Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin neslicim bu takımda bi ben oturuyorum sanırım:) herkes bi koşuşturmaca içinde

hoşbulduk canım,benim 22 mayısta gösterim var da canım hem ona stress oluyorum bu aralar hem deçalışmalrında yoruluyorum,onun koşturmacası yoksa öyle çok yoğun hayatım olmaz genelde benim...

selam canım hoşgeldin,bence çok uygun bi beslenme şekli olmamış,öncelikle sabah kahvaltına peynir,zeytin veya yumurta ,domates,maydonoz tarzı yeşillikler eklemelisin,öğlen öğünün güzel ama ara için kuru meyveleri ve ceviz badem gibi kuru yemişleri öneririm,akşam da iyi gibi ama ekmek yerine sebze yemeği veya et olabilirdi çünkü çorba da ekmek grubuna giriyor, çorba+ekmek yediğinde hep aynı tarz beslenmiş oluyorsun,haa bir de bir karatycı olarak yediğin herşeyin doğal olmasına özen göstermelisin diyorum.

ayy beni de bozar salişş,silmesem gözüme batar o pisliği,silsem ne zamana kadar uğraşıyım,en iyisi en spor ve modern takımlar bence düz hatlı olan temizliği kolay olanlardan:))
Annem bütün evin halılarıni kırık beyaz alıyordu.. Bende sinir oluyordum:) çocuklar dikkat etmiyordu.. Bekarken yemin etmiştim evimi siyah haliyla döşerim diye:) fakat annem oraya el attı:) kış günü hali yıkamistim belki hatırlayan vardır:)

09.05.2012

aynalar *** 7+
emidaf *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq *** 7+
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** 7+
melekaysee *** 7+
oyagibi *** CEZAYA KALDI
nilipus *** 7+
realincir *** İZİNLİ
0menekse0 *** 7+

sabah
1 poğaça
1 bardak çay

öğle
1 kase çorba
salata

akşam
2 baget
3 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt

ara
1 bardak çay

Gece mi gündüz mü
valla ne yalan söyliyim herikisi de

Sırf temizliği kolay olsun diye atmadığım takla kalmaz :):) öyle oyma ayak beni bozar:)
diğerleri değil de yatak odamı öyle oymalı işlemeli falan olsun istiyorum:26:
Renk konusu kesinleştimi enişte ne renk istiyo:)
zevklerimiz aşagı yukarı aynı.evle ilgili konularla alakalı bilgi sahibi olması,hevesli olması beni mutlu ediyo çok

kızlar saat 02:50 itibari ile iyi uykular
sabah 08:00 itibari ile günaydın
bu saatte ne ediyo pc başında deyip .degişik fantaziler kurmayın .sadece ders çalışıyodum:126:

yarın yine bi dolu işim var gündüz gelemem belki ..
sabah hastaneye ugrayacıgım.yakın bi köye görevlendirmeye gitcem 1 aylıgına .gidiş geliş olcak ögretmen servisi ile.onun için anahtar alıp yazı imzalayacagım.sonra kuaföre gidip bi bakım yaptıracagım.sonram öglen olur zati çocuklar için eve dönerim ögleden sonra veli toplantısına gitcem.akşam üzeri spor var yine..akşam yemek sonrası damlarım buraya canlar ben çıkıyorum allaha emanet olun öpüyorum siziiii

oyy emoşşşşş çok yoğun bi hatunsunnnnn=))))))))) görevlendirme nerden çıktı ya daha zor olmicak mı senin için

24 haziranda inş.1.5 ay falan var

azz kalmışş hayatımmmm hadii hayırlısıı inşallahhhhhh

memnun oldum tuba.inşallah yaza kadar kilolarından kurtulur çok güzel bi gelin olursun

hoşşgeldin menekşeeee
bende fadik 26 yaşındayımm ist yaşıyorum okuyorum ve çalışıyorum canım veee veee veee bekarımmmmm

selam kızlar ben geldim okuldna gelir gelmez hemen doldurmam gereken formlar vardı onu hallettim
kim demiş öğretmenler yarım gün çalışıyor diye
siz nasılsınız bakalım

yaaa zatenn herkezzz söylenirr çiçemm banada akşama kadar oturuyosun ne varki diyorlarr çıldırıyorum resmen ne oturmasıııı kameraya çekip göstericem bigünnn

amiiiiiiiin inşallah.önmli olan muhteşem diyetler değil.devamiyet.ve bunu başarıcam gibime geliyo bukez

hayatımmm inşllah bu azimle ve Allahaın izni ile vericeksin hiçç merak etmeee

La havle hiç özel hayatın olmayacakmi iş yerinde..

aynenn öyleee salihamm yaaaaa

Ya sana nasıl kıyalim bebeim

yaaa duygulandırrdın beni salihammmmm

O taşların boşuna yaratılmadıgı kesin

bende araştırdım baya etkiliymişşş hayatım

bu sıralarr hepimiz bi koşuşturmaca halindeyizzzzzzz

09.05.2012

aynalar *** 7+
emidaf *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq *** 7+
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** 7+
melekaysee *** 7+
oyagibi *** CEZAYA KALDI
nilipus *** 7+
realincir *** İZİNLİ
0menekse0 *** 7+

eline sağlık canım

bende yıkamaya veriyorum babam izin verse halıları atıcamda daha yeni ve baya pahalıya almışşş izin vermiyorrr

kızlar saat 02:50 itibari ile iyi uykular
sabah 08:00 itibari ile günaydın
bu saatte ne ediyo pc başında deyip .degişik fantaziler kurmayın .sadece ders çalışıyodum:126:

yaaa yaaa emoşumm annemmm yaaa kıyamam sana hakikatten çok yoğun tempodasınn sana hayranımm bende böyle bi eş - iş kadını- ve anne olmak istiyorum hiç birini aksatmayannn yılın kadınısın emoşummm

kızlar bende dünn işten çıktımm eve yürüyerek gidiyorum spor olsun diye 40- 45 dakıka felan
eve giderken aktara uğradım ceviz hurma incir felan aldım kansızım ya azcık faydası olsun diye ordann enişteme uğrdaım sonra eve geldim hemen etrafı toparlamaya başaldım mutfağı temizle duş al felan derken saat 10 da bi başladım ütü yapmaya onları yerleştr derken saat gece yarısını bulduuuu kendimi baya yorgun hissediyorum
akşamda Allah izin verirse eve gidince sil süpür toz alll işlemlerini yaparımm hafta sonu evde yokum çünkii birde yemek yaparım babama 2 günlükkk en azından içim rahat olur

dünki menümm

saat 5 gibi
karışık bitki çayı

(eve giderken bir tane patso aldım:26::26::26::26::26:)
1 tane patso
2 bardak gazlı içecek
2 tane kuru incir

suuuuu

kızlar okadar canım istediki patsoyuuu anlatamam :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…