Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrr kiloma bakınca baya kötüü görüyorum kendimi 1 senedir burdayım yaklasıkk ama iradesizzzimm demekk kii hatalıyımm ve Allah izin verirse pztesi itibari ile yeni b
yeni dönem başlıcak benim için inşallah çokk kararlıyımmmm

kızlarrr allah izin verirse bugün anneme geçicemm akşam kardeşler toplanıpp doğruuuu anamızın yanına gidicezzz hafta sonu orda olmakkk harikaaaaaaa

hafta sonu malummm anneler günüüü topiğimdekii melekkk annelerimizinnnn ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUMM inşallah evlatlarıyla huzurlu sağlıklı nice daha anneler günü kutlamaya inşallaaaahhhhh

emoşummmmm annemmmee gidince senden bahsediyorumm sen uzaktasın ama emoşum var diyorumm oda anneee gibi sıcakkk şevkatliii
nazom vardı oda öyleydiiiii kulakları çınlasın nazomunn

veee veeee hemşireler gününüzüde kutlarımmm melek hemşirelerim doktorlarımm Allah sizin gibi nicee hemşireler doktorlar nasip etsin inşaşalah Allah sağlık versin hepinizeee

melekelrim şimdi artık çıkmak zorundayım kaçamak yazıyorum zatenn yakalanmayım da sorun olmasın:18::18::18::18::18::18:
hepinizi öpüyorum kocaman Allaha emanet olun ve harika bi hafta sonu geçirin inşalalahhh huzurlu ve mutluuu

poaça yemeyi bırakacan yani

cnm ya hedefim 65

evet ben ve tüm sağlıkcıların hemşireler haftası kutlu olsun

anlıyorum seni cnm.ben bırakma demedim zaten.ama doktoruna danışmadan yapma.bu grup ilaçlar birden kesilmez kadameli şekilde kesilirler.daha ciddi yanetkiler oluşabiliyo çünkü ani kesmelerde.kendini iyi hissetmende ilacın katkısını gözardı etme cnm.velhasıl,ilacı kesme konusunda doktoruna danış..ayrıca psikolojil yardım için bi psikologla görüş canım.psikiyatristlerin çogu malesef konuşmayı unutmuş,ilaç yazıp gönderebiliyolar,yada bu kısmına az zaman ayırıyolar.işte bu anda devreye psikologlar girer cnm.naçizane tavsiyem bi psikolog bul kendine.devlet hastanelerinin çogunda var artık.Rabbim iyiliğini enerjini artırsın canım

hadi bakalım ablacım gözün aydın olsun.Allah devamını getirsin

aslıcım seni görüyorum nasılsın?ya kusura bakma öyle yogun bi tempo içindeyimki.güya sabah raporumu verip öyle çıkacaktım evden.sen çaldırınca cuma oldugu aklıma geldi valla.eve geleli 2 saat olmadı ama 1 saat içinde yine çıkıcam

saat 5'e kadar okulda koşturduktan sonra sonunda mükemmel bir tatil için eve gelebildiiiiimm
yarın bahar şenliklerimiz başlıyoooor kop kop tey tey :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…