Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tüm Dünyadaki Annelerinde, Anne olmak isteyenlerinde, Anne adayı olanlarında; Anneler Gününü Kutluyorum Sevgilerimi gönderiyorum....

bugün buralar ıssız olacaga benziyo..
ben ders çalışmak için erken uyandım.
kahvaltı falan günlük işler.
sonra çocukların bakıcısına heediye faslı için çıkılır evden .sonra anneme gidecegiz kızkardeşimle .gece gelirim artıkın .

bizimkilerin bu hafta yine hergün yazılıları var ya aslı sen bitirdinmi de notları geçiyon.ama seninkiler küçüktü demi...

dün can sıkıntısından o kadar saçma sapan ve igrenç bi menüm oldu ki çok kızgınım kendime

bugün kesinlikle telafi etmem lazım yoksa verdigim 1 kilocuk hemen 5 kilo olarak geliveriyo

ben çıkıyorum kızlar herkes uyurken azcık daha ders çalışayım yoksa onlarla ders falan çalışılmıyo

emoşuuuuummm canım beniiiimm hemşireler gününn ve anneler günün kutlu olsuuunn bana açtığın anne kucağını severim seniiiinn
annemm iyi ki varsın beeee gönül koyma sen bizeeeee :78::82:

Tavşan kadar masum bi varlık yok gibi.. Hayvan sınıfına girmemeleri lazım hihi:)

hayvanların hepsi masum bence yaa neyi bilerek farkında olarak yapıyolar kiii... ben çok seviyorum hayvanları elimde olsa evimi tüm hayvanlar doldururdum vallaa yaşlandığımda kendimi görebiliyorum sokaktaki kediye köpeğe yemek dağıtırken davşanım da çok şeker yaaa beyaz pamuk gibi minnoşş... ama üzülüyorum işte yaa bi kafesinde içindee... :105:

Banyo yapınca acayip çirkin oluyorlar:) nefes bile almıyorlar baygın gibi oluyor.. Kulakları çok hassas asla ıslanmamali yıkarken

yok kız banyo falan yaptırmamm hayvanlar öğle yıkanmaya gelemezler o kendi kendini temizliyo ben onu elledikten sonra kendimi aklıyom paklıyomm

ayyyyyyyy keşke ben de gidebilsem annemin yanınaaa

bütün annelerin anne adaylarının anne olmak için can atanların anneler günü kutlu olsuuunn... kutsal varlıklarsınız vallahii

ben perşembeye kadar izin istiyorum sınavlarım var birde konserler falan vakit bulamayabilirim perşembe günü görüşürüüüz öpüldünüüüzz

Tüm annelerin ve anne olmaya aday tüm kadınların anneler günü kutlu olsun.ne söylesem yetersiz kalır hissettiklerimi ifade etmeye.Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin.ve bizlere de o duyguyu tattırsın.iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…