- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.721
Doktora göre hava hoş.. Psikiyatri olduğu için 20 günde bi gel diyo..gidiyorum hiç konuşmuyo 2 soru sorup ilaç yazıp postaliyo.. Ben kendimi iyi hissediyorm çok huzurlUyum.. Yalnız tuhaf bi şekilde çok yorgunum uykum fazla bazen başağrısı.. Bunların sebebi vitamin eksikliğinden kaynaklı getirilermis.. vitamin eksikliğini giderince enerjim yerine gelicek.. Bu sebeptenki antidepresan içmeyi gereksiz görüyorum.. Ilacın faydasını gördüm bunu inkar edemem.. Fakat uyumayinca insülin direncim altüst oldu.. Karışıkım :) :)
Canım ben o evliliği yaparak yeterince intihar ettim
sende ilknur gibi tam diyet bitince hamile mi kalican inşallah hanimis denizin küçük kardisi :) :)
banada istanbuldan koca bulun bende gelem
allah tamamına erdirsin canım :123:
hoşgeldin canım sınavın nasıl geçti
evet canım çene eklemi için çok da sağıklı değill...
mantıklı. sanki dün diyet yapmamış ve zayıflamak için bugün diyet yapmam şartmış gibi... sporumu arttırdım bayaa haftada 3-4 gün 1 saat spor salonundayım
ama artık ilk zamanlarda ki gibi kendimi sıkıp diyet yapamıyorum yeteri kadar
yaaaaaaaaaaaaaaa heyecanlandım ama şimdi=)
Eski tartıda 69.5 çıktım yeni tartıda 70.8 aslıcım yeni tartıyı baz al sen çünkü doğrusu oherkese iyi günler :)
selam emoş, ayşe güneyadın nasılsınız bende bi bakam dedim listeye şimdi okula gidiyorum öpüyorum sizi kocaman
aslında salı hastalananınca çarşamba sabahı 90 bile gördüydüm.
Ama malum biraz yiyince atılan ödem geri geldi.
Neyse önemli olan yağ gitsin...
Geçen hafta :92.200
Bu hafta : 91
Giden ve inşallah gelmeyecek olan: 1.200
ben çok yorgunum bu sıralar,yine provam vardı bugün akşam yemeği falan derken yoruldum bu saat oldu....
Bugün bi gelişme oldu.. Yarın faceden yazim
Sende ilknur gibi tam diyet bitince hamile mi kalican inşallah hanimis denizin küçük kardisi :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?