- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.581
Hadi bakalım ayağını sürtte bizim bekarlarin hayırlı kısmetleri açılsın:)valla ne yalan söyliyim herikisi de
diğerleri değil de yatak odamı öyle oymalı işlemeli falan olsun istiyorum:26:
zevklerimiz aşagı yukarı aynı.evle ilgili konularla alakalı bilgi sahibi olması,hevesli olması beni mutlu ediyo çok
yarın yine bi dolu işim var gündüz gelemem belki ..
sabah hastaneye ugrayacıgım.yakın bi köye görevlendirmeye gitcem 1 aylıgına .gidiş geliş olcak ögretmen servisi ile.onun için anahtar alıp yazı imzalayacagım.sonra kuaföre gidip bi bakım yaptıracagım.sonram öglen olur zati çocuklar için eve dönerim ögleden sonra veli toplantısına gitcem.akşam üzeri spor var yine..akşam yemek sonrası damlarım buraya canlar ben çıkıyorum allaha emanet olun öpüyorum siziiii
Nasıl hitap edeceğimi bilemedim:) babanın eşi nerdeki?kızlar bende dünn işten çıktımm eve yürüyerek gidiyorum spor olsun diye 40- 45 dakıka felan
eve giderken aktara uğradım ceviz hurma incir felan aldım kansızım ya azcık faydası olsun diye ordann enişteme uğrdaım sonra eve geldim hemen etrafı toparlamaya başaldım mutfağı temizle duş al felan derken saat 10 da bi başladım ütü yapmaya onları yerleştr derken saat gece yarısını bulduuuukendimi baya yorgun hissediyorum
akşamda Allah izin verirse eve gidince sil süpür toz alll işlemlerini yaparımm hafta sonu evde yokum çünkii birde yemek yaparım babama 2 günlükkk en azından içim rahat olur
yaptığın sporuda yemiş oldun:)dünki menümm
saat 5 gibi
karışık bitki çayı
(eve giderken bir tane patso aldım:26::26::26::26::26:)
1 tane patso
2 bardak gazlı içecek
2 tane kuru incir
suuuuu
kızlar okadar canım istediki patsoyuuu anlatamam :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
mrblar kızlar.. Nassiniz.. Ben antidepresan ilacımi bırakmaya karar verdim.. Asıl sorun vitamin eksikliği.. Başağrısı ve aşırı uyku d vitamini eksikliğinin getirisi.. Ne dersiniz
mrblar kızlar.. Nassiniz.. Ben antidepresan ilacımi bırakmaya karar verdim.. Asıl sorun vitamin eksikliği.. Başağrısı ve aşırı uyku d vitamini eksikliğinin getirisi.. Ne dersiniz
Hadi bakalım ayağını sürtte bizim bekarlarin hayırlı kısmetleri açılsın:)
Nasıl hitap edeceğimi bilemedim:) babanın eşi nerdeki?
Yemeği sen düşünüyorsun
yaptığın sporuda yemiş oldun:)
pardon ben bi arkadaşa bakacaktım.
baktım ve çıkıyorum.
Kimse üstüne alınmasın:) benim o şanslı kişi
pardon ben bi arkadaşa bakacaktım.
baktım ve çıkıyorum.
ciciş mi gitti evden.. bu durumda sen annenin yanına gitmezsin artık demi.. Böyle birşey düşünüyordunya..ayrıldılar yaklaşık 3 haftayı geçti...
dogru haklısın
hazır çorbalardan uzak duruyoruz ve de ekmekten hem de hertürlüsünden
valla ben karatay hocanın yalancısıyım
elektrik gidip geliyor bekledim bekledim elektrik gelmedi bende yatayım dedim bilin ne oldu elektrik geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?