- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.601
beğendim cnm menünü :)
kah
1 yumurta
2 etimek
ögle
çeyrek tost:26:
ara
1 elma
ara
10 çagla
akşam
1 kase yogurt
1 kase kadar bezelye
marul maydonoz dereotu ekşi kulak karışımı yagsız tuzsuz ot dolu 1 tabak yeşillik
nicki menekşe olan arkadaşın ismide menekşe mi asli
menekşe hoşgeldin takıma.. Adım saliha olmakla beraber 23 yaşındayim ki erzurumda yaşıyorum
ohh bitane hemşiremiz daha olacak desene.
menün süper canım ya ben bu menüyle doymam ki :)sabah
1 poğaça
1 bardak çay
öğle
1 kase çorba
salata
akşam
2 baget
3 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt
ara
1 bardak çay
hoşbuldk cnm.bekarlık sultanlıkazz kalmışş hayatımmmm hadii hayırlısıı inşallahhhhhh
hoşşgeldin menekşeeee
bende fadik 26 yaşındayımm ist yaşıyorum okuyorum ve çalışıyorum canım veee veee veee bekarımmmmm
yaaa zatenn herkezzz söylenirr çiçemm banada akşama kadar oturuyosun ne varki diyorlarr çıldırıyorum resmen ne oturmasıııı kameraya çekip göstericem bigünnn
hayatımmm inşllah bu azimle ve Allahaın izni ile vericeksin hiçç merak etmeee
aynenn öyleee salihamm yaaaaa
yaaa duygulandırrdın beni salihammmmm
bende araştırdım baya etkiliymişşş hayatım
hoşbuldk cnm.bekarlık sultanlık
slm kızlar bugün kahvaltı yapmadım.okula gidince küçük bi kasede mısır patlağı yedim :) cips yemekten iyidir düşüncesiye.
öğlen lahmacun+ayran
arada eşimle dondurma yedim (250 kalori)
henüz akşam yemeği yemedim
karnımda acayip bi şişlik var ama çok kötü.karnımı içime çekemiyorum
bu arada kızlar dün 2,5 saat yürüyüş yaptım tempolu.çok güzel oldu çok rahatlattı.
aslında ben bian önce başlasam da hayatım bi düzene girse diye bekliyorum.boş günlerimde alışveriş telaşıyla geçiyo.hayırlısı bakalımiyi bari 5 günün tadını çıkar=))))))))
canım olurmu hiç doktoruna danışmadan kesme ilacınımrblar kızlar.. Nassiniz.. Ben antidepresan ilacımi bırakmaya karar verdim.. Asıl sorun vitamin eksikliği.. Başağrısı ve aşırı uyku d vitamini eksikliğinin getirisi.. Ne dersiniz
olur sürterim şöööyle bigüzelindenHadi bakalım ayağını sürtte bizim bekarlarin hayırlı kısmetleri açılsın:)
aslında ben bian önce başlasam da hayatım bi düzene girse diye bekliyorum.boş günlerimde alışveriş telaşıyla geçiyo.hayırlısı bakalım
arada oluyo canım.pratik oluyolar ama malesef çok saglıksızlar.işlenmiş olan hertürlü gıda.ve hazır yemekler hep aynı statüde.oyüzden mümkün oldugunca dogal olanı tercih etmek gereknormalde içmemeye çalışıyorum ama yorgunluktan yemek yapamadım cnm çok doğru
haklsın canım diyosun.ama yinede koşturmadan olmuyo.Allah agız tadımızı kaçırmasın yeterki.canım benim yaaa inan tatlı telaşş bunlar negüzelllll
düğün olup bitiyor ve inan diyosun kii bukadarcık zaman içinmiydi onca telaş stresss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?