10/4 endişe etmem gereken bi durum olabilir mi
küçüğü normalin altında canım.ilaçlardan sonramı oldu böyle?sen şöyle 1 hafta-10 gün daha takip et bakalım sabah akşam.sonra bana yaz tekrar
sagol güzelim inşallah.evet bende açık renkten yanayım

muhtemelen toprak tonları olacak canım.evet yaa görünüşte çok güzel görünen şeyler deneyince fısss oluveriyo bazen.oyüzden denemek lazım evet..

01.05.2012 Çarşamba Mesaj Sayımı:

hazos87 7+
serena 7+
aynalar 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
rainandthesun 7+
1.73 7+
pisiq 7+
oyagibi İZİNLİ
tedis İZİNLİ
emidaf İZİNLİ
nilipus (4)

Canım sen sıkma canını inşaallah sıkıntılarını biran önce hayırlısıyla halledip kafan dinç girersin.
fadikçim aynı sırt ağrıları bende de var,ceryanda kalmaktan oluyo bende sen de dikkat et,iki taraflı pencere kapı açılırsa aradaki hava akımı çok tehlikeli oluyo,vücutta bıçak saplanması gibi bi ağrı yapıyo.işindeki sıkıntıların da en kısa zamanda biter inşaallah,senin için en hayırlı olan neyse o olsun.

Ahhh canım benim geçmiş olsun,bu geçiş mevsimlerinde hastalıklar artıyo kendini koru lütfen.evet burdaki arkadaşlık belki sanal ama herkes birbirine önyargısız olarak yaklaştığı için belki ,gerçekten daha sıcak ve samimi
aslıcım ben karatay diyetini önerebilirim,yapılması kolay,sağlıklı ve ilk hafta için güzel sonuçlar aldığım bi diyet oldu benim için .

anladımm... ne diyeti canım bu ? inceliyim bi
nurcum karatay diyeti yapmaya çalışıyorum.

02.05.2012 Çarşamba Mesaj Sayımı:

melekaysee 7+
oyagibi 7+
emidaf 7+
pisiq 7+
aynalar 7+
1.73 7+
rainandthesun 7+
realincir İZİNLİ
tedis İZİNLİ
nilipus İZİNLİ
hazos87 (2)
cezasını çekmiş
serena (4)
bir cezası daha vardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…