- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.761
kızlarrr kiloma bakınca baya kötüü görüyorum kendimi 1 senedir burdayım yaklasıkk ama iradesizzzimm demekk kii hatalıyımm ve Allah izin verirse pztesi itibari ile yeni b
yeni dönem başlıcak benim için inşallah çokk kararlıyımmmm
günaydın kızlar tartılmadınızmı daha nerelerdesiniz
cnm ya hedefim 65**14. TAKIM 256. ETAP**
aynalar ( 84,5 / 84,4 / 0,1 / 0,12%) geçen hafta başlangıç kilomla yeni kilomun yerini yanlışlıkla değiştirip yazmışım düzelttim
emidaf ( 62,0 / 62,5 / -0,5 / -0,81% )
1.73 ( 92,2 / 91,0 / 1,2 / 1,30%)
pisiq ( 66,9 / 66,7 / 0,2 / 0,30%)
tedis ( 80,0 / 79,8 / 0,2 / 0,25%)
rainandthesun ( 77,5 / 77,2 / 0,3 / 0,39%)
melekaysee ( 65,5 / 65,4 / 0,1 / 0,15%)
oyagibi ( 118,2 / 118,2 / 0,0 / 0,00%)
nilipus ( 75,7 / 75,8 / -0,1 / -0,13%)
realincir ( 70,8 / 70,8 / 0,0 / 0,00%) yeni baskül aldı eski baskülünde 69.5 çıktı ama yeni baskülü artık baz alacağız
serena- ( 55,7 ) ailevi nedenlerden dolayı kendi isteği ile ayrıldı.
0menekse0 ( 82,5 / 82,1 / 0,4 / 0,48%) yeni üye hedefi 60
14.TAKIM ORTALAMASI: 0,17%
hafta sonu malummm anneler günüüü topiğimdekii melekkk annelerimizinnnn ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUMM inşallah evlatlarıyla huzurlu sağlıklı nice daha anneler günü kutlamaya inşallaaaahhhhh
emoşummmmm annemmmee gidince senden bahsediyorumm sen uzaktasın ama emoşum var diyorumm oda anneee gibi sıcakkk şevkatliii
nazom vardı oda öyleydiiiii kulakları çınlasın nazomunn
veee veeee hemşireler gününüzüde kutlarımmm melek hemşirelerim doktorlarımm Allah sizin gibi nicee hemşireler doktorlar nasip etsin inşaşalah Allah sağlık versin hepinizeee
cuma günü böyle olur cınımm herkeste bi saklanma duygusu
haftasonuda malum herkes ailesiyle zaman geçiriyyo bi sessizlik olur takımda
cnm ya hedefim 65
düzelttim canım
nesicim sagolasın.. amin canım inşallahcanım Allah hayırlı etsin,evinizi de en güzel şekilde döşeyip mutlulukla oturun canım.
anlıyorum seni cnm.ben bırakma demedim zaten.ama doktoruna danışmadan yapma.bu grup ilaçlar birden kesilmez kadameli şekilde kesilirler.daha ciddi yanetkiler oluşabiliyo çünkü ani kesmelerde.kendini iyi hissetmende ilacın katkısını gözardı etme cnm.velhasıl,ilacı kesme konusunda doktoruna danış..ayrıca psikolojil yardım için bi psikologla görüş canım.psikiyatristlerin çogu malesef konuşmayı unutmuş,ilaç yazıp gönderebiliyolar,yada bu kısmına az zaman ayırıyolar.işte bu anda devreye psikologlar girer cnm.naçizane tavsiyem bi psikolog bul kendine.devlet hastanelerinin çogunda var artık.Rabbim iyiliğini enerjini artırsın canımDoktora göre hava hoş.. Psikiyatri olduğu için 20 günde bi gel diyo..gidiyorum hiç konuşmuyo 2 soru sorup ilaç yazıp postaliyo.. Ben kendimi iyi hissediyorm çok huzurlUyum.. Yalnız tuhaf bi şekilde çok yorgunum uykum fazla bazen başağrısı.. Bunların sebebi vitamin eksikliğinden kaynaklı getirilermis.. vitamin eksikliğini giderince enerjim yerine gelicek.. Bu sebeptenki antidepresan içmeyi gereksiz görüyorum.. Ilacın faydasını gördüm bunu inkar edemem.. Fakat uyumayinca insülin direncim altüst oldu.. Karışıkım :) :)
hadi bakalım ablacım gözün aydın olsun.Allah devamını getirsinaslında salı hastalananınca çarşamba sabahı 90 bile gördüydüm.
Ama malum biraz yiyince atılan ödem geri geldi.
Neyse önemli olan yağ gitsin...
Geçen hafta :92.200
Bu hafta : 91
Giden ve inşallah gelmeyecek olan: 1.200
iyiyim güzelim.sen maşallah pek bi enerjiksin.hadi bakalım tadını çıkar hftasonununtuuuubaaaaaaanaber ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?