- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.561
Hoşgeldin neslicim bu takımda bi ben oturuyorum sanırım:) herkes bi koşuşturmaca içinde
Sağlık personeli baya çoğaldı:) 2hemşire dişçi doktorohh bitane hemşiremiz daha olacak desene.
slm arkadaslar monumu paylasayim sizinle hattalarim varsa duzeltin...sabah=bir bardak cay pogaca
ara= kahve
oglen= firinda tavuk haslanmis yesil fasulye
ara kahve pogaca
aksam=bi tabak corba 2 dilim ekmek meyveli yogurt:26::26::26::26: bana kalirsa duzenli ama siz neler diyeceksiniz ?
Annem bütün evin halılarıni kırık beyaz alıyordu.. Bende sinir oluyordum:) çocuklar dikkat etmiyordu.. Bekarken yemin etmiştim evimi siyah haliyla döşerim diye:) fakat annem oraya el attı:) kış günü hali yıkamistim belki hatırlayan vardır:)ayy beni de bozar salişş,silmesem gözüme batar o pisliği,silsem ne zamana kadar uğraşıyım,en iyisi en spor ve modern takımlar bence düz hatlı olan temizliği kolay olanlardan:))
valla ne yalan söyliyim herikisi deGece mi gündüz mü
diğerleri değil de yatak odamı öyle oymalı işlemeli falan olsun istiyorum:26:Sırf temizliği kolay olsun diye atmadığım takla kalmaz :):) öyle oyma ayak beni bozar:)
zevklerimiz aşagı yukarı aynı.evle ilgili konularla alakalı bilgi sahibi olması,hevesli olması beni mutlu ediyo çokRenk konusu kesinleştimi enişte ne renk istiyo:)
yok güzelim 15 mayıs da başlıcam inş.tuba başladın mı sen aile hekimliğine
nekadar şanslı dimi bu takım.Sağlık personeli baya çoğaldı:) 2hemşire dişçi doktor
yok güzelim 15 mayıs da başlıcam inş.
yarın yine bi dolu işim var gündüz gelemem belki ..
sabah hastaneye ugrayacıgım.yakın bi köye görevlendirmeye gitcem 1 aylıgına .gidiş geliş olcak ögretmen servisi ile.onun için anahtar alıp yazı imzalayacagım.sonra kuaföre gidip bi bakım yaptıracagım.sonram öglen olur zati çocuklar için eve dönerim ögleden sonra veli toplantısına gitcem.akşam üzeri spor var yine..akşam yemek sonrası damlarım buraya canlar ben çıkıyorum allaha emanet olun öpüyorum siziiii
24 haziranda inş.1.5 ay falan var
memnun oldum tuba.inşallah yaza kadar kilolarından kurtulur çok güzel bi gelin olursun
selam kızlar ben geldim okuldna gelir gelmez hemen doldurmam gereken formlar vardı onu hallettim
kim demiş öğretmenler yarım gün çalışıyor diye
siz nasılsınız bakalım
amiiiiiiiin inşallah.önmli olan muhteşem diyetler değil.devamiyet.ve bunu başarıcam gibime geliyo bukez
La havle hiç özel hayatın olmayacakmi iş yerinde..
Ya sana nasıl kıyalim bebeim
O taşların boşuna yaratılmadıgı kesin
iyi geceler kızlar,bugün de fazla uğrayamadım buray kusura bakmayın,şuanda pek iyi değilim ama biraz geçmiş yaptım onları cevplayıp yatıcam hemen,karnım davul gibi şiş nedense,bugün nöbetçiydim,nöbet arkadaşlarımdan biri de yoktu,yoğun bi nöbet geçirdik,üstüne bir de tiyatronun genel provasını yaptık,çook yoruldum uykum geldş hemen.
09.05.2012
aynalar *** 7+
emidaf *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq *** 7+
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** 7+
melekaysee *** 7+
oyagibi *** CEZAYA KALDI
nilipus *** 7+
realincir *** İZİNLİ
0menekse0 *** 7+
Annem bütün evin halılarıni kırık beyaz alıyordu.. Bende sinir oluyordum:) çocuklar dikkat etmiyordu.. Bekarken yemin etmiştim evimi siyah haliyla döşerim diye:) fakat annem oraya el attı:) kış günü hali yıkamistim belki hatırlayan vardır:)
kızlar saat 02:50 itibari ile iyi uykular
sabah 08:00 itibari ile günaydın
bu saatte ne ediyo pc başında deyip.degişik fantaziler kurmayın .sadece ders çalışıyodum:126:
yarın yine bi dolu işim var gündüz gelemem belki ..
sabah hastaneye ugrayacıgım.yakın bi köye görevlendirmeye gitcem 1 aylıgına .gidiş geliş olcak ögretmen servisi ile.onun için anahtar alıp yazı imzalayacagım.sonra kuaföre gidip bi bakım yaptıracagım.sonram öglen olur zati çocuklar için eve dönerim ögleden sonra veli toplantısına gitcem.akşam üzeri spor var yine..akşam yemek sonrası damlarım buraya canlar ben çıkıyorum allaha emanet olun öpüyorum siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?